reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
lena zauważ że ma małe przednie kółka. Będzie się nadawał tylko na jazdę po równych chodnikach, w jakiś lasach albo na polnych drogach to się będziesz musiała "namęczyć". Poza tym jest całkiem fajny:)
Z pchaniem to dam radę;)Szwagierka ma coneco i nie narzeka;)

lena dtr ja kupiłam coneco i jest super mam co prawda model toledo ale oglądałam teżv3 i v4 w v4 wiem ze gondolka ma podnoszony zagłówek tylko nie pamiętam jak ze spacerówką bo w v3 jest przechylana cała czyli cziecko chcąc spać leży z nóżkami w górze

lena dtr ja kupiłam coneco i jest super mam co prawda model toledo ale oglądałam teżv3 i v4 w v4 wiem ze gondolka ma podnoszony zagłówek tylko nie pamiętam jak ze spacerówką bo w v3 jest przechylana cała czyli cziecko chcąc spać leży z nóżkami w górze
Muszę do sklepu podjechać i obejrzeć;)

to jak Ci zaproponuję to czego my używamy ... i jesteśmy zadowoleni z naszego wyboru
Jest to wózek Delti Cat - wózek producenta X-landera. Bardzo dobrze wykonany, solidny i bardzo ładny.
Wózek wielofunkcyjny. Gondola dosyć spora, dziecko nie wyrośnie z niej za szybko.
Łatwo się składa i mieści w niedużych samochodach. Ma zwrotne kółeczka. Ma regulowane oparcie w gondoli i regulowaną wyskość rączki.
W spacerówce mozna zmieniać kierunek jazdy siedziska, folia przeciwdeszczowa ukryta w podnóżku wózka, przez co nidgy jej nie zapomnisz :)
Jak na wózek 3 w 1 nie jest tak strasznie ciężki ... ja daje radę :)
My jestesmy bardzo zadowleni.

Załączniki

• 32889014_cat_gondo.jpg
    32889014_cat_gondo.jpg
    4,7 KB · Wyświetleń: 133
reklama
Do góry