a widziałaś kolekcję z 2010 roku? jest jeszcze większa kolorystyka i z tego co pisza to jest kilka dodatkowych udogodnień
tylko na internecie,na zywo mialam okazje widziec tylko zielony na ulicy bo nie mieszkam w Polsce :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a widziałaś kolekcję z 2010 roku? jest jeszcze większa kolorystyka i z tego co pisza to jest kilka dodatkowych udogodnień
mi_mi wzięłam z fotelikiem Maxi-cosi Cabrio i adapter za całość wyszło 1568 zł.... O bazie słyszałam np. tyle że fotelik potrafi się z niej wypiąć więc nawet nie brałam jej pod uwagę. zresztą to dodatkowo spory koszt. Nic nie słyszałam żeby baza była niezbędna do jego mocowania, więc myśle że wystarczają pasy....zresztą w przedostatnim Auto świecie o nim pisali, że bazę można dokupić dodatkowo.
Anecznik jedna z dziewczyn z mojego zamknietego ma własnie ten wózio-ten zielony z kółkami.Ja ostatnio zastanawiam się nad wózkami tego producenta.
WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY IMPLAST BOLDER SD! (981450659) - Aukcje internetowe Allegro
tylko na internecie,na zywo mialam okazje widziec tylko zielony na ulicy bo nie mieszkam w Polsce :-(