reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Dziewczyny ja się chyba też zdecydowałam na wózek, moja sąsiadka ma taki sam i jest bardzo zadowolona. Jedyną rzeczą, której nie ma to regulowany podgłówek w gondoli, no ale cóż nie można mieć wszystkiego :) A oto on:
Wózek BABY ACTIVE JET + FOTELIK +MEGA GRATISY !!! (978214032) - Aukcje internetowe Allegro

kolor weźmiemy chyba ten na samym dole po prawej stronie czarny z różem :) dowiedziałam się też,że od marca sprzedają wersję z aluminiowym stelażem, czyli lżejszą i wszystkie koła są pompowane, czyli takie jak w wybranym przez nas kolorze, większe z tyłu i z przodu :) Jest dość masywny, ale wydaje mi się,ze idealny na nasze chodniki i jeśli znów będzie taka zima jak w tym roku :) dla Patryka miałam podobny tylko z firmy Baby Design model Atlantic, byłam bardzo zadowolona :)

reklama
Dziewczyny ja się chyba też zdecydowałam na wózek, moja sąsiadka ma taki sam i jest bardzo zadowolona. Jedyną rzeczą, której nie ma to regulowany podgłówek w gondoli, no ale cóż nie można mieć wszystkiego :) A oto on:
Wózek BABY ACTIVE JET + FOTELIK +MEGA GRATISY !!! (978214032) - Aukcje internetowe Allegro

kolor weźmiemy chyba ten na samym dole po prawej stronie czarny z różem :) dowiedziałam się też,że od marca sprzedają wersję z aluminiowym stelażem, czyli lżejszą i wszystkie koła są pompowane, czyli takie jak w wybranym przez nas kolorze, większe z tyłu i z przodu :) Jest dość masywny, ale wydaje mi się,ze idealny na nasze chodniki i jeśli znów będzie taka zima jak w tym roku :) dla Patryka miałam podobny tylko z firmy Baby Design model Atlantic, byłam bardzo zadowolona :)

mi sie tez podoba ten wózek, widziałam go w sklepie i miałam okazje nawet nim po sklepie pojeździć, bardzo sympatyczny i fajny w prowadzeniu

ja oglądałam tez ostatnio ten wózeczek i bardzo mi się podobają i chyba tez sie na niego zdecydujemy czekamm tylko na kaskę i zamawiam:)

tak wzięłam na pasach, dlatego że mieszkam na wsi i ten wózek ma za zadanie jeździć np. po sadzie i po polnych drogach. Zresztą jak ja byłam mała to właśnie były wózki na pasach i ja potem woziłam nim lalki :) Moja mama bardzo sobie te pasy chwali-chociaż przy mnie zmieniała je 3 razy.

bardzo dobra decyzja :) z fotelikiem wzieliście? adapter też dokupiliście? i jeszcze jedno: czy ten fotelik można mocować pasami czy trzeba mieć koniecznie bazę?

Anik79 i paula24211- cieszę się,że wam też odpowiada, ja też miałam okazje nim pojeździć :-), nawet z dzieckiem w środku( mojej sąsiadki oczywiście) także decyzja podjęta, pogadam tylko jeszcze z mężem i zamawiamy :-)

reklama
Do góry