reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Ja tez przez jakiś czas zastanawiłam sie nad tym wózkiem, ale zniechęciło mnie to że budka jest ta sama dla gondoli i spacerówki
Gosiu jak mozesz to napisz prosze dlaczego jest to minusem
nie znam sie zupelnie na wozkach wiec nie wiem w czym to szkodzi
tu dziewczyny pisaly o tym ze moze tapicerka wyblaknac ale moze sa jeszcze jakies konkretniejsze powody
Klementinka jak zima w gondoli??
Z tego co ja liczę, to w zimie nasze czerwcowe dzieci będą się przesiadać do spacerówki:)
no ja nie wiem czy w grudniu bede przesiadac sie do spacerowki, w gondolce cieplej
zwlaszcza ze ta gondola ma podnoszony zaglowek

reklama
no ja nie wiem czy w grudniu bede przesiadac sie do spacerowki, w gondolce cieplej

Jeżeli chcesz wozić dziecko takie dość spore nadal w gondoli, to patrz przede wszystkim żeby gondola miała pasy, albo chociażby możliwość ich montowania. Bo wątpię czy kilkumiesięczne dziecko będzie spało cały czas na spacerze na płasko, bo ono będzie ciekawe świata i będzie chciało się powoli podnosić, a wtedy szelki są niezbędne żeby dziecko nie wypadło.

Gosiu jak mozesz to napisz prosze dlaczego jest to minusem
nie znam sie zupelnie na wozkach wiec nie wiem w czym to szkodzi
tu dziewczyny pisaly o tym ze moze tapicerka wyblaknac ale moze sa jeszcze jakies konkretniejsze powody

między innymi chodziło mi o kolor ze może wyblaknąć, ale najbardziej mi się nie podobało jak w sklepie sprzedajacy przełożył tę budkę na spacerówke i strasznie musiał naciągać materiał żeby tył był szczelny, a własnie pomyslalam o tym, że jak dziecko będzie w zimie się przesiadało do spacerówki, to czy nie będzie mu zawiewało:(

Jeżeli chcesz wozić dziecko takie dość spore nadal w gondoli, to patrz przede wszystkim żeby gondola miała pasy, albo chociażby możliwość ich montowania. Bo wątpię czy kilkumiesięczne dziecko będzie spało cały czas na spacerze na płasko, bo ono będzie ciekawe świata i będzie chciało się powoli podnosić, a wtedy szelki są niezbędne żeby dziecko nie wypadło.
pewnie masz racje z tymi szelkami
wszystko wyjdzie w praniu, jednak wazna jest dla mnie duza gondolka a np xlander ma dosc waska
fyn ma ok ale ciezki montaz
między innymi chodziło mi o kolor ze może wyblaknąć, ale najbardziej mi się nie podobało jak w sklepie sprzedajacy przełożył tę budkę na spacerówke i strasznie musiał naciągać materiał żeby tył był szczelny, a własnie pomyslalam o tym, że jak dziecko będzie w zimie się przesiadało do spacerówki, to czy nie będzie mu zawiewało:(
hmm bede musiala dokladniej sie temu przyjzec
z tego co widzialam w sklepie spacerowka byl dobrze zabudowana
fakt ze przy nas nie zmienial tylko stal gleboki obok spacerowki

fyn ma ok ale ciezki montaz

hmm bede musiala dokladniej sie temu przyjzec
z tego co widzialam w sklepie spacerowka byl dobrze zabudowana
fakt ze przy nas nie zmienial tylko stal gleboki obok spacerowki

a dla mnie montaż był jeden z łatwiejszych :) bo w niektórych była masakra :)
dobrze że w fyn oparcie w gondoli jest regulowane
co do koloru my będziemy chcieli jakiś beż-szarość więc mam nadzieje że nie będzie problemu ze zblakłym kolorem
a jażeli chodzi o budkę w spacerówce wydawała mi się szczelna...
ale wszystko wyjdzie w praniu... na szczęście jeszcze mamy troszkę czasu i możemy popatrzeć i porównać :-)

a dla mnie montaż był jeden z łatwiejszych :) bo w niektórych była masakra :)
dobrze że w fyn oparcie w gondoli jest regulowane
co do koloru my będziemy chcieli jakiś beż-szarość więc mam nadzieje że nie będzie problemu ze zblakłym kolorem
a jażeli chodzi o budkę w spacerówce wydawała mi się szczelna...
ale wszystko wyjdzie w praniu... na szczęście jeszcze mamy troszkę czasu i możemy popatrzeć i porównać :-)
no wlasnie bylam nastawiona na fyna ale te metalowe boczki do montazu i to ze trzeba nimi celowac zniechecilo mnie
nawet sprzedawca mial problem z wyjeciem gondoli i ponownym jej zamontowaniem
dobrze jednak widziec ze ktos ma inne zdanie, jeszcze raz poprobuje z tym montazem

A ja mam po swojej dwójce dzieciaczków taki wózek i jeszcze trzecia dzidzia w nim pojeździ napewno :tak: ADBOR RING MAX
Borówka GŁĘBOKO-SPACEROWY RING ADBOR NAJTANIEJ (937406473) - Aukcje internetowe Allegro

Jest on ciężki ale jeśli nie bedzie trzeba go nosic po schodach itd to bardzo polecam;-) jeździłam nim i w miescie i na wsi i te koła pompowane to naprawde super sprawa. do tego ja mam go na paski ;-) widzę teraz staniał bo wtedy dalismy prawie 700zł... :dry:

reklama
A my dzisiaj zakupiliśmy pojazd dla naszej Julki :D TAKO JUMPER X ale z rączką skórzaną i ciemnym stelarzem. Kolor podobny jak na zdjęciu tylko zieleń jest bardziej jaskrawa tzn taki zielony groszek a nie pistacja:
1_a4c8b5be8abe..jpg

Do góry