reklama
moja kuzynka ma Mutsy urban rider, jest baaardzo zdowolona, solidny wózeczek,rewelacyjnie się prowdzi. zastanawialiśmy się nad MUtsym ale 4rider tylko ze ta cena... i wkońcu kupiliśmy X-Lander X-BOARD BOY :-) dziś przyszedł cieszę się, gorzej jak ptaszek odleci
ita85 to w razie czego może ja kupię różowy i jak by u mnie ptaszek doleciał to się wymienimy
hehehe nie ma sprawy ten różowy to już wogóle śliczny, ale u mnie niestety dziewuszki nie będzie, no chyba że ptaszek odleci
ewelinka307
Fanka BB :)
Ja jak narazie też się zastanawiam nad Mutsy transporter siostra męża ma i też jest zadowolona ostatnio chodzi mi też po głowie phil&teds śmieszny tylko ten z aluminiowym stelażem ale musze jechać obejrzeć w sklepie co i jak
Ostatnia edycja:
agast22
A ja wlasnie zobaczyłam ze Espiro wprowadziło dwa nowe wiosenne kolory i bez watpienia jeden z nich bedzie mój http://www.daista.pl/vectorair/vectorair_fiolet.jpg
agast22
Dokladnie takiego samego modelu z wiekszymi kolami nie ma ale jest np Espiro Enzo GONDOLA-SPACER ESPIRO ENZO + FOTELIK + 2 folie !! (911500287) - Aukcje internetowe Allegro z tym ze mi on osobiscie nie pasuje. Jakis taki pokraczny
reklama
Dokladnie takiego samego modelu z wiekszymi kolami nie ma ale jest np Espiro Enzo GONDOLA-SPACER ESPIRO ENZO + FOTELIK + 2 folie !! (911500287) - Aukcje internetowe Allegro z tym ze mi on osobiscie nie pasuje. Jakis taki pokraczny
Masz rację. Mi osobiści nie podobają się takie jakby to nazwać z czterema takimi samymi kółkami;-) Fajnie jak te przednie są trochę mniejsze, ale też jak dla mnie to nie za bardzo, bo potem nie pokonam tym nierówności. Przynajmniej ja mam takie wrażenie.