reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

moja przyjaciółka ma Mutsy Slider i jest zachwycona, jedyny ewentualny minus to stosunkowo wąskie siedzisko spacerówki ale jej córcia ma rok i miesiąc i póki co bez problemu się mieści

reklama
moja kuzynka ma Mutsy urban rider, jest baaardzo zdowolona, solidny wózeczek,rewelacyjnie się prowdzi. zastanawialiśmy się nad MUtsym ale 4rider tylko ze ta cena... i wkońcu kupiliśmy X-Lander X-BOARD BOY :-) dziś przyszedł:) cieszę się, gorzej jak ptaszek odleci

hi hi dobre,no w sumie zawsze istnieje mozliwosc pomylki,wiec w razie co wszystkie sie powymieniamy;-):zawstydzona/y:
ja tez chce Mutsy 4 rider lub mutsy urban rider next,tylko ten 2 taki smieszny nie?

Ja jak narazie też się zastanawiam nad Mutsy transporter siostra męża ma i też jest zadowolona ostatnio chodzi mi też po głowie phil&teds śmieszny tylko ten z aluminiowym stelażem ale musze jechać obejrzeć w sklepie co i jak

Ostatnia edycja:
Ładny ten różowo-fioletowy, bo nie wiem jaki to kolor:zawstydzona/y:
Czy te wózki mają jakąś inną opcję kół, w sensie czy są z nich jakieś takie w których te przednie kółka będą większe?

reklama
Dokladnie takiego samego modelu z wiekszymi kolami nie ma ale jest np Espiro Enzo GONDOLA-SPACER ESPIRO ENZO + FOTELIK + 2 folie !! (911500287) - Aukcje internetowe Allegro z tym ze mi on osobiscie nie pasuje. Jakis taki pokraczny :sorry:

Masz rację. Mi osobiści nie podobają się takie jakby to nazwać:eek: z czterema takimi samymi kółkami;-) Fajnie jak te przednie są trochę mniejsze, ale też jak dla mnie to nie za bardzo, bo potem nie pokonam tym nierówności. Przynajmniej ja mam takie wrażenie.

Do góry