reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

ja szukam wozka
WÓZEK GRACO +FOTELIK+BAZA+TORBA Z USA (922217519) - Aukcje internetowe Allegro
niewiem czy dobra decyzja ale poniewaz mala sie urodzi latem wiec gondola nie jest mi potrzebna duzo wiecej bede uzywac spacerowki i fotelika ,ale sa specjalne do tych wozkow nosidla ktore sluza jako gondola wiec jak uda mi sie tutaj taki znalezc niedrogo to napewno kupie.
Milalam juz spacerowke graco i bylam z niej bardzo zadowolona!! a jaka wasza opinia???

reklama
ja szukam wozka
niewiem czy dobra decyzja ale poniewaz mala sie urodzi latem wiec gondola nie jest mi potrzebna duzo wiecej bede uzywac spacerowki i fotelika ,ale sa specjalne do tych wozkow nosidla ktore sluza jako gondola wiec jak uda mi sie tutaj taki znalezc niedrogo to napewno kupie.
Milalam juz spacerowke graco i bylam z niej bardzo zadowolona!! a jaka wasza opinia???
Wózek bardzo fajniutki. Ale ja bym bez gondoli nie zaryzykowała, jednak dzidzia na początku powinna być "na płasko" a w tym nosidełku to się chyba nie da... :sorry:

ja szukam wozka

Mi wydaje się że własnie będziemy używać dużo gondolki. Będzie ciepło, dzidzi nie trzeba będzie tak opatulać i gondolka wystarczy na dłużej.

widzieliśmy Leo dzisiaj na żywo... jak dla mnie wielka pomyłka:zawstydzona/y: mimo skrętnych kół bardzo ciężko się prowadzi i wizualnie mi się nie podoba.
chyba zdecydowaliśmy się na JEDO fyn. duża gondola, łatwo się wypina i bardzo lekko prowadzi. ma któraś z was ten wózek?

Oglądałam ten wózeczek właśnie w bajce podobał się strasznie mojemu synowi duże koła dobre do jazdy po wertepach ale na jazde w miescie raczej nie bardzo no i dużo miejsca zajmuje w aucie no chyba że komuś to nie przeszkadza

widzieliśmy Leo dzisiaj na żywo... jak dla mnie wielka pomyłka:zawstydzona/y: mimo skrętnych kół bardzo ciężko się prowadzi i wizualnie mi się nie podoba.
chyba zdecydowaliśmy się na JEDO fyn. duża gondola, łatwo się wypina i bardzo lekko prowadzi. ma któraś z was ten wózek?
jeszcze nie mam ale zamierzam wlasnie jego kupic, wersje 4ds
jeszcze go na zywo nie ogladalam ale to bedzie tylko postawienie kropki nad i
moi rodzice go ogladali i podobno im podobal sie najbardziej w sklepie
ma sporo kolorkow wiec jest w czym wybierac

znalazlam jeszcze cos takiego:
3w1 NOWOŚĆ BABY MERC Q7 W FULL ZESTAWIE +GRATISY (919706799) - Aukcje internetowe Allegro
jest tani wiec tez go obejrze w sklepie

reklama
Do góry