pati znajomi mają ten wózek - baaaardzo sobie chwalili. Jest idealny do małego bagażnika. Kiedys im ktoś ukradł ten wózek to kupili taki sam :-)
dziekuje za odpowiedz,chyba sie zdecyduje na ten wozeczek,ma same dobre opinie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pati znajomi mają ten wózek - baaaardzo sobie chwalili. Jest idealny do małego bagażnika. Kiedys im ktoś ukradł ten wózek to kupili taki sam :-)
Daj znać jak się tylko czegoś dowiesz.
Słoneczko ja dla Pauliny miałam wózek chicco 6 wd tech, on ma wspólną budkę do gondoli i do spacerówki i budka nie zdążyła wyblaknac zanim załozyłam ją do spacerówki.a co myslicie o wspolnej budce dla gondoli i spacerowki?
ma to jakies znaczenie?
ojaaaa z mężem też "mamy chrapkę" na ten wózek bardzo nam się podoba.widzę że wśród czerwcowych mam więcej nas się nad nim zastanawia. w x-landerach "boli mnie", że nie można spacerówki przełożyć w przeciwnym kierunku jazdy, i troche dzieci w spacerówce "siedzą na półleżąco"
nemezizaki mam do Ciebie pytanie-czy w spacerówceda się ściągnać do wyprania cały materiał?bo zastanawiam się jak z tym błękitem będzie czy cały czas nie będzie brudny:-(? i napisz jak na żywo wyglądają te kolory(brąz i błekit) bo niestety koło nas nie ma ich i tylko oglądanie w necie nam pozostaje.
zastanawialiśmy się jeszcze nad nową kolekcją x-landerów 2010, śliczna kolorystyka, ale ta wkładka w spacerówce wydaje mi się mniej miła niż w 2009 i śpiworek w 2009 był podszyty polarkiem-chyba to jest cieplejsze niż ten obecny...
Zacznę od kolorków :-) są bardzo delikatne. Brązowy jest dość ciemny ale ciepły za to niebieski nie jest taki zarówiasty a lekko przgaszony.
Co do prania spacerówki to zaraz sprawdzę ale z tego co pamiętam to chyba można ściągnąć. Wogolę spacerówka bez stelaża wygląda jak worek ale dokładnie jeszcze sprawdzę.
P.S. trochę to potrwa bo ukrywamy wózek w kartonach na strychu przed teściami ;-)