reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam poniedziałkowo ;-)

Weekend miałam zabiegany od rana do wieczora :-) Teraz w tym tyg. czeka mnie sprzatanie, pranie firanek i przygotowywanie do Świąt ;-) Zaraz Młodą do szkoły muszę zawieść, wracając po drodze małe zakupy ...
Pogoda u nas ok, słonko świeci ale zimnoooooooooooooo

Zdróweczka dla wszystkich chorasków ;-)

Miłego dzionka i do później :-)

reklama
Fioletowa, ja się budzę po 5 i czuję się wyspana. Ale przychodzi godzina 10 i muszę się położyć, bo lecę z nóg. I popołudniu znów mnie morzy sen. Ale to może trochę przez oczy pieką, bo jest za jasno. Słonko pięknie świeci, -3,5 na dworze. Trzeba się na pocztę wybrać, w końcu kartki wysłać (pewnie przed świętami nie dojdą, ale zawsze jednak).

AUA, Mikołaj urządził sobie aerobik w brzuchu. Płakać mi się chce od tych podskoków, przewrotów, boksów...

I ja się witam :)

Korba, Julix zdrówka dla dzieciaczków.
Pulus i dla ciebie Kochana !

Natis, jak brzuszek ? Mam nadzieję, ze lepiej !

Anisiaj, biedactwo :(:(

Po wczorajszym moim strajku zima wciąż jest :(

Nie mogę na niczym się skupić bo o 16 wizytuję i o niczym innym nie myślę :)

U nas w rodzince też dzieciaczki się sypią. W przeciągu 10 miesięcy Hubert będzie 3 dzieckiem, a i szwagierka stara się o kolejne :) Tak więc gdzie ten niż ???

witam po ciezkim weekendzie. cos nas zmoglo w sobote i chorowalismy z Adasiem, wymiotowalismy a ze bylismy jak zwykle sami to dom w bajzlu zostawiony i poszlismy spac. Wiekszosc nocy i tak nie przespana, co lepsze w niedziele tesciowa na kawke przyszla i zastała wstrętną wyrodną synową w pizamie, nie do zycia o godzinie 12 w poludnie, w domu balagan :-) wyobrazam sobie co o mnie nagadala ale nie obchodzi mnie to. Ja wiem swoje, wiem ile czasu ostatnio sprzatalam nie raz do 1-2 nad ranem i nie mam zamiaru przejmowac sie tym kto cos widzi z boku.

Milego dnia kobietki.

dZień dobry

Natis co z Tobą??

Moje dziecie też dzisiaj w przedszkolu. Lecę w miacho sprawy pozałatwiać min. odebrać paczkę z poczty :-D wprowadzić kilka zmian w taryfach telefonicznych.
No i zaczynam wolny tydzień tzn. zobaczymy ile bez pracy wytrzymam :cool:

Dużo zdrówka dla chorowitków!!

Robaczek niż jak niż ja się pytam gdzie to globalne ocieplenie?? :confused2:

Cześć Kobietki,

U mnie dalej weny brak, jakaś zdołowana jestem, nawet nie wiem czemu. Z brzuszkiem lepiej, choć ogólnie kiepsko się czuję, nie wiem czy nie dopada mnie jakieś choróbsko. Słaba jestem, wszystko mnie boli i nic mi się nie chce. Do tego poklóciłam się wczoraj z M. Chyba faktycznie się czepiam wszystkiego i robię z igły widły... Ale jak już zacznę to nie umiem przestać.

Natka też dalej chora, została w domu.

ANILEK - jutro zaczynasz 7 m-c :-)

PAULUS - zdrówka dla Ciebie!

KORBA, JULLIX, KARI - zdrówka dla chorych dzieciaczków!!!!

SARA - gratuluję wolnego :-), wytrzymasz, wytrzymasz :-)

ROBACZEK - kciuki zaciskam za wizytę!

ISIS - ostrożnie z tymi porządkami :)

Zmykam, znów nie umiem uruchomić komórki i szału już dostaję. Jak się wyłączy to koniec - nie da się jej włączyć. :wściekła/y:

Anilek tak jak dziewczyny pisza, jutro zaczynasz 7mc :) Z góry gratuluję.
Ja chcę już wiosnę!! Dzisiaj zaszywam się z małą w domu żeby bardziej się nie rozchorować.
Natis my na podobnym etapie i wydaje mi się że to hormony u nas szaleją jakieś... też czepiam się byle czego a za chwilę odzywam się jak by nigdy nic :confused2: Ta pogoda też nie nastraja do dobrego nastroju.

Wiecie co... zastanawiam się czy na majówkę nie pojechać sobie do boszkowa z rodzinką (od nas to jakieś 120-130km jak się nie mylę) będę wtedy w 36tc... i mam dylemat. Wiki przenosiłam12 dni więc nie wiem czy jest szansa żebym aż tak wcześnie urodziła? A w razie co już domek powinnam rezerwować.

Witajcie dziewczyny.
Czytam Was na bieżąco ale jakoś brakuje mi natchnienia żeby pisać...
U nas remont małego pokoju w pełni... mąż gipsuje ściany, potem trzeba jechać po farby. Nie chce mi się za bardzo ale wole żeby sam nie kupował :-p jakoś dziwnie się czuje dzisiaj. Muszę pomyśleć co nam jeszcze potrzeba na święta... nie umiem się zorganizować :dry:

U mnie dzisiaj 27 tygodni, 7 miesiąc :szok:

reklama
czesc dziewczyny, wpadłam życzyc Wam miłego dnia!!!!!!!!!!!!!
biore sie za porządki, a potem lece na przestawienie do przedszkola z okazji swiąt;)))))))))))) eh jestem taka dumna z mojego królewicza........

Do góry