reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam poniedziałkowo ;-)

Weekend miałam zabiegany od rana do wieczora :-) Teraz w tym tyg. czeka mnie sprzatanie, pranie firanek i przygotowywanie do Świąt ;-) Zaraz Młodą do szkoły muszę zawieść, wracając po drodze małe zakupy ...
Pogoda u nas ok, słonko świeci ale zimnoooooooooooooo

Zdróweczka dla wszystkich chorasków ;-)

Miłego dzionka i do później :-)

reklama
Fioletowa, ja się budzę po 5 i czuję się wyspana. Ale przychodzi godzina 10 i muszę się położyć, bo lecę z nóg. I popołudniu znów mnie morzy sen. Ale to może trochę przez oczy pieką, bo jest za jasno. Słonko pięknie świeci, -3,5 na dworze. Trzeba się na pocztę wybrać, w końcu kartki wysłać (pewnie przed świętami nie dojdą, ale zawsze jednak).

AUA, Mikołaj urządził sobie aerobik w brzuchu. Płakać mi się chce od tych podskoków, przewrotów, boksów...

I ja się witam :)

Korba, Julix zdrówka dla dzieciaczków.
Pulus i dla ciebie Kochana !

Natis, jak brzuszek ? Mam nadzieję, ze lepiej !

Anisiaj, biedactwo :(:(

Po wczorajszym moim strajku zima wciąż jest :(

Nie mogę na niczym się skupić bo o 16 wizytuję i o niczym innym nie myślę :)

U nas w rodzince też dzieciaczki się sypią. W przeciągu 10 miesięcy Hubert będzie 3 dzieckiem, a i szwagierka stara się o kolejne :) Tak więc gdzie ten niż ???

witam po ciezkim weekendzie. cos nas zmoglo w sobote i chorowalismy z Adasiem, wymiotowalismy a ze bylismy jak zwykle sami to dom w bajzlu zostawiony i poszlismy spac. Wiekszosc nocy i tak nie przespana, co lepsze w niedziele tesciowa na kawke przyszla i zastała wstrętną wyrodną synową w pizamie, nie do zycia o godzinie 12 w poludnie, w domu balagan :-) wyobrazam sobie co o mnie nagadala ale nie obchodzi mnie to. Ja wiem swoje, wiem ile czasu ostatnio sprzatalam nie raz do 1-2 nad ranem i nie mam zamiaru przejmowac sie tym kto cos widzi z boku.

Milego dnia kobietki.

dZień dobry

Natis co z Tobą??

Moje dziecie też dzisiaj w przedszkolu. Lecę w miacho sprawy pozałatwiać min. odebrać paczkę z poczty :-D wprowadzić kilka zmian w taryfach telefonicznych.
No i zaczynam wolny tydzień tzn. zobaczymy ile bez pracy wytrzymam :cool:

Dużo zdrówka dla chorowitków!!

Robaczek niż jak niż ja się pytam gdzie to globalne ocieplenie?? :confused2:

Cześć Kobietki,

U mnie dalej weny brak, jakaś zdołowana jestem, nawet nie wiem czemu. Z brzuszkiem lepiej, choć ogólnie kiepsko się czuję, nie wiem czy nie dopada mnie jakieś choróbsko. Słaba jestem, wszystko mnie boli i nic mi się nie chce. Do tego poklóciłam się wczoraj z M. Chyba faktycznie się czepiam wszystkiego i robię z igły widły... Ale jak już zacznę to nie umiem przestać.

Natka też dalej chora, została w domu.

ANILEK - jutro zaczynasz 7 m-c :-)

PAULUS - zdrówka dla Ciebie!

KORBA, JULLIX, KARI - zdrówka dla chorych dzieciaczków!!!!

SARA - gratuluję wolnego :-), wytrzymasz, wytrzymasz :-)

ROBACZEK - kciuki zaciskam za wizytę!

ISIS - ostrożnie z tymi porządkami :)

Zmykam, znów nie umiem uruchomić komórki i szału już dostaję. Jak się wyłączy to koniec - nie da się jej włączyć. :wściekła/y:

Anilek tak jak dziewczyny pisza, jutro zaczynasz 7mc :) Z góry gratuluję.
Ja chcę już wiosnę!! Dzisiaj zaszywam się z małą w domu żeby bardziej się nie rozchorować.
Natis my na podobnym etapie i wydaje mi się że to hormony u nas szaleją jakieś... też czepiam się byle czego a za chwilę odzywam się jak by nigdy nic :confused2: Ta pogoda też nie nastraja do dobrego nastroju.

Wiecie co... zastanawiam się czy na majówkę nie pojechać sobie do boszkowa z rodzinką (od nas to jakieś 120-130km jak się nie mylę) będę wtedy w 36tc... i mam dylemat. Wiki przenosiłam12 dni więc nie wiem czy jest szansa żebym aż tak wcześnie urodziła? A w razie co już domek powinnam rezerwować.

Witajcie dziewczyny.
Czytam Was na bieżąco ale jakoś brakuje mi natchnienia żeby pisać...
U nas remont małego pokoju w pełni... mąż gipsuje ściany, potem trzeba jechać po farby. Nie chce mi się za bardzo ale wole żeby sam nie kupował :-p jakoś dziwnie się czuje dzisiaj. Muszę pomyśleć co nam jeszcze potrzeba na święta... nie umiem się zorganizować :dry:

U mnie dzisiaj 27 tygodni, 7 miesiąc :szok:

reklama
czesc dziewczyny, wpadłam życzyc Wam miłego dnia!!!!!!!!!!!!!
biore sie za porządki, a potem lece na przestawienie do przedszkola z okazji swiąt;)))))))))))) eh jestem taka dumna z mojego królewicza........

Do góry