reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
witam się również niedzielnie

mój Dawid dziś już bez gorączki 2 dni było ponad 38,5 dawałam mu syrop na gorączkę ma mokry kaszel więc syrop na mokry kaszel i tran jako uzupełnienie witamin i tyle korba mój syn odwrotnie od Twojej córeczki mimo że ma już 9 lat nie połknie żadnej tabletki !!!! nawet tak małej jak rutinoskorbin były próby ale wypił 2 szklanki wody do popicia a tabletka dalej w buzi ma jakiś odruch taki że nie połknie tabletki i już wiec wszystkie leki muszą być w syropach :baffled: bo przy syropach chociaż nie marudzi tylko wie że musi i je łyka dziś ma już tylko kaszel ale to tak od czasu do czasu
dziś go zważyłam i przez te choroby schudł mi 3 kilo :baffled: jest taki blady jakiś strasznie ach niech ta wiosna już będzie to pobiega na świeżym powietrzu to od razu kolor mu wróci

paulinka zastanawiałam się kiedyś gdzie jest mama podwójnego imiennika mojego synka :-D super że wszystko dobrze u Was i gratuluję swojego mieszkanka :-)

u nas świeci słoneczko ale jest na minusie :baffled: zjadłam już rosołek teraz czas na leżakowanie ;-)

życzę miłej niedzieli i zdrówka dla dzieciaczków

Załączniki

• 576165_555774641120305_738237955_n.jpg
    576165_555774641120305_738237955_n.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki :*** Kochane jesteście! MatkaEwa tak kupilismy w Łaziskach, tutaj mam całą swoją rodzinkę no i Łaziska tańsze niż Mikołów ;) Dodatkowo trafiła nam się okazja nie z tej ziemi, po znajomości oczywiście inaczej byśmy mieszkania z takim metrażem w tak dobrym stanie za taką cenę nie dostali. No i bez kredytu co cieszy mnie najbardziej :-D
fioletowa też nastawiam się pozytywnie aczkolwiek jest duze prawdopodobieństwo ze sie nie wyrobimy, wiadomo jak to z remontami bywa... Wyskakuje masa pozaplanowych problemów. Czy zdązymy czy nie to nie ma znaczenia, najważniejsze że już mamy to własne gniazdko :)

Teraz mam chwile dla siebie bo Dawidek śpi, obiad już prawie gotowy (dziś rosolek-już zjedzony i gulasz z plackami ziemniaczanymi) a później jedziemy kupowac głównie panele i jeszcze kilka innych rzeczy w listy na dziś...

Życzę Wam przepięknej niedzieli!!! :*

Halo!

Melduję, że podczytuję, ale weny i nastroju do pisania brak! od piątku mam doła:( nawet nie chce mi się o tym rozpisywać.

Madzia daj znać jaką tam godzinę z Natis ustalicie na jutro...

Kobietki życzę udanej reszty niedzieli!

korba zdrówka dla Juleczki!! U nas dużo wit. C, tantum verde i VICKs to podstawa czasem do tego Panadol i zazwyczaj wystarczy :tak:

Paulinka wiem co przeżywasz!!! Ja się już wreszcie przeprowadzam i od jutra już myślę, że spać tam będziemy ale co przeżyłam to moje. Dużo cierpliwości życzę no i nie przemęczaj się!!

teri też czekam na wiosnę i na to, żeby Młody na dwór poszedł bo mimo, że karnację ma ciemniejszą jest przeźroczysty :eek:

mikoto gdzie się podziewasz??

minnie wesołych świąt i szybkiej podróży! Też bym chciała zobaczyć miny rodzinki jak ujrzą brzuszek :laugh2:

Natisku jak tam po imprezce??

Matka Ewa czy obie jutro dentystujemy :nerd:
fioletowa chyba nasze dzieci załapały to samo i tak samo to przechodzą ;-)
Robaczek dobrze Ci z tym spaniem ja od jakiegoś czasu dosypiam max do 7:30
Mama wikusi wydaje mi się, że można nizoral. W ciąży z Olivierkiem myłam bo nie mogłam sobie rady dać :confused2:

Ja ani F1 ani piłki nożnej nie cierpię :confused2: Też mi się poród śni średnio co 2-3 dni ale nigdy nie widzę dokładnie buźki dziecka :sorry:
Olivierek jeszcze nie do końca doszedł do siebie ale już jest wiele lepiej.
Mam nadzieję, że jutro już będziemy na swoim :sorry:
Obiad dzisiaj u rodziców jak co niedziela zresztą.
Kobiety tak bardzo boli mnie pachwina i pupa z lewej strony, że to już koszmar się przeradza :no: Nie mogę zakładać sama butów ani skarpet, po schodach ledwo dzisiaj weszłam. Łzy w oczach :-( DRAMAT!!

spokojnej niedzieli

Jaka tu cisza. Albo wszyscy wybyli szukać wiosny, albo z rodzinami. Miłego spędzania czasu :-) Chorowitki - zdrowiejcie!

Leniwo te dzień się u nas toczy. Chyba wracają mi nawyki z I trymestru - znów mogłabym ciągle spać...

Cześć Kobietki,

Imprezka u mnie niestety średnio udana. Wytrzymałam 2,5godz. i pojechałam do domu. Tak mnie rozbolał brzuch i kręgosłup, że nie umiałam kroku zrobić. Normalnie myślałam, że się zaczęło...
Dziś już lepiej się czuję, ale odpoczywam cały dzień, nie chodzę, nic nie robię.

Tak więc MADZIA, SMILE - przepraszam, ale jutro nie będzie mnie w SCC, może za kilka dni jak mój brzuch wróci do normy????

SARA - mam takie same bóle jak te opisywane przez Ciebie :(. Koszmar po prostu. Współczuję baaaardzo... Przypuszczam, że mój wczorajszy ból brzucha spowodowany był właśnie przebieraniem rajstop, skarpetek, butów itd. Namęczyłam się, ponaciągałam przy tym strasznie, a byłam sama w domu.

PAULINKA - witaj i gratuluję zakupu mieszkanka! Nie ma to jak swoje cztery kąty nieważnie jakie by one nie były :)

KORBA - zdrówka dla Juleczki!

MAMA_WIKI - dobrze, że chociaż u Ciebie imprezka udana.

MINNIE - udanej podróży!!!

Właśnie - jakoś MIKOTO i MORENKI ostatnio mało... Gdzie jesteście kobietki?

Zmykam kobietki, jakoś weny i humoru dzisiaj brak.
Miłej niedzielki!!!

Witam się wiosennie,
Palin- ja chyba wiosny szukam i dlatego ze jej ani widu ani słychu w depesje wpadam:wściekła/y:

Anilek
- mi niedawno sie śniło ze bliźniaki w autobusie urodziłam i nie miałam ich nawet czym owinąć

mamaWiki
- z nizoralem nie pomogę mnie na szczęście ten problem nigdy nie dotknął

Korba, fioletowa-
mam nadzieke że dzieciaki szybko wyzdrowieją, jak przeczytałam ze tyle dzieci choruje to się przeraziłam bo my w czwartek byliśmy z małą na rowerze, było 6 stopni lekkie słońce i prawie bez wiatru ale bałam sie żeby jej za bardzo nie wyziębić, myślę ze jek do dzis się trzyma to będzie dobrze

sa raa
- ubieranie skarpet i butów potrafi dać w d.... i to dosłownie, w poprzedniej ciązy mąż raz obciął mi paznokcie w nogach i szybko pozałowalłam wyciął wszystko co się dało przez 2 tygodnie chodzić nie mogłam

natis
- odpoczywaj, wyobrażam sobie jak musiałaś sie wczoraj czuć..., ale dobrze ze na strachu się skończyło, to już 31 tc. ale jeszcze dobrze by było pochodzić w dwupaku

minnie-
mam nadzieje ze podroż będzie spokojna

Dziewczyny mnie ta pogoda dobija, kurcze dla mnie to duzo więcej roboty, ubranie dziecka w grube ciuchy a później brnięcie przez błoto potrafi zniechęcić do spacerów. Nie wiem czy to dlatego że jestem niska, brzuch mam mały ale wydaje mi się ze jest bardzo wysoko i naciska na wątrobę, przeponę bardzo szybko się mecze, łapie mnie zadyszka, a ciagle msze się schylać po małą dźwigać ja...
Czytam Was codziennie ale weny do pisanie brak, a już pare razy zaczęłam odpisywać to Ewa mi tak przeszkadzała że skoczność nie mogłam, gubiłam watek i wszystko kasowałam

A mój M. miał mieć urlop ale nici z tego pewnie w kwietniu dostanie, może to i lepiej do pracy woku domu jest aż za dużo

Witajcie kochane:tak:

Była się ogolić-- to już na prawdę zaczyna graniczyć z cudem:szok: Nogi pocięte , zmacana i tyle:zawstydzona/y:

Teri, Widzisz kochana co dziecko to inne :tak: Jedno syropy łyknie bez problemu , drugie tabletki:rofl2:

Już nadchodzi wieczór i oczywiście Jula ma ciepłą głowę:crazy: reszta bez zmian, katar i odrywający się kaszel jeszcze ma taką chrypkę i marudzi że nie może normalnie mówić,

Natis, Troszkę szkoda , że imprezka się nie specjalnie udała, ale samopoczucia naszego niestety już nie da się przewidzieć . Ważne , że byliście, pokazaliście się , a Twoje samopoczucie każdy zrozumie . A co dzisiaj z Twoim humorkiem ???? Rozchmurz się kochana;-) Jak brzuszek ? odpoczywaj koniecznie

Dzika, Jak już tyle Twoja córeczka wytrzymała to myślę , że nie będzie chora---życzę Wam tego;-);-)

reklama
No i wieczór się zrobił , ale ten dzień zleciał szybko.
Natis - mam nadzieję , ze brzuszek szybko wróci do normy.
Sara -No będę się dobijać do dentysty z samego ranka . Niech naprawia zęba . Mam nadzieję , ze jakaś godzinka się dla mnie znajdzie . Tak więc razem na fotel - tym razem stomatologiczny ;-).

Wiecie kobietki też mnie boli dziś przez cały dzień pachwina i podbrzusze z prawej strony . Do południa ledwo się ruszać moglam .
Paulinka - no to super , ze taką okazje trafiliście:tak:. I dobrze , że bez kredytu . a teraz powolutku sobie gniazdko wijcie .
DzikaBez - ja już też mam serdecznie dosyć tej zimy . Najgorsze jest ubieranie tych wysokich butów. Już nie mogę się doczekać jak na nogi wsunę klapeczki i napiję się herbatki w ogródku.

Do góry