Witam się wiosennie,
Palin- ja chyba wiosny szukam i dlatego ze jej ani widu ani słychu w depesje wpadam
Anilek- mi niedawno sie śniło ze bliźniaki w autobusie urodziłam i nie miałam ich nawet czym owinąć
mamaWiki- z nizoralem nie pomogę mnie na szczęście ten problem nigdy nie dotknął
Korba, fioletowa- mam nadzieke że dzieciaki szybko wyzdrowieją, jak przeczytałam ze tyle dzieci choruje to się przeraziłam bo my w czwartek byliśmy z małą na rowerze, było 6 stopni lekkie słońce i prawie bez wiatru ale bałam sie żeby jej za bardzo nie wyziębić, myślę ze jek do dzis się trzyma to będzie dobrze
sa raa- ubieranie skarpet i butów potrafi dać w d.... i to dosłownie, w poprzedniej ciązy mąż raz obciął mi paznokcie w nogach i szybko pozałowalłam wyciął wszystko co się dało przez 2 tygodnie chodzić nie mogłam
natis- odpoczywaj, wyobrażam sobie jak musiałaś sie wczoraj czuć..., ale dobrze ze na strachu się skończyło, to już 31 tc. ale jeszcze dobrze by było pochodzić w dwupaku
minnie- mam nadzieje ze podroż będzie spokojna
Dziewczyny mnie ta pogoda dobija, kurcze dla mnie to duzo więcej roboty, ubranie dziecka w grube ciuchy a później brnięcie przez błoto potrafi zniechęcić do spacerów. Nie wiem czy to dlatego że jestem niska, brzuch mam mały ale wydaje mi się ze jest bardzo wysoko i naciska na wątrobę, przeponę bardzo szybko się mecze, łapie mnie zadyszka, a ciagle msze się schylać po małą dźwigać ja...
Czytam Was codziennie ale weny do pisanie brak, a już pare razy zaczęłam odpisywać to Ewa mi tak przeszkadzała że skoczność nie mogłam, gubiłam watek i wszystko kasowałam
A mój M. miał mieć urlop ale nici z tego pewnie w kwietniu dostanie, może to i lepiej do pracy woku domu jest aż za dużo