reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

problemy z młodszą siostrą

reklama
Skąd wymyśliliście te łaskotki? Czy to był jedyny sposób?
Był to pomysł brata. Zrobił to tylko dwa razy ale były to jedynie sytuacje, w których Oli naprawdę nie dało się uspokoić. Jednak nigdy nie robił tego w żadnej "złej i niepoprawnej" stronie ani bardzo długo, żeby młodej nie przebodźcować. Faktycznie, to działało bo Ola była spokojna, jednak już dużo wcześniej rozmawiałam o tym z bratem i ten temat już jest za nami

Był to pomysł brata. Zrobił to tylko dwa razy ale były to jedynie sytuacje, w których Oli naprawdę nie dało się uspokoić. Jednak nigdy nie robił tego w żadnej "złej i niepoprawnej" stronie ani bardzo długo, żeby młodej nie przebodźcować. Faktycznie, to działało bo Ola była spokojna, jednak już dużo wcześniej rozmawiałam o tym z bratem i ten temat już jest za nami
Rozumiem, że próbowaliście chwytać się wszystkiego. Mnie też by było coś takiego ciężko wytrzymać bo sama mam straszne łaskotki a już zwłaszcza na stopach.

Rozumiem, że próbowaliście chwytać się wszystkiego. Mnie też by było coś takiego ciężko wytrzymać bo sama mam straszne łaskotki a już zwłaszcza na stopach.
Dawno temu ten sposób poleciła nam była dziewczyna brata, po pewnym czasie on sam sobie o tym przypomniał, jednak ja nie byłam do tego zbyt przekonana... ale zawsze można spróbować ://

reklama
Zauważyliście że ona ma 16 lat i zaraz stanie się kobietą? Nie jest dzieckiem .
I co wtedy zrobisz ?
Nie będziesz miała możliwość zapanowania nad nią?

Do góry