reklama
Był to pomysł brata. Zrobił to tylko dwa razy ale były to jedynie sytuacje, w których Oli naprawdę nie dało się uspokoić. Jednak nigdy nie robił tego w żadnej "złej i niepoprawnej" stronie ani bardzo długo, żeby młodej nie przebodźcować. Faktycznie, to działało bo Ola była spokojna, jednak już dużo wcześniej rozmawiałam o tym z bratem i ten temat już jest za namiSkąd wymyśliliście te łaskotki? Czy to był jedyny sposób?
Rozumiem, że próbowaliście chwytać się wszystkiego. Mnie też by było coś takiego ciężko wytrzymać bo sama mam straszne łaskotki a już zwłaszcza na stopach.Był to pomysł brata. Zrobił to tylko dwa razy ale były to jedynie sytuacje, w których Oli naprawdę nie dało się uspokoić. Jednak nigdy nie robił tego w żadnej "złej i niepoprawnej" stronie ani bardzo długo, żeby młodej nie przebodźcować. Faktycznie, to działało bo Ola była spokojna, jednak już dużo wcześniej rozmawiałam o tym z bratem i ten temat już jest za nami
Dawno temu ten sposób poleciła nam była dziewczyna brata, po pewnym czasie on sam sobie o tym przypomniał, jednak ja nie byłam do tego zbyt przekonana... ale zawsze można spróbować ://Rozumiem, że próbowaliście chwytać się wszystkiego. Mnie też by było coś takiego ciężko wytrzymać bo sama mam straszne łaskotki a już zwłaszcza na stopach.
Czemu nie byłaś przekonana?Dawno temu ten sposób poleciła nam była dziewczyna brata, po pewnym czasie on sam sobie o tym przypomniał, jednak ja nie byłam do tego zbyt przekonana... ale zawsze można spróbować ://
młoda jest osobom w spektrum, bardzo wrażliwa na dotyk, niby nic takiego a jednak. Bałam się, że takie łaskotanie będzie dla niej prawdziwą torturą, dla niej łaskotki to prawie jak przemoc fizyczna, dlatego po tych dwóch próbach kazałam bratu przestaćCzemu nie byłaś przekonana?
reklama
paola121214
Fanka BB :)
Zauważyliście że ona ma 16 lat i zaraz stanie się kobietą? Nie jest dzieckiem .
I co wtedy zrobisz ?
Nie będziesz miała możliwość zapanowania nad nią?
I co wtedy zrobisz ?
Nie będziesz miała możliwość zapanowania nad nią?
Podziel się: