Kingusia lepiej dmuchac na zimne.... popieram dziewczyny, jak nie będzie podstaw to Cię w szpitalu nie zostawią.
Natis skoro lekarz chce Cię jeszcze potrzymać w szpitalu to jakoś dasz radę. Wszystko dla maluszka. Tryzmam kciuki zebys niebawem wyszła do domku!
jullix zgadzam się z
Korbą (super ze z pieskiem lepiej), my też mamy kastrata w domku i jest najcudowniejszym kocurkiem na Świecie
Przytulaśny się strasznie zrobił po kastacji, ciągle dopomina się pieszczot.
Ewelinka wy macie kłopoty przedszkolowe, potem się zaczną szkolne. Ja właśnie przezywam rozterki gdzie posłać synka do pierwszej klasy. W ubiegłym roku zrobił się niezły bałagan, mimo że należeliśmy do okręgu danej szkoły (takiej nabliższej miejscu zamieszkania) to do niej się Michał nie dostał, bo mieli zmienić regiony. Obecnie chodzi do zerówki do szkoły oddalonej o 2,5 km, mimo ze po drodze mija dwie inne.... wrrr. Teraz regiony okazuje się zostały po staremu i możemy się ubiegać o przyjęcie do bliższej szkoły. Z jednej strony dziecko już przyzwyczajone do tamtej, z drugiej odległość ma duże znaczenie. Po prostu masakra.
Mikoto, ja tez sobie pozwalam na małą słabą kawkę z rana
sa_raa tez zauwazylam ze lepiej mi się spi z pustym zolądkiem. Jak już ukonczysz te remonty to daj jakieś foteczki
Ja przy poprzedniej ciązy miałam remont w mieszkaniu, oj cięzko było. Tym razem wyrobiliśmy się przed zajciem w ciąże
dmuchawiec ospe bys raczej poznala, tego się nie da pomylić, a może to uczulenie jakes?
_anula nie wiem co na jeczmien, pewnie są jakieś masci na to, ja zwykle tylko tarlam zlotem i mijalo.
Ja dziś na obiad mam rybkę, ziemniaczki i surówkę z kwaszonej kapusty. Tak mi jakos przy srodzie piątkowy obiad do głowy przyszedł.
Paulunia8713 no faktycznie z moczem cos nie bardzo.... ale czy to powazne jest to nie wiem, musisz leciec z nimi do gina, albo do lekarza pierwszego kontaktu. Kiedy masz wizyte?
Moja mama dzis pojechala na tomografie jamy brzusznej. Czekam az wroci jak na szpilkach..... eh mam nadzieje ze nic zlego nie znajda.....