reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Malina witaj i dołączę: napisz coś o sobie:)
Fioletowa ja wiem wiem że bakterie itp.. ale uwierz mi że ja jak słyszę wiertło to mi się słabo robi :( Nic mnie nie boli nic się nie dzieje więc nie idę nigdzie :(

Mieszkam w Giżycku;) ( zauważyłam ze dwie forumowiczki tez mieszkają w Giżycku). Całymi dniami siedzę w domku na zwolnieniu. Próbuje wstawić suwaczek żeby było wiadomo który to etap ciąży ale coś mi ciężko idzie.
No i oczywiście zasilę płeć piękną ponieważ spodziewamy się dziewczynki;)

Katka, ale to nie ja mam problem z zebem ;) ja opisywalam anusi, ktora to meczy, swoja dawna historie.

Zapisalam sie na jutro do gina awaryjnie, choc wizyte mam za tydzien. Cala noc rwal mnie brzuch przy kazdym ruchu, a do tego bol pochwy okropny. Wole to sprawdzic.

reklama
witaj malina
i gratuluje coreczki

a mi dzis tak głowa peka ze nie moge sie na niczym skoncentrowac
dlatego na obiad tylko ogórkowa
młody lata i sie probje
nie mam siły

a tak ogolnie niezli maz wczoraj dał mi ptasie mleczko na walentynki

miłego dnia zycze

Do góry