reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Malina witaj i dołączę: napisz coś o sobie:)
Fioletowa ja wiem wiem że bakterie itp.. ale uwierz mi że ja jak słyszę wiertło to mi się słabo robi :( Nic mnie nie boli nic się nie dzieje więc nie idę nigdzie :(

Mieszkam w Giżycku;) ( zauważyłam ze dwie forumowiczki tez mieszkają w Giżycku). Całymi dniami siedzę w domku na zwolnieniu. Próbuje wstawić suwaczek żeby było wiadomo który to etap ciąży ale coś mi ciężko idzie.
No i oczywiście zasilę płeć piękną ponieważ spodziewamy się dziewczynki;)

Katka, ale to nie ja mam problem z zebem ;) ja opisywalam anusi, ktora to meczy, swoja dawna historie.

Zapisalam sie na jutro do gina awaryjnie, choc wizyte mam za tydzien. Cala noc rwal mnie brzuch przy kazdym ruchu, a do tego bol pochwy okropny. Wole to sprawdzic.

reklama
witaj malina
i gratuluje coreczki

a mi dzis tak głowa peka ze nie moge sie na niczym skoncentrowac
dlatego na obiad tylko ogórkowa
młody lata i sie probje
nie mam siły

a tak ogolnie niezli maz wczoraj dał mi ptasie mleczko na walentynki

miłego dnia zycze

Do góry