reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Malinan witaj:-)
Kari ja dla bylego meza rzucilam studia i wyjechalam do Anglii a potem zalowalam jak cholera. Zjaczy nie do konca rzucilam bo licencjat skonczylam:-) Tez wielu rzeczy zaluje a chyba to jest zwiazane z tym ze w tym roku koncze 30 i mnie kryzys dopada. Analiza porazek i sukcesow itd. Jeszcze to przed toba:-)
Dziewczyny nienstraszcie tymi rozpakowaniami majowek bo ja w tej ciazy to kazdego dnia mam lek odzidzie. Nie wiem, nigdy w ciazach tego nie mialam a teraz tak czekam na 28 tydzen bo wiem ze wtedy bede spokojniejsza:-)
Sara super wiesci od teri, pozdrow ja od nas bo napewno kazda z nas o niej mysli:-)
Dziewczyny jak to mozliwe, ze mam bardziej zoltawo czy nawet zielonkawa wydzieline, powiedzialam o tym gin.zrobila wymaz (posiew) a dzis wynik przyszedl, ze nie mam zadnej infekcji?????? Moze byc taka wydzielina bez zapalenie.
Dzisiaj corka ostatni dzien w szkole i zaczyna ferie:-) Czekaja nas 2 przyjecia urodzinowe u jej kolegi i kolezanki z klasy. Na te 2 pojdziemy a pozniej juz pewnie nie bedziemy bo brzuch za duzy bede miala na jazde samochodem i na bieganie za nia:-)

reklama
Wenusjanka no ja nie zaglądałam tam ostatnio :-) ale nic mnie nie boli to chyba nie jestem posiadaczką tego "cuda". Aczkolwiek wielodzieciata i starszawa jestem :-D. Mam nadzieję , że ta atrakcja mnie ominie :sorry2:. Daj znać co lekarz na to - może się przydać na przyszłość :baffled:

Malina witaj serdecznie . A co Ty się tak strachałaś od tego grudnia ?????

Witam piątkowe, odpisze to co pamiętam

Minnie1 dobrze ze pojechałaś do lekarza i okazało Się ze wszystko w porządku;-) oby już nic niepokojącego się nie trafilo
Palindromea super ze się zapisaliście do szkoły rodzenia, ja Tez o tym myślałam ale nie damy rady bo maz do pozna pracuje i nie mogłby uczestniczyc a ja jak już to wolalabym z mezem tam chodzic

kari21 widze ze milo walentynki spędzone, może mąż przemyślał pewne kwestie

W końcu dzis na obiad zrobilam frytki, ale pychota tak za mną chodziły:-)
Myślałam ze jutro pośpie, a musze rano wstac i jechac do pracy bo cos pilnego jest do zrobienia:wściekła/y:

Mama..nie wiem czy będziesz kojarzyła..Tutaj jakoś w któreś 10 pierwszych postów na forum była użytkowniczka LeydyKiss.też miała mieć bliźniaczki.Dziewczynki.Ja z nią się "spotkałam" na innym portalu iii co..I w środę się już rozpakowała.też miała rozwarcie,skurcze :( Dziewczynki są w bardzo ciężkim stanie i nie wiadomo co dalej :-(

Pozdrowienia dla Teri.. Nic przyjemnego leżeć w szpitalu ale lepiej niech poobserwują :tak:

Gratuluję dziewczynom wejścia w 26 tydzień :)

:szok: Mocno trzymam kciuki za maleństwa i za majowe też :-(

Malina witaj i pisz Kobieto!

Nie tyle co strachałam ale wiem że kilka dni nie obecności na forum i ciężko się doczytać co u kogo i nadrobić cały materiał. Ale jestem i postaram się być na bieżąco

Malina witaj :)
Mnie dziś wszystko doprowadza do szału ... Tosia kolacje je już godzinę :/ Luki nie ma - dopiero jedzie do mojego taty :/ do tego zgubił receptę na lekarstwo dla Tosi :/ nawet nie wiem co to było - jakieś opłatki na kompletne doleczenie tych migdałów :/ ale pani doktor nabazgrała na recepcie :/ mam nadzieję że na karcie informacyjnej jest to napisane - z tym że karta w jego samochodzie :/ więc będę musiała podjechać w poniedziałek do przychodzi mam nadzieję, że pediatra nam przepisze jeszcze raz :/ no i zapomniał mi kupić kubeczek na siuśki :/ ehhh trzymajcie mnie bo zwariuje !!! do tego w domu burdel a co posprzątam to zaraz wszystkie zabawki porozrzucane po całym domu ... już nie mam siły aż płakać mi się chce ;(

czesc babeczki
przyszlam sie zameldowac:)

anusiakanusia dobrze, ze poszłaś do stomatologa, stany zapalne jamy ustnej moga być przyczyną poronienia, nie warto ryzykowac

teri trzymaj sie dzielnie!

Wenusjanka takiego ''cuda'' nie posiadam. Jedyne co mi się nasunęło to to że w ciąży naczynia krwionośne są większe (czy jakoś tak) i może u Ciebie po prostu wywaliło to na zewnątrz ? No nie wiem kurcze. Daj znać co ci lekarz powiedział po wizycie.
Malina ja czasami i godzinę nadrabiam co dziewczyny napisały :-D a czasami na raty i pół dnia nadrabiam po czym patrze a tu kolejne 2-3 strony hehe.

reklama
Dziewczyny jak to mozliwe, ze mam bardziej zoltawo czy nawet zielonkawa wydzieline, powiedzialam o tym gin.zrobila wymaz (posiew) a dzis wynik przyszedl, ze nie mam zadnej infekcji?????? Moze byc taka wydzielina bez zapalenie.
Przed pessarem miałam posiew z szyjki robiony, byłam pewna że będzie konieczne leczenie, bo u mnie zawsze jakieś bakterie, upławy. Okazało się czysto. Ginka jak mnie potem oglądała to sama mówiła, że też jest w szoku, że przy tej ilości wydzieliny nic nie ma

Do góry