reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
paulus , ja mam taką wydzielinę białą i tylko z rana po nocy , też pytałam czy to normalne , gin powiedział że może się tak zdarzać . Na razie nie robił mi żadnego badani , ale teraz go przycisnę o to , bo już mnie to wkurza.

Ja jestem takim skrytoczytaczem :cool2: nie zawsze mam czas żeby pisać , choć lubie poczytać , bo TU można się wiele dowiedzieć od WAS :)

Wenusjanka , no takiego cudeńka to nie mam , ale żylak obytu sie zadomowił na dobre i nawet jak wlezie spowrotem to za niedługo znów mi mówi A kuku? Żelazo na podniesienie hemoglobiny zrobiło swoje i teraz jadę na owsiance i takich tam cudach żeby się odczepił .

Jeśli prowadzicie statystyki plci , to możecie dopisać mego chłopaka do listy .
Po dwóch córeczkach , ma być chłopak . Dmuchawiec - Tobie życzę tego samego !!!!

Pozdrawiam Wszystkie Panie.

Raportuje, ze żyje :) byłam znów u stomatologa, otworzyli ząb, przeczyscili ponownie, na razie zamknęli na sucho, bez leku i nie boli.. Jestem tylko troszkę obolala.. Uff, za tydzień kolejne otwarcie i znów spróbują założyć lek, może inny. Ból spowodowany był albo reakcja alergiczna na lek albo bakterie, poddane jego oddziaływaniu spowodowały wysiek ropny albo gazy, co dało efekt takiego silnego bólu.. Nie chcą mi póki co podawać antybiotyku, ze względu na ciążę, więc bedą kilka razy przeczyszczac licząc, ze organizm zwalczy stan zapalny. Bądźmy dobrej myśli :)

Witam Dziewczyny. Melduję się. Niestety Jędrek znów się rozłożył po urodzinach, a jak on jest chory to ja na pół metra odejść nie mogę. Tym razem wirusa sprzedał mężowi, ja się trzymam. Na szczęście już dziś bez gorączki i mam nadzieję, że wreszcie wyzdrowieje. On tak ma, że pół roku zero chorób, a potem przez miesiąc nadrabia. Pozdrawiam i znikam, może w tygodniu nadrobię

Anula- kochana, doskonale Cię rozumiem ze sprzataniem, I pewnie Cię to nie pocieszy, ale będzie jeszcze gorzej:-D Jedyne wyjście by nie zwariować- wyluzowac trochę i olewac sprawę. Był czas, że bardzo mi było ciężko to zaakceptować. Sprzatałam non stop. Ale nie miało to najmniejszego sensu. Więc stwierdziłam: pitole!!!:angry::-D Ogarniam rano mieszkanie po nocy, a potem wieczorem po całym dniu. Znajomi juz przywykli, że do salonu trzeba sobie ściezkę wydeptać jak przychodza na kawę:-D:-D:-D

Czarna- dzięki:-) Naprawdę marze o synku...

Wenusjanka- ja mam zylaczka nie na wardze sromowej, ale na udzie tuz przy wardze. Z tym, że mnie on nei boli. W poprzedniej ciąży też mi wylazł, ale miesiąc po porodzie nie było juz po nim śladu.

Witam dziewczyny

Melduję się!!! Nie nadrobię Was na razie, u nas jak zwykle coś się dzieje . Córcia zdrowieje , to z kolei pies mój spadł wczoraj z kanapy , nie chodzi :( Byliśmy dzisiaj u weterynarza niby ponaciskał wszystkie kostki i powiedział że tylne łapy nie są złamane, dostała zastrzyk u weterynarza nawet się przeszła o swoich siłach. Wróciliśmy do domu ok 11 rano, od tamtej pory nie wstała nawet na moment, mój S chciał ją wynieść na dwór żeby się załatwiła , ja brał ją na ręce ( waży ponad 20kg) zaczęła tak piszczeć że się popłakałam , nie dał rady, dałam jej tabletkę przeciwbólową i śpi cały czas:( Dzwoniłam do weterynarza jutro rano mamy przyjechać na zdjęci--tylko ja ją wziąć na ręce jak ona tak przeraźliwie piszczy :-( Strasznie się martwię :-(

Przepraszam , że piszę tak tylko o sobie:-(

Oj Korba - Wam ciągle choróbska nie dają spokoju. Jak nie córcia, to teraz psina :-( Mam nadzieję, ze wydobrzeje...
Jullix - zdrówka dla synka...
Justa - z tą szkołą to niezbyt dałam jakikolwiek wybór Aro. Po prostu zadzwoniłam i zapisałam. Chcę, żebyśmy chodzili razem, o ile tylko będzie to możliwe (cały kurs ma trwać 8 tygodni - po 1 spotkaniu tygodniowo). Aro mogą wypaść jakieś służby więc też może się trafić, że czasem pójdę sama. Ale to zawsze między ludzi.

Poddałam się dziś i też na obiad były frytki w wersji light (czyli opiekane ziemniaczki). Ale się naftrajałam. Nawet rybcia nie była mi do nich potrzebna :-) Potem popołudnie w objęciach mężula, na kolację sałatka grecka... Oj miły był ten dzień. Zdecydowanie lepszy niż wczorajszy :happy2:
Dobrej nocy, Dziewczyny :tak:

korba szkoda psiaka, współczuję.... pocieszę cię że mieliśmy kotka kiedyś, on lubił robic ósemki wokół nóg i kiedyś tata na niego nadepnął, myślałam że ma kręgosłup złamany, a że to na wsi było to nikt po weterynarzach nie latał z półdzikim kotem, kot kilka dni nie wstawał a potem już nagle było wszystko ok
życzę żeby i uwas okazało się że łatwo wyleczyć

pali też bym poszła spać, ale to akurat godzina gimnastyki Filipka - więc się bawimy, on kopie ja go smyram przez brzuch i on znów kopie :-D

korba szkoda psiaka, współczuję.... pocieszę cię że mieliśmy kotka kiedyś, on lubił robic ósemki wokół nóg i kiedyś tata na niego nadepnął, myślałam że ma kręgosłup złamany, a że to na wsi było to nikt po weterynarzach nie latał z półdzikim kotem, kot kilka dni nie wstawał a potem już nagle było wszystko ok
życzę żeby i uwas okazało się że łatwo wyleczyć

pali też bym poszła spać, ale to akurat godzina gimnastyki Filipka - więc się bawimy, on kopie ja go smyram przez brzuch i on znów kopie :-D

Straszną mam nadzieję, że może rano jak się obudzę to wstanie :-( Na razie nic leży....

reklama
Do góry