reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Kari- mąż fajnie sie zachował, nie będę go zanadto chwalić, ale lepsze to niz to co miałaś wcześniej
anusia- w sprawie żeba to współczuje, mojemu koledze kiedyś zostało coś w kanale, jakaś końcówka wiertła, wspominał masakryczni ale na samej kanałówce to sie nie znam, na szczęście jeszcze nie miałam
mamawikusi- ja też wielu rzeczy żąłuje bo z perspektywy czasu wiem ze wybrałam złe studia, czemu nie jestem moim bratem i nie poszłam na informatykę- a pewnie dlatego ze to czarna magia dla mnie, ale mogłam skończyś jakies techniczne studia, zawsze byłam dobra z przedmiotów ścisłych

Ja dziś co świt pomknełam na glukozę, i wiecie co jestem w szoku bo po ostatnim to przez parę godzin nie mogłam dojsc do siebie a teraz to nie czuje żadnej różnicy, z wypiciem nie miałam większego problemu ale powiem że cytryna naprawdę duzo daje, jedynie to czekanie daje w d....ę
Moja córcia dzis juz lepiej, bawi sie, wczoraj wieczorem to ciężko było, mój M. odrazy że do lekarze, ale przy każdym takim wydarzeniu on chce z nią do lekarza jechać, chłop to się martwi gdybym go słuchała to juz parę razy bylibyśmy na pogotowie
anisiaj- to zalezy od laboratorium, moga być juz tego samego dnie, ale na następny już na pewno będą

Ostatnia edycja:
reklama
kari ja poszłam na studia i co z tego? jestem zarejestrowana w urzędzie pracy i na każdym spotkaniu dowiaduje się, że nie mam co liczyć na pracę w zawodzie, także muszę pomyśleć o zmianie kierunku na mgr.

Melduję się szybciutko, wszystko w porządku.

Mam dzisiaj gości od rana - będę później...

ROBACZEK - właśnie się zastanawiam co u Ciebie??? Czemu się nie odzywasz ostatnio???

MINNIE - myślę o Tobie od wczoraj. Co u Ciebie?? Byłaś u lekarza???

Minnie dobrze że pojechałas teraz jesteś spokojniejsza że wszystko jest ok :)
Palin jedz do lekarza, a ciśnienie zmierzyłaś? (ja już mam ''zboczenie'' na tym punkcie :/)
Kari miły gest od męża.
Co do decyzji też czasami żałuję że podjęłam takie a nie inne... no ale cóż człowiek uczy się na błędach :/
Anula współczuje bólu zęba. Nie pomogę bo ja do dentysty rzadko chodzę, pewnie mam jakąś małą dziurkę do zrobienia ale w ciąży tam nie pójdę bo mnie wywiozą w czarnym worku tak panicznie boje się dentysty :/ a po co mam stresować siebie i dziecko? Po ciąży wezmę się za nie.

Ja też sie dugo zastanawiałam czy zaczynać coś robić z tym teraz. Ale po moich wczesniejszych doscwiadzceniach wiem, ze powazny stan zapalny pod zebem moze zatruwac caly organizm, wiec balam sie, ze jak tam sie cos niedobrego dzieje to moze miec takze wplyw na dziecko, dlatego postanowilam wybrac mniejsze zlo i zaczac leczenie tego stanu zapalnego. (teraz prawie zaluje;)
Ja generalnie nie boje sie dentysty, znieczulen nie lubie, wiec jak daje rade to robie bez :) no ale tym razem to ząbek daje mi popalić, jak się wkurzę to wyrwę dziada i już..

NATIS dobrze, że piszesz

Korba jak u Was?? Przywykłaś do myśli, że Zosia może się stać Kornelkiem?

anusiakanusia współczuję przejść z dentystą

Palindromea od kiedy zaczynacie zajęcia?

Ja mam dzisiaj wolne i liczę na to, że stolarze przyjadą....

SZÓSTY Dzidziuś na suwaczku :-D

PS. U teri wszystko już w normie ale do poniedziałku zostaje w szpitalu na wszelki wypadek. Dostaje streszczenia, pyta o Was i serdecznie pozdrawia!

Ostatnia edycja:
anusia pewnie gdyby zaczął mnie ząb boleć to bez zastanowienia poszłabym do dentysty. Ale jak nic nie boli to nie idę w ciąży.
Ciesze się że u Teri już dobrze, czekamy na nią na BB :)
Sara gratuluje 6 dzidziusia :)
Mi dzisiaj (korbie też a wczoraj natis) zaczął się 26tydzień!

reklama
Dzięki Mama Wiki i Wam gratuluję 26 tygodnia :cool2:
Pamiętam jak był 6 tydzień a tutaj już tyle za nami :sorry2:

Jadę zamówić panele

Do góry