reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dziewczyny bardzo wam współczuje strac dzieciaczków. Mam nadzieje ze zadnej z nas to nie spotka i donosimy nasze maluszki do maja/czerwca i wszystko bedzie ok.

Dziewczyny - mam też taką WIELKĄ nadzieję!!!! Że dotrwamy w tym składzie do końca!

Lekarz kazał mi przyjść jutro ok. 16, gdzieś mnie wciśnie między pacjentki. Trzymajcie kciuki!

Dziękuję Wam też za wspaniałe słowa, otuchy i w ogóle :). Już mi lepiej. Chyba wszystko zdążyłam już wypłakać.

reklama
czesc dziewczyny
natis moim zdaniem Twoja beta nie jest zła, ja bete badalam tylko raz ok 30dc i wyszło mi 687 i od tej pory nie robilam, tylko ciesze sie dzidziusiem, a w czw mam wizytę, eh juz niedługo.... a to czekanie jest straszne

moniabed witaj ponownie, super, ze sa 2 krechy!!!!!!

martucha witaj wsród nas!

misianka oczywiście, ze można chodzić w ciąży do stomatologa, nawet trzeba!!!!

milego wieczorku czerwcóweczki;)

Ostatnia edycja:
kijankaa to ja mam wizytę 3 dni po tobie w takim razie nie mogę się doczekać co tam lekarz u ciebie wypatrzy:-) tylko ja dość późno owu miałam i może dzidzia być mniejsza.
a kiedy miałaś ostatnią @ bo nie doczytałam?
Martuchaa, ostatnią @ miałam 04.09, natomiast owulację 20.09.
Mam nadzieję, że na tej wizycie będzie już widać serduszko.:happy:

Wisieńko, w takim razie będę obgryzać paznokcie 17.10.2012 i z niecierpliwością czekać na newsy od Ciebie :happy:

Ostatnia edycja:
kijanka A gdzie chodzisz do gina? Ja z Milusią chodziłam do EMC na łowieckiej do dr. Walaska. Byłam bardzo zadowolona. A teraz w związku z przeprowadzkę bede chodziła do gina z okolicy poleconego przez koleżankę.

Korzystałam w smartfonie z darmowego programu monitorującego cykle menstruacyjne WomenLog i z automatu przeszłam w tryb ciążowy na WomenLog Pregnancy. Wg kalendarza jestem w 6 tygodniu ciąży a do porodu zostało mi 7 m 16 dni 8 h 13 min i 10 sek ;))) ostatnia miesiączkę miałam 30 sierpnia, a strzał wypada mi na 14 września - czuje kiedy mam owulację, boli mnie podbrzusze i nieprzyjemnie kłuje w jajniku. Tak czy siak w tym tygodniu idę na usg, zobaczymy co powie dr :tak:

Haha też mam oba programy i tez strzelałam z nimi.

reklama
Natis kochana bardzo mocno trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze, daj znać koniecznie jak wrócisz od lekarza <tulę>

mama wikusi to już dzisiaj nasza wizyta, trzymajmy kciukasy abyśmy dzisiaj usłyszały serduszka :)

Jeden dzień nie zagłądałam na forum a tu tyle stron zapisanych :))

Ja niestety ubieram się i lecę do lekarza , wczoraj myślałam ,że padnę w pracy, czuje się masakrycznie, do kataru i osłabienia doszedł kaszel i jak kaszle bardzo boli mnie klatka piersiowa, więc ubieram się i biegnę niech mnie osłucha czy wszystko ok.

Buziaki

Do góry