reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dziewczyny bardzo wam współczuje strac dzieciaczków. Mam nadzieje ze zadnej z nas to nie spotka i donosimy nasze maluszki do maja/czerwca i wszystko bedzie ok.

Dziewczyny - mam też taką WIELKĄ nadzieję!!!! Że dotrwamy w tym składzie do końca!

Lekarz kazał mi przyjść jutro ok. 16, gdzieś mnie wciśnie między pacjentki. Trzymajcie kciuki!

Dziękuję Wam też za wspaniałe słowa, otuchy i w ogóle :). Już mi lepiej. Chyba wszystko zdążyłam już wypłakać.

reklama
czesc dziewczyny
natis moim zdaniem Twoja beta nie jest zła, ja bete badalam tylko raz ok 30dc i wyszło mi 687 i od tej pory nie robilam, tylko ciesze sie dzidziusiem, a w czw mam wizytę, eh juz niedługo.... a to czekanie jest straszne

moniabed witaj ponownie, super, ze sa 2 krechy!!!!!!

martucha witaj wsród nas!

misianka oczywiście, ze można chodzić w ciąży do stomatologa, nawet trzeba!!!!

milego wieczorku czerwcóweczki;)

Ostatnia edycja:
kijankaa to ja mam wizytę 3 dni po tobie w takim razie nie mogę się doczekać co tam lekarz u ciebie wypatrzy:-) tylko ja dość późno owu miałam i może dzidzia być mniejsza.
a kiedy miałaś ostatnią @ bo nie doczytałam?
Martuchaa, ostatnią @ miałam 04.09, natomiast owulację 20.09.
Mam nadzieję, że na tej wizycie będzie już widać serduszko.:happy:

Wisieńko, w takim razie będę obgryzać paznokcie 17.10.2012 i z niecierpliwością czekać na newsy od Ciebie :happy:

Ostatnia edycja:
kijanka A gdzie chodzisz do gina? Ja z Milusią chodziłam do EMC na łowieckiej do dr. Walaska. Byłam bardzo zadowolona. A teraz w związku z przeprowadzkę bede chodziła do gina z okolicy poleconego przez koleżankę.

Korzystałam w smartfonie z darmowego programu monitorującego cykle menstruacyjne WomenLog i z automatu przeszłam w tryb ciążowy na WomenLog Pregnancy. Wg kalendarza jestem w 6 tygodniu ciąży a do porodu zostało mi 7 m 16 dni 8 h 13 min i 10 sek ;))) ostatnia miesiączkę miałam 30 sierpnia, a strzał wypada mi na 14 września - czuje kiedy mam owulację, boli mnie podbrzusze i nieprzyjemnie kłuje w jajniku. Tak czy siak w tym tygodniu idę na usg, zobaczymy co powie dr :tak:

Haha też mam oba programy i tez strzelałam z nimi.

reklama
Natis kochana bardzo mocno trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze, daj znać koniecznie jak wrócisz od lekarza <tulę>

mama wikusi to już dzisiaj nasza wizyta, trzymajmy kciukasy abyśmy dzisiaj usłyszały serduszka :)

Jeden dzień nie zagłądałam na forum a tu tyle stron zapisanych :))

Ja niestety ubieram się i lecę do lekarza , wczoraj myślałam ,że padnę w pracy, czuje się masakrycznie, do kataru i osłabienia doszedł kaszel i jak kaszle bardzo boli mnie klatka piersiowa, więc ubieram się i biegnę niech mnie osłucha czy wszystko ok.

Buziaki

Do góry