reklama
martucha ogolnie nie jest zdrowa bo wiadomo nie jest naturalna, a takich lepiej w ciazy unikac, mysle ze nic by sie nie stalo jakbys taka wypila, ale naturalna chociaz ze z kofeina jest zdrowsza to wiem od lekarza wiec nie wyssalam sobie tego z palca , ale wszystko jest dla ludzi byle rozsadnie z tego kozystac
kijankaa
Zaciekawiona BB
natis a jakie masz wartości? słyszałam, że powyżej 1tys już tak szybko nie przyrasta.
"Osiągając poziom 1.200-6.000 mIU/ml wzrost spowalnia – podwojenie następuje co każde 72-96 godzin"
Kalkulator przyrostu bHCG
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
"Osiągając poziom 1.200-6.000 mIU/ml wzrost spowalnia – podwojenie następuje co każde 72-96 godzin"
Kalkulator przyrostu bHCG
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
Ostatnia edycja:
Dziewczyny czuje sie do niczego nic mi sie nie chce najchętniej bym poszła spać ale nie mogę bo boję się aby mi dziecko nie zalało mieszkania bo dostał dziś nowy zestaw co auta zmieniają kolor zależności od tem wody ehh co oni nie wymyślą aż się boje co nowego wymyślą. Jeszcze 3 dni i do lekarza ide aż się boję co powie bo ostatnio bardzo nerwowa jestem.
A nie wie ktoś czy można iść do dentysty w czasie ciąży bo kurcze mi plomba wyleciała i boję się aby ten ząb sie nie zepsuł i nie zaczął boleć bo wtedy jestem ugotowana bo sama pasta mi nie wystarczy
fioletowa po tym co przeczytałam na tej str co podałaś co i w jakim okresie sie dzieje to ja kwalifikuję się na 7 ale to sie okaże w piątek
A nie wie ktoś czy można iść do dentysty w czasie ciąży bo kurcze mi plomba wyleciała i boję się aby ten ząb sie nie zepsuł i nie zaczął boleć bo wtedy jestem ugotowana bo sama pasta mi nie wystarczy
fioletowa po tym co przeczytałam na tej str co podałaś co i w jakim okresie sie dzieje to ja kwalifikuję się na 7 ale to sie okaże w piątek
riefenstahl
Aktywna w BB
Zalezy jaka dla Was jest "normalna" ilosc picia kawy dwie filizanki dziennie napewno nie zaszkodza, slyszalam ze bezkofeinowa jest nie zdrowa... lepiej pic inke lub cos takiego Czyli nie wiecej niz dwie kawy zwykle najlepiej z mlekiem dziennie, a jak bardzo sie chce jeszcze to inke
nie jest bardziej niezdrowa niż zjedzona szynka produkowana w Polsce KAWA - poza tym kawa ma masę antyoksydantów, które są zbawienne dla zdrowia, a Ameryka Południowa, Południe Europy, czy tam kobiety nagle rzucają kawę bo jest niezdrowa? Wątpię, chyba wszystko zależy od organizmu i zdrowego rozsądku. Lubię smak kawy ale mogę wypić tylko słabą z mlekiem (lubię z sojowym) po mocniejszej jestem nabuzowana i trzęsą mi się ręce ;-)
mama wikusi2010
Fanka BB :)
natis spokojnie poczekaj do wizyty u lekarza, zrobi ci pewnie USG i wtedy wszystko się okaże. Trzymam kciuki zeby wszystko było ok.
A mnie dopadły wzdęcia i zaparcia o dziwo od jabłek wczoraj jak zjadłam tak miałam i dzisiaj po zjedzeniu tak mnie wzdymało że masakra jakaś. Macie jakiś dobry sposob i bezpieczny na to dziadostwo?
A ja jutro pewnie o tej godz bede juz po wizycie
A mnie dopadły wzdęcia i zaparcia o dziwo od jabłek wczoraj jak zjadłam tak miałam i dzisiaj po zjedzeniu tak mnie wzdymało że masakra jakaś. Macie jakiś dobry sposob i bezpieczny na to dziadostwo?
A ja jutro pewnie o tej godz bede juz po wizycie
reklama
Natis im wartosc wieksza tym wolniej przyrasta, w pewnym momencie wogole sie zmniejsza, ale to chyba na pozniejszym etapie. Nie ma sie po co martwic na zapas, wiem ze sie latwo mowi, ale dzidzi nerwy nie sa potrzebne jesli cos by blo nie tak ( a trzymam baaaaaaaaardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby wszystko bylo ok) to na nerwy jeszcze bedziesz miala czas. Glowa do gory i badz dobrej mysli. Bedzie wszystko dobrze