reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

oj bardzo mocno trzymam kciukasy za nasze serduszka i za serduszko fasolki natis.
Już się doczekać nie mogę a gdzie do 17?? Od razu bede mowiła ze chce fotke :) Skoro tyle bule za wizytte to i zdjęcie się nalezy O :D Miłego dnia dziewczyny

reklama
hej
ja okresu nie mam nadal, ale wczoraj miałam uczucie jakbym miała zaraz dostać - jutro będzie tydzień jak się spóźnia, na jednym teście (płytkowym) ta druga kreska blada, wczoraj wieczorem robiłam paskowym i drugiej nie widać - czyli chyba pozostanie mi wypisac się z czerwca i liczyć pociuchutku na lipiec ... tylko gdzie ten okres ?? :))
powodzenia u doktorów laseczki :*

Witam was dziewczyny ten pochmurny dzień
Wczoraj weszłam na wage i chyb z nia cos nie tak po znów mi kg doszły, muszę trochę odpuścić sobie z zachciankami bo za niedługo nie będę mogła się ruszyć. W nocy miałam straszne bóle brzucha myślałam że to już po fasolce ale na szczęście jest ok za 2 dni wizyta u lekarza wiece może ujrzę też serduszko. A teraz mykam sie ubrać i ide pobiegać troszkę z psem dokąd mogę

Witajcie.
Kciuki za wizytujące. Ja wizytę zaplanowalam na 31.X,prywatnie ,chociaż zastanawiam się nad LIM bo mam tam pakiet
Na bętę nie idę bo i tak mam stresa.
Ślubny w panice.-bo w maju dałam wszystko co było dla dziecka ,i w domu tylko 5 pieluch..-ale postanowione do 1 czerwca2013 nie kupuje nic. ,bo i tak czekają mnie badania prenatalne
Teraz tylko łykam prenatal.
Miłego dnia

ona piękne wieści! Gartuluję udanej wizyty :-)
martucha ja piję małą słabą rozpuszczalną z mlekiem raz na jakiś czas, teraz częściej kawę zbożową z mleczkiem.
kijanka czyli widzę, ze wizytujesz dzień po mnie :-) I ja już mam nadzieję na zobaczenie serduszka...
natis, mamawikusi trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę! Od razu dajcie znać co mówił lekarz!

Dzień dobry tak w ogole :-)
U nas pięknie, słonecznie tylko troszkę zimno. Czekam aż mi ciasto w piecu dojdzie i smigamy z Dawciem na spacerek :-)

kijanka A gdzie chodzisz do gina? Ja z Milusią chodziłam do EMC na łowieckiej do dr. Walaska. Byłam bardzo zadowolona. A teraz w związku z przeprowadzkę bede chodziła do gina z okolicy poleconego przez koleżankę.
Ja chcę chodzić prywatnie i na NFZ, prywatnie juz chyba wybrałam dr Fuchsa, natomiast na NFZ szukam...dr Walasek na Łowieckiej przyjmuje na NFZ? a może znasz jeszcze jakiegoś dobrego ginekologa-położnika z Wrocławia. Nie ukrywam, że wszystkich sprawdzam na stronie "znany lekarz":-).

Mama Wikusi, Natis, Korba - Moje kciuki już też są zaciśnięte ze wszystkich sił!:-)

Paulinka109, w takim razie jak u Ciebie ma zobaczyć serduszko, to chyba u mnie też musi:)

reklama
hej dzieczyny ja juz po wizycie- zobaczyłam pecherzyk i pulsujące naczynia - coś niesamowitego. Gin powiedziałą, że jest wszystko ok tylko musze powtórzyc posiew moczu . Kolejna wizyta 17.10. jak się wkleja taki fajny suwaczek?

Do góry