reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dziewczyny załozyłam watek z naszą waga :) Ja co tydz wpisuje wage w kalendarz a ze jest on taki zwykły scienny to z koncem roku go wymienie wiec i zapiski wywale. A tutaj przynajmniej wszystko bedzie w jednym miejscu :)

KIJANKA pamiętaj jak znajdziej lek na nfz daj mi znac :) Chętnie skorzystam :)

Paulinka a co upiekłas?

Sandy a te badania ze względu na Twój wiek? W którym tc je się robi?

Misianka a ile juz masz na +?

reklama
hej dzieczyny ja juz po wizycie- zobaczyłam pecherzyk i pulsujące naczynia - coś niesamowitego. Gin powiedziałą, że jest wszystko ok tylko musze powtórzyc posiew moczu . Kolejna wizyta 17.10. jak się wkleja taki fajny suwaczek?

Agacia moje gratulacje :) Czyli zawieszenie się na jakiś czas przyniosło skutek :) Powinnaś się zmienić na czerwono na naszej liście w wątku Staranka od stycznia 2012 :tak:

Powiedzcie mi Kochane jaki kwas foliowy łykacie?
Bo ja 1 raz dziennie Fiolik 0,4mg.
Ale w ciąży z Lenką łykałam Acidum folicum 15 mg, 2 razy dziennie (na receptę).
Czyli teraz mam bardzo małą dawkę, czy to wystarczy? Do wizyty jeszcze daleko, więc pytam Was :-)

Agacia84 gratuluję udanej wizyty :-)

Hej dziewczyny, jestem w 6 tyg ciąży, podobno mam rodzić na początku czerwca także witam:) moje dzieciątko ma juz 4.9 mm, pani gin powiedziała ze wszystko ok, ale przepisała mo duphaston, ponieważ pierwszą poroniłam. Jesteśmy dobrej myśli z mężem:) pozdrawiam :)

Powiem Wam, ze weszłam przed chwilka na zakupy itd. przeraza mnie to, bo kompletnie nie wiem co potrzebne Jest :[ ale chyba nie będzie tak źle jak się wyddaje... Prawda?:)

reklama
AgataKab Witam i Gratuluję :-)

Dzięki dziewczynki za kciuki, wieczorkiem po wizycie jak mała pójdzie spać, to opisze jak było.
Wróciłam właśnie od lekarza, gardło czerwone, ogólne mocne przeziębienie ale na szczęście nic nie słychać na oskrzelach, chciała mi dać zwolnienie do końca tygodnia , ale niestety ie mogę bo nie ma za mnie kto przyjść do pracy:dry: Powiedziała , że najlepiej by było poleżeć i się wygrzać, pić mój eliksir z miodu cytryny i czosnku, powiedziała też , że jak będę czuła się połamana lub będę miała gorączkę to łyknąć apap.

Paulinka

jakie ciasto pieczesz, kurcze chyba też w piątek coś upiekę , bo mam ochotę na taki samorobny jabłecznik :)

No ja też jestem ciekawa ile przytyje w tej ciąży , z moją córeczką przytyłam 7kg, teraz mam przeczucie, że na 7 się nie skończy:-D

Kawkę piję zazwyczaj jedną dziennie dwie max, w pierwszej ciąży też piłąm.

Czy któraś z Was paliła papieroski zanim zaszła w ciąże, i czy od razu jak się dowiedziałyście o ciąży to rzuciłyście?? Ja paliłam jak zaszłam w pierwszą ciążę i pamiętam jak lekarz mi powiedział, że nie należy rzucać od razu papierosów, tylko się ograniczyć, co o tym sądzicie?

Natis myślę cały czas o Twojej wizycie , trzymam kciuki i czekam na dobre wieści...

Ostatnia edycja:
Do góry