reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Mikotku -wspolczuje nocki, Zdroweczka dla Zosi - -oby dzien byl lepszy. O tak Tesc tez cudowny czlowiek, jemu Tymka bym zostawila, tesciowej nigdy ( nawet Emil kiedys tak stwierdzil i ma racje ) :tak:

Madzia
- oj te jeczyduszki nasze

Az sama na suwaczek sie napatrzyc nie moge....:sorry2:

reklama
Skalbka ciesze sie, ze juz na swoim !!!! Co do cycolenia to ja w dzień od dzis chce dwa razy cycolic - cyc usypiacz bedzie.

Hubi dzis zjadł pierwsze prawdziwe sniadanko w swoim zyciu - bułeczke z maselkiem i żołtkiem i zapił to soczkiem truskawkowym. Potem chciałam go uspic i dałam cyca , popił ale nie zasnął. Zasną przy nowym usypiaczu - inhalatorze :D

Wczoraj zjadl na kolacje sporąporcje kleiku kukurydzianego ze zmiksowanymi truskawkami z kompotu ! i tu mam juz na niego sposób - lubi truskawki wiec na kolacje beda truskawki :)
Za mobilizacje dziekuje Korbie :*:*

Madzia zastanawia mnie tem płacz Tymka. Jedyne comi przychodzi do głowy to nierozwinięty układ nerwowy i szybki rozwój motoryczny bo w ostanich dniach przeciez zrobił ogromne postępy !

Smile cieszę się, że juz lepiej i trzymam kciuki za całkowite dogadanie ! Za 3 miesiace tez bede chciała by Hubi przeszedł na butle. i tez Avent podaje by sie przyzwyczajał, tzn. czasem soczki pije z butli .

Teri
i Wam zdrówka ! i tak pieknie, ze przy scianie chodzi !. Hubi przy meblach też ale za rączki jeszcze nie chce.

Gosiaku Waga to bardzo dobry znak zodiaku :) i ciśnij, ciśnij, zrób jakiejść ciotce prezent bo ja nie sama październikowa :) A na październiku się za bardzo nie udzielaj być dla nas miała czas :) U na było podobnie., Po zrobieniu testu z Sewerynem obdzwoniliśmy wszystkich, a o Hubercie powiedzieliśmy jak byłam w 4 m-cu :)

Korbuś o fajeczce to ciszej proszę :) No i pójdz na dworek koniecznie ! Ja też się zastanawam czy nie wyskoczyć choć na poł godz z Hubisiem,

Mikotko oj jojojo, zdróka, a kysz katarze !

Robaczku.. ja naprawdę nie wiem :confused: znów ma drzemkę, trze oczy.. ziewa.. ale w nocy śpi prawie 12 godzin :eek:
w piątek jadę na rehabilitację z nim, to może ktoś go obejrzy. boję się! w ciąży podejrzenie zespołu edwardsa, potem to wzmożone napięcie i straszenie, że będzie się źle rozwijał. teraz szybki rozwój i płacz do potęgi N :zawstydzona/y: martwię się :-(

uczymy się robić KOSI KOSI - dziękuję za mobilizację. już nie trzaska pięściami, a ładnie otwiera dłonie :tak:

jeszcze na złość, syn opiekunki się rozchorował i Tymcia weźmie w poniedziałek od razu na 6-7 godzin:shocked2: jak ja to przeżyję??

Madzia dopytaj się ale nie koniecznie musi być coś złego !
co do kosi kosi to Hubi wciąż robi z zamkniętymi rączkami. Często wciąż ma zaciśnięte rączki - nie powinien już mieć :( ale nic innego mnie nie pokoi więc daję mu czas

Miki w ogóle nie chce kosiac. Jedynie można go na brawo namówić, bo wtedy słychać płaskie. A on lubi jak jest płaskie, tak jak przy skakaniu musi być słychać tup ;-)

Mikotku, Zdrówka dla Zosieńki, współczuję Wam nocki bidulki , J wraca w piątek teraz?

Robaczku, OK CIIIIIiiiiiiii:-) Byłas na spacerku z Hubim ?

Zosia robi kosi kosi i papa się nauczyła .Byłyśmy na spacerku , nie spała tylko oglądała ptaszki :-) Mam nadzieję, że nie zaszkodzę dziewczynką tym spacerkiem bo trochę wiało .

Palin, Toż to chłop musi być słychać , przecież nie będzie skakał na paluszkach jak panienka :-D

Zaraz trzeba zabrać się za obiadek , dobrze, że już za 1.5 godziny wraca S :tak:

Buziaki wielkie

Korbuś a nie byliśy na psacerku. W sumie to Hubert o głupim czasie śpi. od 10 do 13:30 spał. Zjadł obiad to było po 14. i juz szczerze mówiąc nie chciało mi się bo byłoby to szybko, szybko po coś na obiad, po Seweryna i potem szybko gotować iżadna przyjemność z tego wszystkiego. moze jutro szybciej się obudzi i tez bedzie słonko
Ale cieszę się, że Wy byliście !

reklama
Witam :)

My po spacerku :happy2: Pojechaliśmy do miasta na zakupy i po receptę na mleko, a moje dziecko usnęło, więc spacerowałam, dopóki się nie obudził, miło gawędząc z naszym Mikotkiem ;-) Na naszej wiosce Michaś nie chce spać w wózku, a w mieście zasnął momentalnie :szok:

Madzia- wiadomo, lepiej przebadać Tymcia, ale tak, jak pisze Robaczek, to wcale nie musi być nic złego :tak:

Mikotku- ależ Zosia ciężko przechodzi ząbkowanie!!! Mam nadzieję, że ząbek wyjdzie szybko i wszystkie objawy miną :tak:

Skalbka- super, że jesteście już na swoim :happy2: Jak już dopieścisz Wasze gniazdko, to czekamy na zdjęcia!

Gosiak- jam jest skorpion i popieram: lepiej, żeby Twoje dzieciątko urodziło się spod znaku Wagi :-D Mój mąż jest Wagą i nie jest źle ;-)

Teri- zdróweczka dla Kruszynki :* :* :*

Uciekam pobawić się z Misiem! Jutro planujemy cały dzień w Kielcach, ale sprawdzałam prognozy i niestety przewidują deszcz :-( Coś czuję, że zamiast spaceru po parku, zrobimy spacer po galerii :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry