Skalbka ciesze sie, ze juz na swoim !!!! Co do cycolenia to ja w dzień od dzis chce dwa razy cycolic - cyc usypiacz bedzie.
Hubi dzis zjadł pierwsze prawdziwe sniadanko w swoim zyciu - bułeczke z maselkiem i żołtkiem i zapił to soczkiem truskawkowym. Potem chciałam go uspic i dałam cyca , popił ale nie zasnął. Zasną przy nowym usypiaczu - inhalatorze
Wczoraj zjadl na kolacje sporąporcje kleiku kukurydzianego ze zmiksowanymi truskawkami z kompotu ! i tu mam juz na niego sposób - lubi truskawki wiec na kolacje beda truskawki
Za mobilizacje dziekuje
Korbie :*:*
Madzia zastanawia mnie tem płacz Tymka. Jedyne comi przychodzi do głowy to nierozwinięty układ nerwowy i szybki rozwój motoryczny bo w ostanich dniach przeciez zrobił ogromne postępy !
Smile cieszę się, że juz lepiej i trzymam kciuki za całkowite dogadanie ! Za 3 miesiace tez bede chciała by Hubi przeszedł na butle. i tez Avent podaje by sie przyzwyczajał, tzn. czasem soczki pije z butli .
Teri i Wam zdrówka ! i tak pieknie, ze przy scianie chodzi !. Hubi przy meblach też ale za rączki jeszcze nie chce.
Gosiaku Waga to bardzo dobry znak zodiaku
i ciśnij, ciśnij, zrób jakiejść ciotce prezent bo ja nie sama październikowa
A na październiku się za bardzo nie udzielaj być dla nas miała czas
U na było podobnie., Po zrobieniu testu z Sewerynem obdzwoniliśmy wszystkich, a o Hubercie powiedzieliśmy jak byłam w 4 m-cu
Korbuś o fajeczce to ciszej proszę
No i pójdz na dworek koniecznie ! Ja też się zastanawam czy nie wyskoczyć choć na poł godz z Hubisiem,
Mikotko oj jojojo, zdróka, a kysz katarze !