reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Mikotku -wspolczuje nocki, Zdroweczka dla Zosi - -oby dzien byl lepszy. O tak Tesc tez cudowny czlowiek, jemu Tymka bym zostawila, tesciowej nigdy ( nawet Emil kiedys tak stwierdzil i ma racje ) :tak:

Madzia
- oj te jeczyduszki nasze

Az sama na suwaczek sie napatrzyc nie moge....:sorry2:

reklama
Skalbka ciesze sie, ze juz na swoim !!!! Co do cycolenia to ja w dzień od dzis chce dwa razy cycolic - cyc usypiacz bedzie.

Hubi dzis zjadł pierwsze prawdziwe sniadanko w swoim zyciu - bułeczke z maselkiem i żołtkiem i zapił to soczkiem truskawkowym. Potem chciałam go uspic i dałam cyca , popił ale nie zasnął. Zasną przy nowym usypiaczu - inhalatorze :D

Wczoraj zjadl na kolacje sporąporcje kleiku kukurydzianego ze zmiksowanymi truskawkami z kompotu ! i tu mam juz na niego sposób - lubi truskawki wiec na kolacje beda truskawki :)
Za mobilizacje dziekuje Korbie :*:*

Madzia zastanawia mnie tem płacz Tymka. Jedyne comi przychodzi do głowy to nierozwinięty układ nerwowy i szybki rozwój motoryczny bo w ostanich dniach przeciez zrobił ogromne postępy !

Smile cieszę się, że juz lepiej i trzymam kciuki za całkowite dogadanie ! Za 3 miesiace tez bede chciała by Hubi przeszedł na butle. i tez Avent podaje by sie przyzwyczajał, tzn. czasem soczki pije z butli .

Teri
i Wam zdrówka ! i tak pieknie, ze przy scianie chodzi !. Hubi przy meblach też ale za rączki jeszcze nie chce.

Gosiaku Waga to bardzo dobry znak zodiaku :) i ciśnij, ciśnij, zrób jakiejść ciotce prezent bo ja nie sama październikowa :) A na październiku się za bardzo nie udzielaj być dla nas miała czas :) U na było podobnie., Po zrobieniu testu z Sewerynem obdzwoniliśmy wszystkich, a o Hubercie powiedzieliśmy jak byłam w 4 m-cu :)

Korbuś o fajeczce to ciszej proszę :) No i pójdz na dworek koniecznie ! Ja też się zastanawam czy nie wyskoczyć choć na poł godz z Hubisiem,

Mikotko oj jojojo, zdróka, a kysz katarze !

Robaczku.. ja naprawdę nie wiem :confused: znów ma drzemkę, trze oczy.. ziewa.. ale w nocy śpi prawie 12 godzin :eek:
w piątek jadę na rehabilitację z nim, to może ktoś go obejrzy. boję się! w ciąży podejrzenie zespołu edwardsa, potem to wzmożone napięcie i straszenie, że będzie się źle rozwijał. teraz szybki rozwój i płacz do potęgi N :zawstydzona/y: martwię się :-(

uczymy się robić KOSI KOSI - dziękuję za mobilizację. już nie trzaska pięściami, a ładnie otwiera dłonie :tak:

jeszcze na złość, syn opiekunki się rozchorował i Tymcia weźmie w poniedziałek od razu na 6-7 godzin:shocked2: jak ja to przeżyję??

Madzia dopytaj się ale nie koniecznie musi być coś złego !
co do kosi kosi to Hubi wciąż robi z zamkniętymi rączkami. Często wciąż ma zaciśnięte rączki - nie powinien już mieć :( ale nic innego mnie nie pokoi więc daję mu czas

Miki w ogóle nie chce kosiac. Jedynie można go na brawo namówić, bo wtedy słychać płaskie. A on lubi jak jest płaskie, tak jak przy skakaniu musi być słychać tup ;-)

Mikotku, Zdrówka dla Zosieńki, współczuję Wam nocki bidulki , J wraca w piątek teraz?

Robaczku, OK CIIIIIiiiiiiii:-) Byłas na spacerku z Hubim ?

Zosia robi kosi kosi i papa się nauczyła .Byłyśmy na spacerku , nie spała tylko oglądała ptaszki :-) Mam nadzieję, że nie zaszkodzę dziewczynką tym spacerkiem bo trochę wiało .

Palin, Toż to chłop musi być słychać , przecież nie będzie skakał na paluszkach jak panienka :-D

Zaraz trzeba zabrać się za obiadek , dobrze, że już za 1.5 godziny wraca S :tak:

Buziaki wielkie

Korbuś a nie byliśy na psacerku. W sumie to Hubert o głupim czasie śpi. od 10 do 13:30 spał. Zjadł obiad to było po 14. i juz szczerze mówiąc nie chciało mi się bo byłoby to szybko, szybko po coś na obiad, po Seweryna i potem szybko gotować iżadna przyjemność z tego wszystkiego. moze jutro szybciej się obudzi i tez bedzie słonko
Ale cieszę się, że Wy byliście !

reklama
Witam :)

My po spacerku :happy2: Pojechaliśmy do miasta na zakupy i po receptę na mleko, a moje dziecko usnęło, więc spacerowałam, dopóki się nie obudził, miło gawędząc z naszym Mikotkiem ;-) Na naszej wiosce Michaś nie chce spać w wózku, a w mieście zasnął momentalnie :szok:

Madzia- wiadomo, lepiej przebadać Tymcia, ale tak, jak pisze Robaczek, to wcale nie musi być nic złego :tak:

Mikotku- ależ Zosia ciężko przechodzi ząbkowanie!!! Mam nadzieję, że ząbek wyjdzie szybko i wszystkie objawy miną :tak:

Skalbka- super, że jesteście już na swoim :happy2: Jak już dopieścisz Wasze gniazdko, to czekamy na zdjęcia!

Gosiak- jam jest skorpion i popieram: lepiej, żeby Twoje dzieciątko urodziło się spod znaku Wagi :-D Mój mąż jest Wagą i nie jest źle ;-)

Teri- zdróweczka dla Kruszynki :* :* :*

Uciekam pobawić się z Misiem! Jutro planujemy cały dzień w Kielcach, ale sprawdzałam prognozy i niestety przewidują deszcz :-( Coś czuję, że zamiast spaceru po parku, zrobimy spacer po galerii :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry