Witam z kawką po nieobecności
Hubisio po zapaleniu oskrzeli dpochodzi do siebie. Już mniej kaszle przez co i nocki spokojniejsze. Dzić cycolenie pierwsze zanim poszłam spać potem o 3 i o 6:40 więc fajnie bo jak był chory to nawet co 40 min wstawałam ale to biedaczek dusił się kaszlem i nie mógł oddychać.
Wcześniej Sewerynek był chory i cały tydzien przesiedział w domu - teraz już na szczęście zdrowy i chodzi do szkoły.
Ale choróbsko i tak się rozgościło u nas :/ w Niedziele pociągający stał się Sylwek wczoraj wieczorem mnie chwyciło i boli mnie gardło i znów mam katar :/ :/ a aż 4 dni go nie miałam
Wciąż nie mogę pogodzić się z tym, że Tokarnia przeleciała mi koło nosa
Takie piękne fotki echhc
Śniło mi się dziś, ( Chyba po pisaniu z
Arieną o brzuchach, że czułam ruchy i uświadomiłam, ze nie jestet taka gruba bo że gruba tylko, że w ciaży
Tak więc
Wenusjanko nigdy nic nie wiadomo ( ale na razie nie planuję, tzn planuję ale za kilka lat
)
Justa gratki dla Filipka !
Gosiak, cieszę się, że z oczkami wszystko ok - nie mogło być inaczej ! I tak się cieszę z II
Mocno zaciskam kciuki by było nudno ! No i mam nadzieję, że nie przeniesiesz się na wątek październik 2014 ! nie wypuszczę Cię ! Jejku a moze urodzisz 5 października ? W moje urodziny ???? Ależ cudny suwaczek !
Bona daj mi jakiegoś kopniaka bnym i ja ruszyła tyłek na jakieś fitness.. Ciul już z gubieniem kg ale moj kręgosłup nawala i sztywna jestem masakrycznie
Palin, hahah
Miki trenuje przed przyjazdem do Hubisia, przecież nie moze byc gorszy
u nas też pogoda ładna ale chyba jeszcze nie powinnam wychodzić z Hubertem
Mikotko jak dla Cibei TYLKO jest " uporządkować sypialnię, kuchnię, nastawić pranie, umyć okno w kuchni, zrobić porządek w szafie" to co u Cibie znaczy AŻ ??????? Gratki z okazji górnej jedynki ! Nam się tez obie już wybiły
Nie mogę się przyzwyczaić do zębnęgo uśmiechu. Hubert zresztą też nie , bo cały czas robi dziwne minki bo chyba liże te ząbki - fajnie to wygląda
Smile jak sytuacja z Pięknym poprawiła się ? Żona Franka urocza ( Franek oczywiście też )
Dzika kciuki za rozwiązanie sprawy !!!! &&&&&&& Tobie malo Tokarni a mi..... Już tylko myślę o 12.04 !
Madzia brawa dla Tymka, widzisz jak szybko zrobił się mobilny, nadgonił tych pierwszych ! Najlepszego dla 8-miesięczniaka !
Teri maiałam pytac, bierze się Darunia do samodzielnego chodzenia ?
To na razie kończę bo niecierpliwośc dobiega z łóżeczka