reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Korba bardzo chętnie tylko nie mam do żadnej z was numeru :-( jakby któraś była chętna wysłać mi na pw

oooooooooo juz mam dzięki saara dam znać co i jak

Ostatnia edycja:
Ariena wrzuć jaki wózeczek Ci zaproponował. A jak to moja koleżanka mówi: w kupie siła, kupy nikt nie ruszy.

Teri Sara robiła listę numerów tel. Jak coś to napisz do mnie swój a ja zaraz Ci odpiszę swój i chętnie będę robić za łącznik.

teri ;-)

ariena cudna aukcja! Ja bym się nie zastanawiała. Jeśli chcesz opinię o wózku to podrzuć linka na wątku zakupowym

keks dobrze, że już w domu jesteś:tak:

Ostatnia edycja:
Keks, witaj po powrocie:-) dobrze ze juz wszystko ok a powiedzieli od czego krwawienie?
Teri trzymaj sie tam i daj znac do sary. Jestesmy dokladnie na tym samym etapie ciazy, wiec szczegolnie czuje wiez:-) Mysle ze macica tylko cwiczy ale najwazniejsze sprawdzic wszystko.

Betty2309 witaj i się rozgość, ja tez tak mam – przed kazda wizyta się denerwuje ze będzie cos nie tak,
Xez super ze dzien zaczał Ci się fajnie i oby tak dalej było, czekam na same dobre wiesci
Palindromea jak tam zakupy, licytacja udana?

sa_raa musze przyznać, że też dzis rano jakoś kręciło mi się w głowie, ale potem przeszło, ja chyba będę pracować max do końca kwietnia, chociaż nie widze siebie w domu :-)

RobaczekII fajnie, ze będziesz miała towarzystwo na 2 dni

Dziewczyny narobiły ochoty na frytki, chyba jutro będę musiałam zrobic na obiad z rybka i surówką:-D

macica się stawia a jak powiedziałam o tej kolce w lewym boku co miałam 3dni temu to stwierdził że woli mnie wysłać na odział na porządne badania mam nadzieje że będzie dobrze w sumie przynajmniej mnie dobrze wybadają ale tak nie chce tam iść :-(
Teri trzymam kciuki, żeby wszystko było OK i żeby czas Ci tam szybko zleciał, ja jestem zdania, że lepiej jak przebadają i dadzą szybko odpowiednie leki niż potem mieć pretensje, że coś się zaniedbało
a szpital nie taki straszny, i człowiek wie lepiej co na następny raz trzeba koniecznie wziąść a co niepotrzebne (czyli np. pamiętać o papierze toaletowym !!!, wszystkich lekach, klapkach pod prysznic i zapasie dwuzłotówek jak się chce oglądać telewizor :)
i człowiek docenia domowe ciepłe jedzenie :) i to że ma blisko do toalety w domu, i że wąż od prysznica w domu nie jest dziurawy i nie tryska we wszystkie strony :wściekła/y:
ariena87 życzę cierpliwości do chłopa !!! nie daj się !

Keks dobrze, że plamienia ustąpiły i jesteś już w domku:tak:
Teri trzymaj się kochana. Ja też byłam w szpitalu właśnie ze względu na te twardnienia ale oprócz zastrzyków nic nowego nie dostawałam. Była luteina, nospa. Dodatkowo swój magnez i witaminy i zastrzyki 3 razy dziennie.
A powiedz u Ciebie brzuch twardnieje jak chodzisz czy bez wzgledu na pozycję???

reklama
Czułam się dzisiaj bardzo dobrze, nosiło mnie w łóżku i w końcu nasmażyłam dziś naleśniki na obiad - miały być na ostro, ale się przeliczyłam ze staniem w kuchni i jak brzuch się zaczął stawiać zostały na słodko :-). Mąż niedowierzał własnym oczom, że stoję w kuchni :).
Od godziny dopadła mnie taka migrena, że ledwo na oczy widzę... Nie wiem czy kawę nie wypić, ale wtedy mam po nocy:baffled:

KEKS - bardzo się cieszę, że jesteś w domku i że wszystko u Was dobrze. Niestety znam też realia polskich szpitali, rok temu przekonałam się aż za dobrze - choć myślałam, że to jeszcze tylko w Bytomiu panują takie warunki.
Wiadomo skąd były plamienia???

TERI - Kochana - nie martw się, jestem z Tobą. Dobrze, że Was dobrze zbadają, dostaniesz leki i poczujesz się lepiej.

ARIENA - jesteśmy z Tobą, a ciuszki śliczne :-)

Do góry