JUSTA19854
Fanka BB :)
kari21 nie wiem co Ci napisać…, widze tylko, że twoja historia pokazuje jak jesteś silną osobą…podziwiam Cię i trzymam kciuki
sa_raa nie próżujecie i ostro działacie w mieszkanku, oby tak dalej..
natis zdrówka dla Natalki, Korba32 dla twojej córci również zdrówka
DzikaBez jak tam zakupy na allegro??
mama wikusi2010 az się rozbawiłam z „żółtka” , to miałaś przygode z farbowaniem
jullix ale przystojniak z twojego synka
Marcysiowa super, że masz ciuszki od siostry, ja w sumie tez jestem w dobrej sytuacji ze jak będzie chłopiec to będę miała od siosty a jak będzie dziewczynka to od brata, więc zawsze jakas pomoc
Palindromea super Para Młoda ;-
Fajnie że mąż chce być z Wami jak maleństwo się urodzi, ja mam na to nikłe szanse bo w czerwcu to mąż będzie strasznie zapracowany, od rana do wieczora.
Isis współczuję bólu ale nie mam pojęcia co to mogło być
Xez kciuki oczywiście zaciśnięte, aby się Wam udało
ariena87 zamiast się cieszyc swoim stanem musisz się zamartwiac jeszcze o chłopa, współczuję i wierze ze jakoś to się ułoży
teri114 super plan na walentynki, z takiego prezentu to chyba każdy mezczyzna by się ucieszył
MamaTrójki fajne Twoje dzieło, kiedy masz czas na to przy dzieciach?
sa_raa nie próżujecie i ostro działacie w mieszkanku, oby tak dalej..
natis zdrówka dla Natalki, Korba32 dla twojej córci również zdrówka
DzikaBez jak tam zakupy na allegro??
mama wikusi2010 az się rozbawiłam z „żółtka” , to miałaś przygode z farbowaniem
jullix ale przystojniak z twojego synka
Marcysiowa super, że masz ciuszki od siostry, ja w sumie tez jestem w dobrej sytuacji ze jak będzie chłopiec to będę miała od siosty a jak będzie dziewczynka to od brata, więc zawsze jakas pomoc
Palindromea super Para Młoda ;-
Fajnie że mąż chce być z Wami jak maleństwo się urodzi, ja mam na to nikłe szanse bo w czerwcu to mąż będzie strasznie zapracowany, od rana do wieczora.
Isis współczuję bólu ale nie mam pojęcia co to mogło być
Xez kciuki oczywiście zaciśnięte, aby się Wam udało
ariena87 zamiast się cieszyc swoim stanem musisz się zamartwiac jeszcze o chłopa, współczuję i wierze ze jakoś to się ułoży
teri114 super plan na walentynki, z takiego prezentu to chyba każdy mezczyzna by się ucieszył
MamaTrójki fajne Twoje dzieło, kiedy masz czas na to przy dzieciach?