Witam
Dzisiaj sloneczny dzien, a to u mnie rzadkosc, wiec wybralismy sie z synkiem na dluuuugi spacer
Ledwo dolazlam do domu, bo mnie juz w pachwinach strasznie ciaglo, ale jakze szczesliwa i dotleniona
A jaka glodna
Nie wiedzialam, w co najpierw zeby wsadzic
Tym sposobem chyba juz nie bede jesc obiadu.
Co do wagi, to u mnie na razie 6,5 na plusie i obawiam sie, ze sie nie zmieszcze w moim planie i znow bede miala mega problem ze schudnieciem. No ale najwazniejsze jest to malenstwo w brzuszku, reszta bede sie martwic potem...
Tak duzo naprodukowalyscie, ze bedzie hurtem
Kari - bardzo poruszyla mnie Twoja historia, tule jak najmocniej sie da. Musisz sie zastanowic, czy jest jeszcze sens dawac swojemu m. kolejne szanse... jesli nie - kombinuj jak zaczac zycie bez niego. Pisalas, ze z kasa chyba u Was krucho? Staraj sie odlozyc, ile sie uda - na czarna godzine. Jak u Was wyglada opieka dla samotnych matek, czy mozesz liczyc na jakies wsparcie panstwa? Trzymam kciuki, zeby sie jakas furtka otworzyla. Albo - zeby m. w koncu zmadrzal i dojrzal do roli ojca.
ariena - oby i Twoj sie opamietal, mam nadzieje, ze sie jakos pouklada i mocno trzymam kciuki!
A co do ciuszkow, to ja mam 160, m. 182, a Michal urodzil sie w 40tc 50cm i 3180. W ciuszkach 56 sie topil, ale bardzo szybko urosl i niebawem wskoczyl na 75 centyl, tzn. ponad przecietna
Korba, Paulus, natis - zdrowka dla Waszych coreczek
Marcysiowa - gratuluje zdanych egzaminow!
Ktos pytal o panele w kuchni - mam od 7 lat i nie narzekam (mam jedna otwarta przestrzen miedzy kuchnia i pokojem) - plytek nie moglismy klasc, bo to wynajmowane mieszkanie. Teraz budujemy dom i beda oczywiscie plytki - nie za ciemne, ani nie za jasne - i na pewno nie na wysoki polysk
Lubie porzadek, ale nie lubie sprzatac, a polerowania kazdej plytki z osobna nie uwazam za jakis dodatkowy wklad w czystosc domu, za to duzo dodatkowej pracy
Zgadzam sie jednak, ze czy widac brud czy nie, trzeba sprzatac
My chodzimy w domu w samych skarpetkach
teri - u mnie tez sie sprawdzilo - synek dokazywal w brzuszku na okraglo i tak mu to dokazywanie zostalo. Teraz drugi tak samo dokazuje i az sie boje, bo z Michalem przynajmniej mialam w nocy spokoj (i tez sie sprawdzilo - dopoki nie zaczely isc zeby ), a ten urwis dokazuje i w dzien i w nocy
julix - wszystkiego naj dla synusia
Palindromea - szczescie i radosc bija na kilometr, bylas piekna panna mloda
Xez - kciuki zacisniete
Milego dnia!