reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Palin ja wcale nei zauważyłam zebys była puszysta :no::no:
Wręcz przeciwnie, wygladałaś "normalnie", ani za chudo ani tym bardziej grubo.

Może teść wymodli sobie te wnusie, jak nie teraz to następnym razem ;)

Moja bratowa była u lekarza dzisiaj i przebokiwał pan doktor, ze chyba chłopak, ale to dopiero 14 tydzien, wiec powiedział, ze sie wszystko zdarzyć może ;)
Chcieli dziewczynkę, bo chłopiec juz jest, ale mówie do niej, ze to naprawde nie jest ważne.

Co do naszej przeprowadzki
Irek pracuje w Olsztynie, wiec bedzie miał bliżej z Ostródy, a ja złozyłam ofertę w Ostródzie i mam spore szanse, ze dostanę moja wymarzoną pracę.
Ale poki co ciiii, powiem jak juz bedzie wiadmo czy dostanę te robotę.
Proszę o kciuki jakby co :)

reklama
Xez to masz do mnie blisko. A jestem dość częstym gościem w Ostródzie. Trzymam (po cichu) kciuki za robotę w ostródzie.

Marcysiowa a gdzie mieszkasz?

My mamy w ostródzie duzo znajomych no i moja siostre i brata.
Taka ewentualnosc rozwazalismy juz dawno, ale jakos nie mielismy jak do tego zabrać. Do tego ja musiałabym do pracy dojeżdzac, a miałam na miejscu. Ale jak sie pojawiła mozliwosc zmiany pracy i to w Ostródzie to temat powrócił.
Nie sadzę, zeby to nastapiło w tym roku, bo co do domu jestesmy wybredni no i nie będzie łatwo sprzedac nasz, bo jest duży, a ludzie raczej szukaja małych domków.
Pojawił sie pomysł, zeby zamieszkac w bliku, ale chyba nie damy rady z rzeczami ;) Troche sie tego nazbierało.

Xez, kciuki masz jak w banku - &&&&&&&&&&&&&&&&
Dobra dobra - że mnie trochę dużo to wiem (przed ciążą miałam nadwagę, a teraz to już w ogóle), ale dziękuję za miłe słowa. Po ciąży na pewno trochę spadnie samo, resztę będę próbować trochę zrzucić, a jak nie - no cóż. Widać już taka moja natura (taka kuleczka) ;-)
Nam o Mikołaju powiedziała gin już w 13t, ale wtedy to jeszcze nie była pewna. Dopiero w 18 potwierdziła. Już się przyzwyczaiłam do chłopca i pewnie bym się bardzo zdziwiła, jakby okazała się dziewczynka, ale i Iga by mnie cieszyła :happy:
Aro mnie ostatnio zaskoczył. Wybraliśmy się nad jezioro na spacer, a ten nagle mi do ucha "nie wyobrażam już sobie naszego życia bez Mikołaja". Myślałam, że się rozkleję:shocked2: Żeby nie ta "wpadka" to jeszcze długo byśmy się nie zdecydowali. A tak - on zdecydował za nas. I dobrze :-) A z Ara to się chyba robi tata pełną gębą. Zdecydował starać się o przełożenie urlopu, co by w czerwcu być przy mnie i po narodzinach przy nas. Mam nadzieję, że mu się uda...

Palin ślicznie wyglądaliście:) Aż się łezka zakręciła w oku bo wspomienia wróciły. I pomyśleć, że my w listopadzie już 5 rocznicę mieć będziemy. Leci ten czas, leci :)
Kochana zimno dzisiaj ???:-) Muszę do sklepu wyskoczyć a tak mi się nie chce jeśli nie ma przynajmniej 20 stopni:-D
jullix ślicznego masz synka :tak:

Pranie wstawione, łóżka pościelone. Teraz odkurzę i czas coś zjeść:tak:

Ostatnia edycja:
Marcysiowa a gdzie mieszkasz?

My mamy w ostródzie duzo znajomych no i moja siostre i brata.
Taka ewentualnosc rozwazalismy juz dawno, ale jakos nie mielismy jak do tego zabrać. Do tego ja musiałabym do pracy dojeżdzac, a miałam na miejscu. Ale jak sie pojawiła mozliwosc zmiany pracy i to w Ostródzie to temat powrócił.
Nie sadzę, zeby to nastapiło w tym roku, bo co do domu jestesmy wybredni no i nie będzie łatwo sprzedac nasz, bo jest duży, a ludzie raczej szukaja małych domków.
Pojawił sie pomysł, zeby zamieszkac w bliku, ale chyba nie damy rady z rzeczami ;) Troche sie tego nazbierało.

Kochana ja w Olsztynie mieszkam i mam rodzinę w Ostródzie.

reklama
Teraz to w Giżycku, bo nas praca wyniosła z Ostródy. Ale jakby była taka możliwość to byśmy się tam bliżej przenieśli.
A Ty co studiujesz, że tak spytam? Na UWM?

Do góry