reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Madzia ja od piątku mam gości z DE na ponad tydzień, także myślę, że jak pojadą to możemy się spotkać:)

Natis szkoda, że wypad się doszedł do skutku, mam nadzieje, że mąż np. w przyszłym tyg bardziej się postara!

MamaWikusi dobrze, że nikt nie komentował kolorku:) dlatego właśnie sama nie farbuję włosów, bo mimo kupionych kolorów zawsze wychodzi mi albo żółty albo czarny:p

Dzika udanych zakupów:)

Palindromea zazdroszczę tych harców w brzuszku! Mój Franio taki spokojny, czasem tylko daje o sobie znać, ale to tylko ja czuję... Wiesz czytam teraz książkę i jeden z głównych bohaterów to Mikołaj. I tak już się parę razy złapałam na tym, że do brzucha zamiast Franek powiedziałam Mikołaj:p:p:p na prawdę imię super:)
PRZEŚLICZNIE WYGLĄDAŁAŚ!!!!!!!:-):-):-)

Paulunia gratulacje dla córeczki:))))

Julix ale masz przystojniaka!

Ja dziś od 07:00 na nogach, po glukozie i innych nie fajnych atrakcjach w przychodni. W szafce mam pyszne ciasto od mamy, ale nie zjem go pewnie dzisiaj, bo na nic słodkiego przez cały dzień nie będę mogła nawet patrzeć:( Jestem nieprzytomna i chyba mała drzemka dobrze mi zrobi...

Żeby chociaż w TV coś fajnego leciało...

Witam

Dziewczyny ja wczoraj przeżyłam chwile grozy.
Byliśmy u teściowej na obiedzie, potem z Młoda pojechałyśmy do sklepu, a potem do moich rodziców na kawkę. Siedząc u rodziców zachciało mi się do wc, jak zaczęłam robić siku to normalnie jakby mi ktoś w brzuch przyłozył :szok: Okropny rozpierający ból po prawej stronie jakby kolka/skurcz (coś w porównaniu do bólu jajnika przy owulacji ale mocniejszy o wiele bardziej) Ledwo doszłam do kanapy i od razu się połozyłam, wzięłam 2 nospy i jakby troszkę ustało ale nie do końca. Jakoś dojechałam do domu, a w domu znowu taki atak, do toalety szłam na zgięciu. Już myslałam, że to może wyrostek ale raz bolało raz przestawało, jak leżałam to nie bolało wogóle, jak wstałam to ból okropny i tak całą noc. Dziś jeszcze pobolewa ale nie tak bardzo jak wczoraj. Co to może być??? Może to więzadła? Masakra dziewczyny mówię Wam :-(

Jullix śliczny synek ;-)

Palin pięknie wyglądałaś, suknia cudna :-)

Palin cudownie wyglądacie !!!Jedno i drugie dumne i szczęśliwe !

Dzika ale kusisz :) Zrób dużo bo nie wiesz ile gości wpadnie .. :)

Julix wszystkiego naj naj naja dla tego przystojniaczka !!

Paulus, nie choruj !

Pulunia dzielna córka :) Ale jak nowy pokoik to i ochota na samodzielność jest :)

Palin wygladaliście super! A Ty pięknie się prezentowałas jako panna młoda:-) Jeszcze raz gratuluję!

Smile opowiedz, jak zniosłaś glukozę? Ja teraz jak będę na wizycie, za niecałe 3 tygodnie, mam dostać skierowanie.

Isis jak ten ból się potwórzy, to zadzwoń do swojego lekarza. Może, któraś z dziewczyn będzie wiedziała, co to może być, bo ja nie mam pojęcia:zawstydzona/y:

Dzien dobry!
Wow! Ale trafiłam!

Palin slicznie wygladałaś! Szukałam brzucha ale nie znalazłam ;)

Xez, no własnie o to chodzi, że Mikołaja w ogóle nie było widać (pewnie zasługa tego, ze cała jestem puszysta :-)). Niby minęło dopiero 2 tygodnie, ale dziś już nie dało by się brzuszka nie zauważyć ;-)
Smile, Mikołaj to tak jakoś raz palnęłam i zostało. Teraz już nawet nie wyobrażam sobie inaczej (większy problem mamy z drugim imieniem). Nawet wszyscy wkoło nie mówią: dziecko, czy maluszek tylko własnie Mikołaj (pewnie dlatego, że nawet my inaczej jak imieniem nie odpowiadaliśmy na pytanie o płeć).Teść jeszcze ma nadzieje na wnusię.
Ostatnio zaczęłam do brzucha czytać krótkie bajki - opowiadania Bruno Ferrero. Aro jednego wieczoru przejął tę rolę i na pierwszym zdaniu się zaciął: "Żył sobie młodzieniec, który zaciągnął się do wojska..." :-D

reklama
Mikoto wiadomo każdy znosi inaczej, ja lubię słodycze więc myślałam, że będzie OK, ale to jest ohydne.. szczerze to ostatniego łyka który mi został - wylałam, bo zwróciłabym to wszystko już w poczekalni, a tak to 2h ze sobą walczyłam i dopiero w domu zakończyłam swoje męczarnie. Chociaż posmak niestety został. Za nic w świecie nie powtórzę tego badania:p

Do góry