reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
mojemu też na różne zabawy pozwalamy, chociaż pod tym względem mój mąż przesadza, pomysły w stylu deseczka ze śrubami i prawdziwym śrubokrętem [tu się nie zgodziłam, bo Artur nie chodzi tylko biega]
młody jak siada rano na toaletę to mu spodnie od piżamy spadają i on zostawia je tak przy toalecie, jak mu mówię że ma odnieść na miejsce to mówi "ale one same spadły" :-)

No to synuś wie jak się wymigać od roboty:-D
Marysia jak jej każe sprzatnąć, zwykle ziera zabawki chętnie, ale sa momemnty, że jej to nei na rękę i wtedy pada na dywan jak nie zywa i mówi " ja nie jady" , co znaczy : ja nie dam rady:-D:-D:-D

Paulus - córeczka sliczna!!!

Paulunia- masz rację Czyli całe zycie kobietami się otacza.

Teri, gdybym ja tam była ( i była trochę młodsza :zawstydzona/y: ) też bym oblegała Dawida - przystojniacha z niego ! ;-);-)
Pulus, też masz laseczkę w domu !!!Śliczna !

Ostatnia edycja:
No jak nie ma. Teri i córeczka:tak:;-)

haha tak ma teraz dwie w jednym hahha :-D

Paulus Twoja córcia to prawdziwa ślicznotka wiecie tak myslę że tyle juz piszemy o naszych starszakach że fajnie ich tak zobaczyć chociaż na zdjęciu :tak::tak:

fioletowa ''same spadły '' heh skąd ja to znam że coś '' samo spadło ''albo ''samo się popsuło '' tak całkiem przypadkiem hah ;-)

Pauluś śliczną masz córeczkę:tak:
Ja jak wróce z wizyty wstawie wam zdjęcie Juluni :-) Teraz to lecę się brać za siebie bo czas leci a ja w piżamie:-)

tylko na sekundke bo juz wychodzimy ze skrzatem.
Mamo kubulki ludzie to sa popaprani z tymi "parkami" :wściekła/y::wściekła/y: A potem sie dziwic ze czlowiek sie zalamuje dowiadujac sie o drugiej corce/synu :wściekła/y:. Nazucaja z gory ze musi byc para ale dlaczego niby? Sama marzylam o coreczce ale taki maly lobuz tez mi sie podoba :-D Najcudowniejsze jest to ze to bedzie indywidualnosc. Ktos inny na tym siwecie :-D
Dmuchawiec nas nie stac za bardzo na duzo dzieci ale teraz tak sobie mysle ze nie ma wiekszego szczescia niz gromadka dzieci. A dzieciorobami to standard ze beda nazywac. Takie dziwne czasy. Dawniej 3-4 to standard, czesto bylo po 8, moja mama ma 8 rodzenstwa, 9 ich bylo a u ojca 8 wlasnie. Choc tylko ojciec z wioski bo mama z miasta i jakos babci nie przeszkadzalo dzieci miec. Teraz to tylko jedno dziecko najlepiej i w oczach wszystkich jest sie cacy.

Ludzie to wogole lubia wtykac nosy tam gdzie nie trzeba.

Paulus córa śliczna.
Ostatnio kuzynka pyta czy wiem już co będzie... Tak druga córeczka. ''No to wam się trafiło :sorry2:''
''No wiesz Emilko sama masz dwóch pierwszych synów a cora trafiła ci się z innym facetem, ja się bardzo ciesze z córki'' zamkneła się szybko

Heloł:))

Kurcze Korba współczuję Ci tych problemów z ciśnieniem, idź może na jakąś konsultację do lekarza bo faktycznie może to być niebezpieczne jakbyś jechała autem czy coś...
Cieszę się, że z Twoim już się ułożyło, poszedł po rozum do głowy i przeprosił!

MamaKubulki nie przejmuj się flądrą z przedszkola!!! jak tak w ogóle można powiedzieć! wrrrr:wściekła/y:

Teri ale masz przystojniaka:D oj będziesz odganiać te adoratorki kiedyś:D co do "przyjaciółek dobra rada" to zgadzam się z Tobą w 100%, nie warto w ogóle słychać takich. Każdy wychowuje dzieci tak jak uważa, żeby było najlepiej!

Paulunia najlepsze życzenia dla córci!!

Paulus no no:) Ty z kolei będziesz miała kolejkę kawalerów przed drzwiami!! :))

Sa_raa daj znać po USG:))

Ja właśnie po śniadaniu. Słonko na dworze świeci, gdyby nie to, że jest strasznie mokro, byłyby idealne warunki na spacer... A tak to pojadę chyba na jakieś zakupy:p Śniło mi się dzisiaj, że jeździłam na desce... strasznie za tym tęsknię... no nic, jeszcze "tylko" rok:D

Właśnie jem trzecie śniadanie:sorry2: Będe się turlać niedługo:sorry2:

Kari- nie wiem czy nas bedzie stać, ale bardzo bym chciała mieć dużą rodzinę, zawsze o niej marzyłam. Narazie trzeba będzie liczyć się z każdym gorszem, ale mam nadzieję, że poradzimy sobie. A potem zobaczymy i zdecydujemy czy nas stać czy nie. Najgorzej, ze mamy w planach budowe. Co prawda chcemy na nią wydać tyle ile dostaniemy ze sprzedaży mieszkania, ale ja wciąż drżę, że się nie uda. Pocieszające jest to, ze mój mąż awans w tym rku dostanie:-) Czyli jakies 150zł więcej miesięcznie. To nie dużo, ale zawsze lepiej niz nic.

reklama
heh u nas wśród znajomych ''panuje moda '' na jedno góra dwójkę dzieci o faktycznie jak jest u kogoś trzecie to od razu komentarze że się
'''przytrafiło '':baffled: ludzie lubią żyć życiem innych zauważyłam :no: nas tez było dużo bo siedmioro i moje rodzeństwo ma po 4 dzieciaczków fajnie jest w takiej dużej rodzinie zawsze jest gdzie jechać w odwiedziny ;-)

u nas długo było jedno i ciągle słyszałam że co tak jedno będziecie mieć córunia by się przydała ( ja zawsze mówiłam przyjdzie czas to będzie ) także dmuchawiec nie przejmuj się bo jak masz jedno to zle jak masz trójkę to też zle ludziom nie dogodzisz :dry:

Ostatnia edycja:
Do góry