RobaczekII
Fanka BB :)
O jak tak mówisz to będę myśleć o tej wiośnie - łatwiej będzie mi wysłuchiwać miałczenia. Aczkolwiek biedna jest i żal mi jej - teraz to już muszę upilnować koniec ruji, dać tabletkę i do weterynarza !Właściwie Robaczku to wycie kota zwiastuje wiosnę chyba:-).
Natis - jak w takim momencie moze Ci wysiadać internet !!! No to czysta złośliwosć rzeczy martwych !!!!
Dzika, może jakieś jeszcze dodatkowe osłonowe lekarz mógłby Ci zapisać na żołądek ? Siemie lniane jest dobre do picia czy jedzenia - działa osłonowo, jogurty mam nadzieję, że zjadasz.
Co do przedszkola to tak na prawdę jest różnie. Dla jednego dziecka lepiej żeby dłużej posiedziało w domku dla innego nie. Ja mojego dałam jak miał 3 lata i to nie z konieczności zawodowej bo pracowałam w domu ale dla dobra dziecka ! Po pierwsze młody nie mówił - w przedszkolu z dnia na dzień przynosił nowe wyrazy, po drugie dla każdego dziecka potrzebny jest kontakt z innymi rówieśnikami, a mój to siedział przez cały dzień ze mną. Fakt zaprowadzałam go jak się wyspał - nigdy nie skoro świt a i odbierałam go po obiadku, dopiero na jego wyraźne życzenia później. Zapewne każda z nas wie co jest najlepsze dla dziecka i na pewno każda decyzja czy posłać dziecko czy nie jest decyzją dobrą i skierowana na dobro dziecka tylko, ze indywidualna