reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

paulus mnie może nie tyle boli co uciskanie (ręką, spodniami, czy leżeniem na brzuchu) jest nie przyjemne.

kari to już jakiś postęp! :tak:

Ja lubię szary, czarny, biały, granat, błękit w ubrankach dla chłopców :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie tu dzisiaj jak nie coś zaboli to zakuje. Teraz właśnie kłuje mnie tak z boku brzucha. Nie wiem czy to wiązadła czy coś innego. Wzięłam nospę i chyba czas już spać.

Jakby tego było mało to moja mała chora :) :(:( Za 10dni zabieg a ja nie wiem co mam robić:wściekła/y:

Dziewczyny ale ja nie pisałam ze chłopca nie można wystroić:szok: oczywiście ze można. Chciałam tylko zapytać Kingusie o samopoczucie bo wiedziałam ze po cichu liczyła na synka

Mnie tu dzisiaj jak nie coś zaboli to zakuje. Teraz właśnie kłuje mnie tak z boku brzucha. Nie wiem czy to wiązadła czy coś innego. Wzięłam nospę i chyba czas już spać.

Jakby tego było mało to moja mała chora :) :(:( Za 10dni zabieg a ja nie wiem co mam robić:wściekła/y:

Czytałam gdzieś,że to wiązadła włąśnie. Zdrówka dla Małej !

Paulina co to za zabieg? Mój miał dwa na przepukline pachwinowa. Pierwsza mu uwierzyła jak miał 3 tyg na szczęście był wtedy na oiomie w prokocimiu bo jak wiadomo to bardzo niebezpieczne. A druga przeszedł planowana, miał wtedy 4 miesiące. Co do bólu po bokach, miewam. To chyba owe wiezadla.

Kari moja ma mieć wycinany trzeci migdałek a do tego musi być zdrowa. Tydzień przed zabiegiem nie kazali dawać jej żadnych leków. 2 tyg przed antybiotyków więc nie wiem czym ja ją będę leczyć :( Teraz niby śpi a płacze. Chyba coś się śni biedulce :(

Asiu dzięki kochana :)

Witam się z wami niedzielnie. Wczoraj prawie cały dzień na zakupach :)
Natis dobrze że te bakterie wam nie zagrażają.
Kari faceci zazwyczaj wyrastają z takich zachowań.. jedni szybciej drudzy wolniej. Mojej siostry mąż po jakiś 5-6latach dopiero się uspokoił ( bagatela w wieku jakiś 35 lat :szok:)
Mój mąż to typ imprezowicza był. Kiedyś nie wrócił na noc... spakowałam siebie i małą i pojechałam do siostry na kilka dni i ''pała'' mu zmiękła... bo zobaczył jak to ''super'' jest bez żony i dziecka..
Mam nadzieję że i twój się zmieni bo wtedy będzie Ci łatwiej...

reklama
Dzien dobry dziewczynki:-)
Paulunia moja corcia miala w wieku prawie 4 lat zabieg na migdsalki. Tez raz przekladalam bo zachorowala ale od skonczenia antybiotyku po 2 tygodniach jej zrobili. Mi sie wydaje, ze jak dasz jej jakis paracetamol czy ibuprofen to nic nie bedzie.
No ja juz sama z dziewczynkami. Sypie snieg, nie wiem jak jutro dam rade dojechac z Blanka do szkoly.
Mnie tez ciagle cos boli albo kluje. Moze nie to, ze bez przerwy ale po prostu kazdego dnia cos tam czuje. Najczesciej popoludniu. Rano po nocy czuje sie dobrze.

Do góry