RobaczekII
Fanka BB :)
Mnie tu dzisiaj jak nie coś zaboli to zakuje. Teraz właśnie kłuje mnie tak z boku brzucha. Nie wiem czy to wiązadła czy coś innego. Wzięłam nospę i chyba czas już spać.
Jakby tego było mało to moja mała chora Za 10dni zabieg a ja nie wiem co mam robić
Myślę, że te bóle to więzadła. Manie czasem tak boli, że kuleję
Małą może nacieraj pulmexem lub wikiem, pomaga na górne drogi oddechowe. Dodatkowo można nacierać stopy. Pomaga naprawdę. Ja sama się tak teraz leczę i nawet kaszel mi łagodzi. Młodego też smaruje.
Oj Ci mężowie - duże dzieci Jak jak się cieszę, że mój w końcu dojrzał ( ma 35 lat ) Ale i tak zdarza mu się czasem wrócić do szczeniactwa, na szczęście rzadko.
Chciałam dziś pospać i o 8 pobudka. Czasm mam ochotę wyrzucić kota...nudzi mu się i bawi się zabawkami młodego a jak mu się znudzi to siedzi pod młodego łóżkiem i mniałczy by go zbudzić ...
Zapowiada się dziś leniwy dzień - taki jak lubię w niedziele Obiadek taki szybki dziś chce zrobić i jeszcze upichcić ciasteczka.
Posiedzę na necie i popatrzę za wyprawką- już setny raz
Ciuszki chłopięce to mi się najbardziej podobają Disneya , z myszką miki, kubusiem, tygryskiem.