reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

kari- ja właśnie oglądałam wczoraj używki na allegro i za 1000 kupie taki nawet całkiem całkiem na drugi i tak planowałam tyle przeznaczyć myślałam o czyms takim
WOZEK PEG PEREGO DUETTE SW - BLIZNIACZY (2936245462) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
widziałam go kiedys w sklepie, mój maz nawet go prowadził i mówił ze całkiem zwrotny
Isis- u nas sex jest ale raczej rzadko, ja mam obawy, ja bardzo szybko bym chciała skończyć podobno to normalne w ciązy taki szybki orgazm:szok:, ale tak serio to się boje ze obudzimy córke bo ona spi w naszym łózku a my się przenosimy na podłoge, mogła bym ją wsadzić do łóżeczka ale łóżko zawsze trochę skrzypi i to dla mnie największy problem, wyjście do innego pokoju tez zabardzo nie pomaga, wiec raz na tydzien mysi mężowi wystarczyć. Częściej byłotylko przed porodem jak w 37 tc. dowiedziałam się że muszę iśc do szpitala to przez tydzień który byłam jeszcze w domu sex był codziennie i nie wiem na ile mi to pomogło ale w dniu kiedy miałam sie stawić w szpitalu nad rane zaczoł się poród, więc teraz tez bedziemy tak pracować po 36 tc:-)
MamaTrójki- właśnie nie wim co do końca robie mam jeszcze czas, jak narazie Ewa nie lubi jezdzić w wózku, 15 min. i dostaje szału, ja nosiłam ja w nosidełku tez bardzo lubiała, ale to dopiero ok 4 miesiąca, a sama nie wiem co zrobić

reklama
Witam się niedzielnie Kobietki! :-)

KORBA - Kochana co u Was??? Jak zdrówko?? Mam ogromną nadzieję, że lepiej...

MARCYSIOWA - współczuję atrakcji z rana. Lepiej już???

MAMATRÓJKI - ja też często śpię na wznak, bo boki mam tak obolałe od ciągłego leżenia, że nie wyrabiam. Czasem mnie tylko brzuch wtedy ciągnie, muszę się skulnąć na bok i jest OK.

ISIS - u nas seksu brak praktycznie od pierwszych dni ciąży. Nie ukrywam, że ochota u mnie duża, ale co zrobić. Jak zakaz to zakaz. W ciąży z Natalką w II trymestrze miałam niezłe libido, kochaliśmy się prawie codziennie - mąż był zachwycony. Liczył teraz na powtórkę - niestety się nie udało :-).

ANULA - u nas też jest często tata-koń ;-):tak:

MAMATRÓJKI - chyba wybiorę się do Ciebie na naukę noszenia / wiązania chust :-). Bardzo mnie ciekawi ten temat.

NAYAA, ISIS - zmykajcie po coś na kaszel! Zdrówka życzę :).
Nayaa, współczuję chorego faceta w domu. U nas też jak M. chory to gorzej niż z dzieckiem. Czasem mnie tak tym rozśmiesza, że nie wyrabiam :-). Albo jak sam się leczy i wymyśla sposoby - mam wtedy niezły ubaw :-). Zdrówka Wam życzę!!! :)

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie !
MamaTrojki, nie cierpnie mi nic na szczęście jak leże na plecach a ja również budzę sie w takiej pozycji. Najgorsze jest to, że zawsze spałam z nogami wysoko podwiniętymi pod sam brzuch a teraz jak za wysoko poddźwignę kolana to czuję ból brzucha :(

DzikaBez, moja koleżanka miała taki wózek i woziła dzieciaki - dwa lata różnicy miały i była bardzo zadowolona z tego rozwiązania. Wspomagała się też chustą.

MamaTrojki - też myślę o chustowaniu małego. Jaką chustę polecasz ? Wybór jest duży a i rozpiętość cen spora.

Z igraszkami to u nas byłoby całkiem nieźle, gdybym miała wieczorami więcej sił i nie padała przykładając głowę do poduszki ....

Marcysiowa, mam nadzieję, że zasnęłaś dalej i teraz już dobrze się czujesz !

Witam się niedzielnie
Widzę że nie tylko ja z przebojami....
Naya współczuję snu i chorego faceta... mój jak jest chory to ''umiera''...
Fioletowa no to się porobiło bidulko... a jakieś skurcze miałaś? Czy ot taka twoja ''uroda''?
Dziewczyny życzę wam szybkiego powrotu do zdrowia.

Wczoraj na urodzinach wuja troszkę pojadłam... zjadłam tez bigos i myślę że po nim to wszystko co mi sie przytrafiło...
Jak już wróciłam do domu to dostałam takiego wzdęcia że wyglądałam jak w ciąży z 3jka i to już pod koniec... gazy jak mi się przelewały w jelitach to je aż czułam... bolało jak cholera :( Wypierdziochałam się... wzięłam ciepłą kąpiel, troszkę się rozluźniłam i myślałam że przeszło... ale w nocy złapał mnie taki ból że nie mogłam się ruszyć... myślałam że to już koniec i po małej... ale jak zaczęłam znowu puszczać bączki to przeszło... matko nigdy takiego wzdęcia nie miałam... Przysięgam że do końca ciąży nie wezmę do ust bigosu....

Co do sexu u nas jest, raz-dwa razy w tyg. Ale fakt orgazm dostaję szybko a po tym mój mąż mówi że go ''wypluwam''

:confused: też macie tak?? Teraz radzimy sobie troszkę inaczej... najpierw ja go rozgrzewam żeby skończył mniej więcej wtedy co ja :p hehe

Dzwoniłam rano do gin i około 14-15 jadę na wizytę :)) Proszę o dalsze trzymanie kciuków ;)

MAMA_WIKI - kciuki zaciśnięte!!! Pisz zaraz jak tylko wrócisz z wizyty.

Co do wzdęć to niestety często takie miewam, niezależnie od ciąży. Po porodzie muszę zrobić też z tym porządek. Współczuję bidulo, bo wiem co to za ból.

Co do sexu to ja zawsze szybka byłam :-D:-D:-D taka po prostu moja uroda. Czasem się łapałam i na 2 razy w ciągu jednego podejścia :-).
Ale mi się chce na samą myśl... wrrr....
A mój tu obok śpi i chrapie ;-) wrócił rano z grania i odsypia. Zaraz go budzę, żeby szedł już obiad szykować :-).

FIOLETOWA - jak tam dzisiaj samopoczucie??? Jak się czujesz?

SARA - ja właśnie skończyłam moją kawę :). Jeszcze czuję trochę głowę, ale mam nadzieję, że minie.

Ostatnia edycja:
Natis w I trymestrze to moje libido było zerowe, a teraz to masakra :szok: Ja też często gęsto wieczorami padam ale mój małż lubi mnie obudzić w nocy ;-)

Mamawikusi współczuję Ci wiem co znaczy mieć mega wzdęcia, staraj się unikać wzdymających potraw lepiej nie zjeść niż potem się męczyć, a to boli jak cholerka. Trzeba było sobie Espumisan wziąść, on pomaga. Daj znać jak po wizycie.

Cześć Babeczki!
Przymiecie mnie z powrotem?:-(. Tak Was sobie podczytuje i podczytuje i pewnie rzadko, ale cośtam bym se do Was skrobnęła czasami.

Ja też po kawusi i karpatce :)
Przeglądam sobie ebay w poszukiwaniu cudów :)

MamaWiki i moje kciuki zaciśnięte i czekam z niecierpliwością na relacje.
Oj z kapustą tak jest, a ja tak bardzo lubię kapustę zwłaszcza w gołąbkach, mniam.

Zaraz też muszę pomyśleć o obiadku bo zjadłam słodkie i mnie zemdliło :D jednak bardziej do mnie przemawia słone i ostre ..

Dmuchawiac, pewnie ! Pisz, pisz jak najbardziej

reklama
ROBACZKU Kochany - smaka nie rób :no:. Zaraz wysyłam mojego do cukierni ;-)

DMUCHAWIEC - co za pytanie??? No oczywiście!!! Witaj spowrotem :-)

ISIS - w I trymestrze też było zerowe, normalnie jest bliskie zeru, ale ten II trymestr to masakra ;-) :-)

Do góry