reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Tyle dzialo sie na forum, ze nawet zapomnialam pochwalic sie, ze tez w koncu czuje ruchy dzieciatka:) Na razie jest to delikatne, dwa czasem trzy razy w ciagu dnia ale wiem ze to moj synus:)
Dzis ide wczesniej spac, juz jestem w lozku bo nie mam latwego dnia,glowa mi peka i brzuszek boli. Taki lekki bol ale wzielam nospe. Moze nerwy bo jutro sama z corkami bede, dzis tesciowa ze swona corcia cisnienie mi podniosly a na koniec maz powiedzial, ze szef twierdzi ze placil mu 600 funtow, ktorych nie placil. Nie ma jak tego udowodnic. Przed swietami tez oszukal go na 180 funtow! Odszedlby juz dawno z tej pracy ale zeby dostac kredyt musi miec umowe na stale i minimum pol roku pracowac. Nie wiadomo kiedy w innej pracy dostanie na stale i spodziewamy sie ze juz w marcu bedziemy brac ten zasrany kredyt.
Natis i jak dzien z rodzicami. Wiem, ze lepsza taka pomoc niz zadna. Moja tesciowa mnie wkurza i polowe robie sama ale chociaz obiad robi i corkr prowadza do szkoly i odbiera. Dzis pojechala na 2 dni do londynu bo tam ma syna i corke. Jakos w weekemd dam rade sama. Maz o 17 bedzie wracal. Najwazniejsze ubrac dzieci i dac im jesc. Pktem ja na kanape a one beda sie bawic. Blanka uwielbia zabawe w bogata pania i gosposie. Ja stara, chora pani a ona moja gospasia. Leze i mowie co ma robic. Typu ,pani blanko prosze wyprowadzic psa, tylko niech nie gania kotow,:) albo ,prosze zrobic mi sniadanie,:)Mala za to lubi puzle, wiec damy rade:)

reklama
Witam wieczornie :)

Kari bardzo ciężka sytuacja Was dopadła, ale jesteś wspaniałą Kobietą, silną, dasz radę. Po burzy, nawet największe, najdłuższejj i najbardziej gwałtownej zawsze wychodzi słońce. Ja wierzę, że wyjdzie dla Was już niedługo. Myślami jestem z Tobą, trzymam cały czas kciuki, żeby jak najszybciej sytuacja uległa poprawie. Żeby orzeczenie pojawiło się lada dzień.

U mnie dziś dzień pod znakiem kopniaków, mega silnych :szok: dwa razy to moja Panna tak mnie wystraszyła, że aż usiadłam :-D a najbardziej (częstotliwość) kopie jak gadam z kimś o niej, czy to na żywo, czy przez telefon uwierzycie?? :-D

Xez, Natis mam nadzieję, że przykładnie leżycie plackiem... nadal trzymam kciuki i do końca nie puszczę &&&&&&&&&&&&

kari przytulam i zaciskam za Was kciuki :tak:
paulus GRATULACJE :tak:

Natis 100km to nie tak dużo :cool2:

Palindromea gdzie jesteś?????????????????????????????????

fioletowa oj tak.....zdecydowanie mod by się przydał

Piąteczek minął leniwe...czasem tak lubię :sorry2: Jutro chłopaki oddelegowani do kina a ja albo się przejadę oglądać płytki albo zasiądę przed TV. Na 16tą do pracy bo obiecałam koleżance, że ją zastąpię. Miłej, przespanej nocki życzę.

Palindromea byla dzisiaj na FB, miała chyba kolędę czy coś, pewnie zabiegana, ale napisze do niej bo też się martwię!

Coś czuję, że u mnie szykuje się kolejna nieprzespana noc! Aaaa! Zwariuję. Piękny juz obok chrapie... A w TV nic nie leci:(

Ostatnio jakoś weny mi brak... Tęsknię za Maleństwem... To juz prawie miesiąc bez kontaktu:(

Smile spokojnie jeszcze tylko kilka dni i zobaczysz malenstwo :-) U mnie wizyta we wtorek. To będzie szalony dzień bo wcześniej najpierw mam spotkanie w sprawie przedszkola adasia, potem szybko muszę biec na jego terapie a z terapi biegiem na usg. Chce to juz mieć za sobą, mam nadzieje ze jednak wyniki bedą ok. Eh mi się juz senność włącza, szkoda mi trochę wieczoru bo to jedyny moment na odpoczynek.

reklama
Do góry