Witajcie kobietki ;-)
Współczuję bólu głowy i brzuszków, łączę się w bólu z Wami. Ja durna od rana sprzątałam, odkurzałam i znowu boli mnie brzuszek:-( . Zaraz muszę się zebrać i do apteki pojechać, moja mała nie poszła dzisiaj do przedszkola bo jakaś niewyrazna jest , ma katar, muszę jakiś syropek jej kupić....
Obiecałam jeszcze córeczce , że dzisiaj zrobimy na szybach sztucznym śniegiem bałwanki, dzwoneczki itp..., ale żeby to uczynić muszę umyć okna chociaż od wewnątrz , ale jakoś nie mam siły jak na razie.
Robaczku, Tak czułam już wczoraj maleństw, kamień spadł mi z serca i teraz też fika więc jestem spokojniejsza
Już nie mogę się doczekać czwartku i USG 4D , pierwszy raz wyrazniej zobaczymy nasze maleństwo:-)
Piszecie , że macie kłopoty ze snem, ja na razie nie mam takiego problemu, czasami nie mogę zasnąć, ale pamiętam z córeczką nie mogłam spać ale ok 6-7 miesiąca zaczął mi się problem ze snem.
Witam nową mamusię--:-) Nudnej ciąży życzę.
Ja też popijam gazowane na zmianę z soczkami, ale czasami na soki nie mogę patrzeć i jeśli nie napiję się coca-coli to nic innego mi nie wchodzi.
Ntis, Kurcze ciągle coś nas boli, jak takie stare baby
Ja i tak bardzo po cichutku cieszę się ogromnie , że nie plamisz i mam wielką nadzieję ,iż tak zostanie
Ty w środę a ja w czwartek wizyta
Trzymaj się kochana pracuj w łóżeczku i dawaj znać < buzaki>
Paulinko,Trzymam mocno kciuki, będzie wszystko dobrze, zobaczysz;-) Czekamy na dobre wieści
Miłego dna Wam życzę