reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Cześć Kobitki. Nie było mnie przez weekend, zrobilam sobie wolne od bb :)
Marcysiowa fajnie że się odezwałaś. Super że nie musicie brać kredytu :)
Śniegu u nas pełno, zimno. Znajoma jak mnie zobaczyła to stwierdziła że wyglądam jakbym polkneła piłeczke :))
Milego poniedziałku

reklama
Witajcie kobietki ;-)
Musiałam dzisiaj z samego rana biec do UP bo okazało się że zapomniałam o wyznaczonej wizycie. Jeszcze 2 dni i by mnie wyrejestrowali. Ale bym sobie narobiła :-(

Od soboty znowu wymiotuje strasznie. Wczoraj 3 razy. Aż strach coś jeść :-( to już 12 tydzień, miało być lepiej!

Witam nowe mamusie :-) zdrówka dla Was i dla maluszków życzę :-)
Marcysiowa dobrze że się do nas odezwałaś :tak:

Nawet nie wiedziałam, że zauważyłyście moją nieobecność. Miło z wami sobie pisać. Niedługo będę na L4 to wtedy będę miała duuuuuuuuużo czasu na forum.

witam sie w poniedziałek ;;jak ja nie lubię poniedziałków :-p

witam nową mamusie z Hiszpanii :-)

marcysiowa fajnie że się odezwałaś juz kiedyś myslałam o Tobie że coś Cię długo nie ma fajnie że Wasze sprawy sie dobrze ułożyły :tak:

ja 3 noc nie przespana :wściekła/y: dopadła mnie bezsenność ale nie mogę spać przez ból brzuszka który od 3 dni w nocy daje o sobie znać dziś znowu brałam nospe dziewczyny powiedzcie czy was też bolą brzuszki podobno macica się rozciąga to normalne że może boleć ale mnie tak boli że zasnąć nie mogę nie umiem opisać tego bólu tak w dole brzuszka nie mam plamień weszłam w 14 tc to może teraz macica się właśnie powiększa i boli ale już zaczynam się stresować a i doszedł ból krzyża :-(

Palindromea tez miałam takie napady drgawek z zimna w nocy mówiłam o tym gin na ostatniej wizycie ale jakoś sie tym nie przejął jak on to ujął : no różnie organizm reaguję w ciąży ... więc chyba nie ma się czym martwić

Dziewczyny dajcie mi jakiegoś kopniaka w d..ę przed tą dzisiejszą wizytą. Jeszcze nigdy się tak nie bałam :( Najgorsze jest to, że od jakiegoś czasu bardzo boli mnie żołądek, nie śpie po nocach bo w każdej pozycji az ściska. W dzień też nie lepiej. Boli mnie i dół brzucha. Dobrze, że chociaż plamień nie ma od ponad 1,5 miesiąca. Ponarzekam sobie troche :(

Paulunia trzymamy kciuki &&&&&&&&&&& będzie dobrze :-)

Dzisiaj w nocy zerwalam się tak że aż usiadłam na łożku. Wydawało mi się że poczułam coś, jakby ruch jakiś... pewnie mi się to śniło bo to jeszcze za wcześnie.

Paulunia kopniak od mnie :-p

to widzę że ciebie też ten dół brzucha boli tak jak mnie więc może to normalne :zawstydzona/y: a żołądek boli Cie pewnie z nerwów zobaczysz po wizycie juz przestanie ja jak sie czym denerwuję to tez żołądek boli i ścisniety taki że nic nie da rady zjeść dlatego ja w stresie zawsze chudnę :zawstydzona/y:
trzymam kciuki i dawaj znać juz po &&&&&&&&&&&&&&&

kingusia w pierwszej ciązy to faktycznie troche za wcześnie :) ale juz niedługo poczujesz ja jestem w drugiej i tez jeszcze nie czuje a jutro 14 tc:-(

reklama
Paulunia kopniak od mnie :-p

to widzę że ciebie też ten dół brzucha boli tak jak mnie więc może to normalne :zawstydzona/y: a żołądek boli Cie pewnie z nerwów zobaczysz po wizycie juz przestanie ja jak sie czym denerwuję to tez żołądek boli i ścisniety taki że nic nie da rady zjeść dlatego ja w stresie zawsze chudnę :zawstydzona/y:
trzymam kciuki i dawaj znać juz po &&&&&&&&&&&&&&&

Nie wiem czy to z nerwów, czy z czegoś innego. Zawsze miałam problemy z żołądkiem a teraz naprawdę daje mi równo popalić. Oprócz tego tak dół brzucha pobolewa i nie nastraja mnie to jakoś optymistycznie. Już bym chciała być po wizycie. Może dobre wieści sprawią, że poczuje się lepiej. Oby...

Wrócę pewnie coś koło 18 bo u mojego gina zawsze długi poślizg jest więc na pewno napiszę. Trzymajcie mocno kciuki

Kingusia u mnie tak jak u Teri druga ciąża i jeszcze nic nie czuje. Ale jeszcze poczuje aż się w pół zegnę jak z Julią gdy mnie tak mocno kopnęła. Także będzie dobrze :)

Do góry