reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
u mnie dziś szaleństwo córki dostały nowe rybki konkretnie to12 neonów czarnych:-Dsiedzą i obserwuja -zgraja neonów 12czarnych i 10czerwonych:-Djeak sie sypnie jedzonka to sie jak piranie rzucają:-D

Hej hej. U nas od rana mikołajkowo :) Mała znalazła prezenty pod oknem :) Poźniej ma przyjśc prawdziwy mikołaj :)
U nas jest tak że na Mikolaja piszemy list (mała po swojemu:p robi ślaczki) Dajemy P a on idzie do pracy i tam spotyka mikołaja i daje mu list :) Pod choinke raczej tak symbolicznie dostaje od nas (ale do teściowej zjezdza się troszkę rodzinki i od nich zawsze coś dostaje wiekszego)
Jest troszke śniegu u nas :) Mala się ucieszyła
Smile dobrze że wszystko jest ok i dzidzia duza i zdrowa :)
Kciuki za dzisiejsze wizyty :)

hej

no nie nadrobię, nie ma opcji
za duża produkcja

dziś zawiozłam małego do przedszkola, zaliczyłam dwa razy krawężnik, ale to i tak pikuś, bo jedna babka przy przedszkolu to się do rowu wpakowała
ech zima

smile fajne wieści

ja lecę jeszcze na zakupki - trzeba resztki do prezentów mikołajkowych dla siostrzeńców męża dokupić
i muszę wysłać zamówienie, mam nadzieję że w centrum będzie lepiej na drodze niż tu :-(

Smile no widzisz :) bardzo się cieszę, że dzieciątko zdrowe ! Aczkolwiek innej myśli nie dopuszczałam, dosyć już złego tu się nadziało. A z piersiami to jak z innymi ciążowymi dolegliwościami, dziś są jutro ustępują. Bardzo się cieszę, że masz taki prezencik :)

Dziś rano poszłam dać kociakom jeść i nie było jednego małego. Przeszukałam cały dom, straciłam kupę czasu ( młody przez to spóźnił się do szkoły ) no i kota nie ma. Ale cały czas słyszałam ciche miałczenie - nie odkryłam skąd dochodzi. Wychodzimy z domu a na progu siedzi kociak - całą noc spędził na dworze - kiedy i jak się wymsknął to nie mam zielonego pojęcia. Dobrze, że nie zamarzł bo było -8 st. Fakt persik, futro grube. A Kotka całą noc miałczała, pozamykałam drzwi do sypialni bo spać nie mogliśmy i teraz już wiem czemu była taka niespokojna.

Natis jak dziś, mam nadzieję, że co dzień to lepiej !

Smile4u jak dobrze że jest wszystko ok w sumie to nie moglo byc inaczej tyle kciuków zacisniętych to musiało byc dobrze :-D

Robaczku mój ma 9 lat i nadal wierzy ( tak mi sie wydaje ) jest jedynakiem jeszcze wiec nie mial go kto uswiadomic za wcześnie rok temu zapytał : a czy te prezenty to wy czasem z tata nie kupujecie a ja na to no coś ty to Mikołaj chciałam żeby wierzył jak najdłużej wtedy te świeta maja dla dzieci taka magie ... u nas jak był mniejszy i uczył sie pisac i czytać 6 grudnia rano na parapecie znajdował książeczkę taką do pisania literek i liścik że jak Mikołaj przyjdzie na wigilie to musi byc cała zapisana i tak dziecko do świat miało zajecie zawsze wybierałam taka najgrubsza jaka była kurcze takim małym dzieciom można każdą bajke wcisnąć a one tak wierzą :-D:-D

reklama
hej, hej... czy raczej.. HO HO HOOO... :-)

Smile uffff...... super wieści!!!

Dziewczyny, przykro mi z powodu nieporozumień, z Waszymi M.. Ja mam to szczęście, że mój narzeczony jest baaaaardzo ugodowy i jeszcze nigdy się nie kłóciliśmy.. Myślę też sobie, że to z racji naszego wieku i doświadczeń życiowych.. wiemy już, że szkoda czasu na fochy, kłótnie, no i ogólnie chyba jesteśmy dobrze dobrani :tak:

Co do mikołajek, to ja zawsze pokrzywdzona trochę, jako dziecko byłam, bo 6 grudnia mam urodziny i zawsze to o jeden prezent mniej był :-)

Udanego dnia dziewczynki... pięknie, słonecznie się zrobiło... :tak:

Do góry