reklama
teri114
Fanka BB :)
Inez w takim razie wszystkiego najlepszego kochana ale zrobiłaś mamie super prezent na Mikołaja przychodząc na świat super 

Korba32
)))))))))))))))))))))))))))))
KOCHANE dostała dzisiaj najlepszy prezent Mikołajkowy!!!Z Maleństwem wszystko, pierwszy raz słyszałam serducho!!! Miałam USG dowcipne i przez brzuch... DR baaardzo sympatyczna zbadała, i była bardzo wyrozumiała, bo ja oczywiście się poryczałam od razu jak weszłam do gabinetu!
Dostałam luteine 2x2 i L4 do 19.12. I nakaz odpoczynku i relaksu.
Dzidzia duża prawie 5,5cm. Pani DR powiedziała, że jak się da to mam sobie przełożyć prenatalne na kilka dni wcześniej, bo dziecko już jest duże i po 15.12 może być za późno na takie badanie... Moja DR wróci z urlopu to z nią porozmawiam.
Tak się cieszę, Wasze kciuki pomogły, czułam że byłyście dzisiaj ze mną! dziękuję!
SUPER!!! Cieszę się bardzo, teraz masz L4 to odpoczywaj ile możesz, buziaki, miłego dnia

Ines Wszystjkiego NAJ, spełnienia marzeń..
Ostatnia edycja:
ines stooo lat !!! Heh co do urodzin to ostatnio się Luka śmiał do mnie, cytuję : Ty to musisz być płodna w takich terminach ?? Tosia z 27 grudnia a w grudniu 6 mikołaj, 24 gwiazdka i ten 27 urodziny. I teraz też zrobiłaś numer - czerwiec czerwiec najpierw dzień dziecka a później urodziny.
Tak się śmiałam że myślałam, że mi brzuch pęknie. A na poprawę humoru i zabicie czasu - ostatni znalazłam fajny serial. Ja oglądam go na kinomaniaku
Przypadek zgodny z planem (Accidentally on Purpose) - Kinomaniak.tv Jest o kobiecie w ciąży, wszystko pokazane w mega zabawny sposób :]
Wszyustkiego co najlepsze z okazji Mikołajek :-):-):-):-)
U nas w domu tradycje jak pisała MatkaEwa. Zazwyczaj spotykaliśmy się w kilka rodzin, wybierany był ochotnik (zazwyczaj ojciec) do przebierania się za Mikołaja. No i wieczorem, gdy jest już ciemno przychodził Mikołaj z workiem prezentów. Każde dziecko na wezwanie podchodziło i miało do wykonania jakieś zadanie w zamian za prezent.
Na Wigilię z kolei przychodzi 'Dzieciątko', które zawsze przychodzi niezauważalnia, gdy każemy małej szukać gwiazki na niebie, i zostawia prezenty pod choinką. Natka zawsze jest niepocieszona, że znowu nie zdąrzyła zobaczyć jak to 'Dzieciątko' wygląda.
SMILE - ależ się cieszę z tak dobrych wiadomości!!! :-)
ROBACZEK - dziś się czuję wspaniale - nie zapeszając znowu :-). dziękuję :-). Dobrze, że Waszej kotce się nic nie stało.
KORBA - Ty to masz księżniczkę w domku. Moja to tylko zwięrzętami i głownie psami się interesuje - od kilku lat powtarza, że zostanie weterynarzem, bo kocha zwierzęta i chce im pomagać. Cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie. Choć ostatnio na topie ma też lalki Monster High :-). Dziś właśnie dostała jedną na Mikołajki
.
INES - wszystkuego co najlepsze dla Ciebie z okazji urodzinek!!!! Sto lat!!!:-):-):-)
Ktoś pytał o wiarę starszych dzieci w Mikołaja - cóż, moja ma prawie 8 lat i nadal wierzy :-):-):-). Albo tak wyśmienicie udaje, że wierzy. Nikt z nas nigdy jej nie uświadamiał - uważamy, że im dłużej będzie w pewnych kwestiach dzieckiem tym lepiej. Koledzy czy koleżanki też chyba nic nie palnęli, bo pewnie zaraz by pytała
.
U nas w domu tradycje jak pisała MatkaEwa. Zazwyczaj spotykaliśmy się w kilka rodzin, wybierany był ochotnik (zazwyczaj ojciec) do przebierania się za Mikołaja. No i wieczorem, gdy jest już ciemno przychodził Mikołaj z workiem prezentów. Każde dziecko na wezwanie podchodziło i miało do wykonania jakieś zadanie w zamian za prezent.
Na Wigilię z kolei przychodzi 'Dzieciątko', które zawsze przychodzi niezauważalnia, gdy każemy małej szukać gwiazki na niebie, i zostawia prezenty pod choinką. Natka zawsze jest niepocieszona, że znowu nie zdąrzyła zobaczyć jak to 'Dzieciątko' wygląda.
ROBACZEK - dziś się czuję wspaniale - nie zapeszając znowu :-). dziękuję :-). Dobrze, że Waszej kotce się nic nie stało.
KORBA - Ty to masz księżniczkę w domku. Moja to tylko zwięrzętami i głownie psami się interesuje - od kilku lat powtarza, że zostanie weterynarzem, bo kocha zwierzęta i chce im pomagać. Cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie. Choć ostatnio na topie ma też lalki Monster High :-). Dziś właśnie dostała jedną na Mikołajki
INES - wszystkuego co najlepsze dla Ciebie z okazji urodzinek!!!! Sto lat!!!:-):-):-)
Ktoś pytał o wiarę starszych dzieci w Mikołaja - cóż, moja ma prawie 8 lat i nadal wierzy :-):-):-). Albo tak wyśmienicie udaje, że wierzy. Nikt z nas nigdy jej nie uświadamiał - uważamy, że im dłużej będzie w pewnych kwestiach dzieckiem tym lepiej. Koledzy czy koleżanki też chyba nic nie palnęli, bo pewnie zaraz by pytała
Ostatnia edycja:
RobaczekII
Ines - wszystkiego najlepszego !
Mój to też ma bardzo zapomniane imieniny bo to Sylwester
I wszyscy imprezują a życzeń mało kto pamięta złożyć 
Mój to też ma bardzo zapomniane imieniny bo to Sylwester
Korba32
Wszyustkiego co najlepsze z okazji Mikołajek :-):-):-):-)
KORBA - Ty to masz księżniczkę w domku. Moja to tylko zwięrzętami i głownie psami się interesuje - od kilku lat powtarza, że zostanie weterynarzem, bo kocha zwierzęta i chce im pomagać. Cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie. Choć ostatnio na topie ma też lalki Monster High :-). Dziś właśnie dostała jedną na Mikołajki.
Ktoś pytał o wiarę starszych dzieci w Mikołaja - cóż, moja ma prawie 8 lat i nadal wierzy :-):-):-). Albo tak wyśmienicie udaje, że wierzy. Nikt z nas nigdy jej nie uświadamiał - uważamy, że im dłużej będzie w pewnych kwestiach dzieckiem tym lepiej. Koledzy czy koleżanki też chyba nic nie palnęli, bo pewnie zaraz by pytała.
No moja była by w siódmym niebie jak by dostała kolejne zwierzątko w prezencie

Robaczek, Biedny koteczek :-( Bidulek faktycznie było dzisiaj bardzo zimno, całe szczęście , że nic się nie stało

Ja oczywiście troszkę pomarudzę: Wczoraj cały dzień czułam fikołeczki a dzisiaj od rana jeszcze nic:-( a już 12 godzina...
reklama
Ines75
Zaangażowana w BB
dziękuje pięknie za życzenia.. proszę się częstować drineczkiem... oczywiście bezalkoholowym 

Robaczku, dopiero doczytałam o kotku... pewnie się gdzies schował przed tym mrozem,a rano przyszedł sobie pod drzwi.. dobrze, że się odnalazła zguba
witam też wszystkie nowe mamusie czerwcowe.. wiem, gapa jestem, że dopiero teraz.. :-)
Korba... nie martw się.. dzidzion się zmęczył wczoraj i odpoczywa sobie dziś jeszcze... jeszcze Ci dokopie :-)

Robaczku, dopiero doczytałam o kotku... pewnie się gdzies schował przed tym mrozem,a rano przyszedł sobie pod drzwi.. dobrze, że się odnalazła zguba

witam też wszystkie nowe mamusie czerwcowe.. wiem, gapa jestem, że dopiero teraz.. :-)
Korba... nie martw się.. dzidzion się zmęczył wczoraj i odpoczywa sobie dziś jeszcze... jeszcze Ci dokopie :-)
Ostatnia edycja: