reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

czesc dziewczyny
probowalam Was nadrobic..........

fajne historie rodzinne opowiadacie, a "Głupia" jest naprawde głupia
ostatnio na onecie byl artykuł o ignacym mościcki-prezydencie Polski, ktory tuż po śmierci swojej żony oświadczyl sie sekretarce, i przez to byl troche na jezykach, nic o tym nie wiedzialam, a to moj prapradziadek, musze sie dopytac cioci-nastarszej osoby u nas w rodzinie, czy cos o tym wie

bylam na usg, dzidzius jeszcze za malutki, zeby ocenic przeziernosc karkowa i mam przyjsc za tydzien
prawie codziennie wymiotuję, ogolnie czuje sie kiepsko
a brzuch mam spory, dziwnie sie z tym czuje, kolezanka, ktora rodzi w kwietniu ma mniejszy niz ja ;/
milego dnia babeczki

reklama
Dzień dobry! ale się rozpisujecie Dziewczyny:) 30 min się wczytywałam w Wasze historie:)

U Was też tak słonko świeci od rana? jest pięknie:) Dzisiaj jadę na roczek do mojego Chrześniaka... szkoda, że nie będę mogła go ponosić:( później urodzinki Taty... nie mogę się doczekać, bo Mamusia same pyszności upichciła:) tylko jeszcze nie wiem jak się wytłumaczę z tego, że nie napije się nawet 1 drinka... może razem z życzeniami powiem tacie, że jestem w ciąży..? :)

ok zmykam na rower... trzeba wykorzystać tą piękną pogodę:)))

KiSSek dla Was!

Dzień dobry! ale się rozpisujecie Dziewczyny:) 30 min się wczytywałam w Wasze historie:)

U Was też tak słonko świeci od rana? jest pięknie:) Dzisiaj jadę na roczek do mojego Chrześniaka... szkoda, że nie będę mogła go ponosić:( później urodzinki Taty... nie mogę się doczekać, bo Mamusia same pyszności upichciła:) tylko jeszcze nie wiem jak się wytłumaczę z tego, że nie napije się nawet 1 drinka... może razem z życzeniami powiem tacie, że jestem w ciąży..? :)

ok zmykam na rower... trzeba wykorzystać tą piękną pogodę:)))

KiSSek dla Was!
\\

Ale fajny Tata miał by prezent :tak::tak::tak::tak: Super pomysł
U nas nie ma słoneczka :-(

Witajcie dziewczyny :-) u nas słonecznie ale mroźnie.

Piękne historie ;-)

Zaniosłam zdjęcia do wywołania do fotografa, potem je odbiorę i jadę do rodziców bo mężuś będzie pracował do późna.
Na szczęście od jutra ma urlop i w przyszłym tygodniu robimy sobie mały wypad w góry :tak: mam nadzieję że nie będę się czuła źle bo szkoda wyjazdu... Mdłości chyba powoli mijają. Za 9 dni zobaczę moje maleństwo ;-)już się nie mogę doczekać. Chcę już wiedzieć czy wszystko w porządku.

Wyczaiłam dzisiaj sklep w którym są fajne ciążowe ciuchy. Przymierzałam jeansy z pasem ciążowym i bardzo mi się podobały. Muszę sobie takie sprawić bo w swoje już tylko jedne wchodzę a reszta mnie ciśnie.

Miłego dnia dziewczyny ;-)

A my już po USG w 12 tygodniu i co najważniejsze wszystko dobrze!!!!:tak::tak::tak:
Poza tym wygląda na to, że będzie chłopak!! :) Mąż strasznie sie cieszy, Zuzia chyba trochę liczyła na siostrzyczkę ale nie pokazuje zawiedzenia, przede wszystkich bardzo chce mieć rodzeństwo, 6 lat samemu na świecie to już dość :tak: A dla mnie to będzie całkiem nowe doświadczenie wychowywać chłopca :-D

A najważniejsze że dzidzia zdrowo się rozwija i bryka jak szalona :-p:-D

anusiakaniusia zapomniałam zapytac wcześniej wiesz juz że bedzie chłopiec to powiedz czy sprawdziły ci się zachcianki ''na chłopca' jesz ogóry kiszone itp i miałaś przeczucie że to chłopiec ?

wiecie co mnie dziś smutno aż łza sie w oku zakręciła, wiecie ze nasze kruszynki mogą wróble poznać tylko z bajki o wróbelku elemelku:no:
sroki,ptaki krukowate,zamknięte smietniki,brak pokarmu i zanikajace miejsca legowe doprowadzają do wyginięcia tych ptaszków.
smutno bo to sympatyczne ptaszki i pożyteczne :tak:
teraz dokarmiamy ptaszki-mamy karmnik na parapecie:tak: maleńki więc na większe ptaszki typu kosy czy gile niema co liczyć jest mnuuuuustwo sikorek-2 gatunki :tak:ale wróbla jeszcze nie było:-(

My też mamy karmnik i sikorek u nas pełno, wróbelek może jeden się zapędził tylko. Na szczęście u nas jest ich bardzo dużo :) Z karmnika największą radość ma kot, obserwacje i polowanie za szybą ;)

Cześć laseczki :-)

Przeczytałam wszystkie Wasze historie - coś niesamowitego - każdą z osobna czytało się rewelacyjnie :-)

Ja muszę zabrać się za sprzątanie, a tak mi się nie chce :no: U mnie słoneczko świeci ale jest zimno, dziś na obiadek do mamusi jadę więc gotować nie muszę drugiego dania, bo zupkę ogórkową to mam z wczoraj ;-)

Miłęgo dzionka Wam zyczę ;-) Zajrzę później ...

cześć laseczki :) U nas w Krakowie mgliście i zimno :/ eh dziś ja miałam ciężką noc :( ciągle się budziłam, ułożyć nie mogłam. I dziś taka jakaś osłabiona jestem ... dobrze że mężulek w domu i zaoferował się, że zrobi obiadek :) Wg mojego życzenia będzie kapuśniak i pierogi ruskie okraszone cebulką mmm mniam :) Później będziemy musieli wybrać się do Futury kupić Tosi jakieś spodnie zimowe, a tak mi się nie chce, ale może wypatrzę dla siebie coś luźnego :p Tylko muszę się jakoś zmobilizować żeby z łózka wstać. Jak wyszłam spod prysznica to tak jakoś mi się w głowie zakręciło i od tej chwili ciągle leżę :/ Miłego dnia kochane

reklama
anula zazdroszcze kuchcika... Moj nawet z herbata ma problem, nic nie potrafi zrobic.

Ja juz w stresie przed wtorkiem. Odezwe sie chyba dopiero wtedy bo jakos nie moge sie na niczym skupic :-(

Do góry