Witam się z kawą w ten deszczowy poranek :-/
Wisienka ach, bardzo,bardzo się ciesze,ze tak dobrze się między Tobą a Wisniowym układa!
zasnęłas? Wyspalas się? Gdzie zdjęcia choinki? Juz przebieram .nogami ;-)
Palin jak noc?
Gosiak Zosia wyrosła, ale wszystkie produkty wprowadzałam później i dużo wolniej. Gluten, jajko, nabiał. Teraz Zosia je wszystko :-) choinka jest przepiękna!!! Jaka gęsta, cudownie oświetlona! Proszę zbilzenie na ozdoby :-)
Marys co Ty bierzesz, że masz takiego powera? ;-) ależ Karinie sypnely się włosy! Cudowny kucyk!
Madziu ojejku :-( a jak Tymek rano się czuł?
Teri, Marys i u nas dla Zosi będzie osobna zupa,myślę o barszczu czerwonym, bo uwielbia, a w temacie świat ;-) , pierogi tak, ale z jabłkiem albo białym.serem. Jedynie ryba Wchodzi w grę. Z tym ze nie będzie Jedzona na.nic, bo kolacja będzie po 16. Przynajmniej.tak planuje. Tak,jak Teri pisze. Lepiej nie ryzykować.
Teri ależ piękna dekoracja! Piękne lampki! Gdzie kupiłaś? No, Kochana, nie Proznowalas! Tyle zrobiłaś, brawo! Dobrze, mieć sprawdzonych sprzedawców. U nas karpia nie.jemy, nie lubimy. Ale zapamiętam Twój sposób na karpia. W Twoim.wykonaniu musi być Przepyszny! My weekend przed Wigilia mamy wyjazdowy, imprezowy, także musze się uporać ze wszystkim, co pilne i.mogę wcześniej zrobić. Zosia nie Podchodzi do.choinki, może dlatego że stoi w jadalni??? Bardziej ja interesuje konik na biegunach, co jakiś czas Podchodzi pod komodę wysyła mu buziaki i przynosi herbatniki
Tez nie wieszam słodkości, w sumie to nigdy nie wieszalam :-/ Kochana, ozdobilam tylko kilkanaście sztuk, mój Tato uwielbia pierniki, jest cukrzykiem, także lukier odpada, poza tym wolimy bez dodatkowego zdobienia :-/ jakoś lepiej mi smakują, takie niezaslodzone.
Ankaka. Dawno Cie tu nie było. Nieraz Cie przywolywalam, dobrze że piszesz. Prosimy zdjęcia, Wasze, po.malowaniu, choinki. Super, że z Nowym Rokiem ruszasz w pracy na lepszych warunkach. Nie smuc się, na pewno wkrótce ujrzeć dwie kreski.