reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Mikoto drzewko i lampki z biedronki ;-)nasz rejon słynie z karpika u nas święta bez karpia to nie święta :-Dnawet jak były kuchenne rewolucje to Geslerowa zrobiła restaurację na bazie karpi 10 km od nas są stawy i tam cały rok można kupić wszystkie ryby nie tylko karpie prosto ze stawu jak ktoś chce i ma czas może sobie nawet sam złowić ;-):-D jak się karpia zmrozi to potem nie czuć tego mułu takiego .. i u nas barszczyk będzie ale z uszkami z kapustą :dry: zrobię jej rybę może łososia z warzywami w normalnym jej czasie obiadowym a potem z nami jak siadzie to coś dla niej przygotuję takiego żeby sobie zjadła może pierogi ale z serem ? troszkę karpia jej poskubie jeszcze karpia nie jadła troszkę barszczyku się napije zawsze coś skubnie jak na nią to wystarczy poprawi kawałkiem makowca i git ;-)super że Zosia nie rusza choinka hihi boska jest z tym konikiem że mu jedzonko nosi :-D Daria tez karmi swojego konika takiego do skakania co ma :-D
Madzia jak Tymuś ? zdjęcia będą ok 20

Daria jeszcze śpi więc pewnie dzis juz drzemki nie będzie

Mikoto deszcz :dry: u nas puki co czysto niebo zobaczymy co bedzie dalej

ok idę wstawić zupę

buzka

reklama
Mikoto milo mi :) ostatnio postanowilam mniej czasu spedzac na kompie i wyszlo mi to na dobre. Jedynie na fb siedze, a z tel jakos mi ciezko was nadrabiac. :) oto moja sypialnia po malowaniu jeszcze nie do konca ogarnieta :)

Mikoto milo mi :) ostatnio postanowilam mniej czasu spedzac na kompie i wyszlo mi to na dobre. Jedynie na fb siedze, a z tel jakos mi ciezko was nadrabiac. :) oto moja sypialnia po malowaniu jeszcze nie do konca ogarnieta :)

zdjecia od okien nie robilam bo nie umyte ale tam biala ściana ; D no i tu jeszcze bajzel poremontowy :D

Załączniki

• 1418631683373.jpg
    1418631683373.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 48
  • 1418631708244.jpg
    1418631708244.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 50
  • 1418631720172.jpg
    1418631720172.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 43
ankaka pięknie masz !!!

dziewczyny mój m zwariował !! wrócił z wielkim pudłem ledwo się w drzwi zmieścił i mówi że to prezent Gwiazdkowy dla mnie żebym więcej już nie szorowała dywanów na kolanach i nie przyszło mi do głowy prać go w wannie :szok::szok:
otwieram a tam ....

Teri to mąż zapunktowal! :-D super prezent! Zobaczysz, będziesz zadowolona :-D daj znać jak się spisuje! Teraz szykuj Niespodziankę dla L.;-) :p byliście w tej restauracji po rewolucjach? Smacznie? Dla nas będzie grzybowa, a dla Zosi barszcz z ziemniakami, do uszek czerwony barszczyk. Ni paprze cały czas jakaś mzawka :-/

Ankaka. Co to za kolory? Fajnie wyszło. I jak przestronnie. Super! Na bb proszę wracać i pisać systematycznie, by nie wypaść w rytmu wydarzeń ;-)

reklama
Teri super prezent i super m. ;)Mi sie marzy robot kuchenny. Moze kiedys sie dorobie. Na urodziny dostalam laptopa.. wiec moze na nastepne moze dostane ten wymarzony robot haha :D

Postaram sie tu bywac czesciej teraz. Za niedlugo wolne wiec moze sie uda :D
Mikoto to jest turkusowy, bezowy i bialy :) jeszcze sufit, ale to przed malowaniem fotka. Tzn on zostal bialy ale na okolo jest bez :)

Załączniki

• 1418634353911.jpg
    1418634353911.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 36
Do góry