reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Mikoto drzewko i lampki z biedronki ;-)nasz rejon słynie z karpika u nas święta bez karpia to nie święta :-Dnawet jak były kuchenne rewolucje to Geslerowa zrobiła restaurację na bazie karpi 10 km od nas są stawy i tam cały rok można kupić wszystkie ryby nie tylko karpie prosto ze stawu jak ktoś chce i ma czas może sobie nawet sam złowić ;-):-D jak się karpia zmrozi to potem nie czuć tego mułu takiego .. i u nas barszczyk będzie ale z uszkami z kapustą :dry: zrobię jej rybę może łososia z warzywami w normalnym jej czasie obiadowym a potem z nami jak siadzie to coś dla niej przygotuję takiego żeby sobie zjadła może pierogi ale z serem ? troszkę karpia jej poskubie jeszcze karpia nie jadła troszkę barszczyku się napije zawsze coś skubnie jak na nią to wystarczy poprawi kawałkiem makowca i git ;-)super że Zosia nie rusza choinka hihi boska jest z tym konikiem że mu jedzonko nosi :-D Daria tez karmi swojego konika takiego do skakania co ma :-D
Madzia jak Tymuś ? zdjęcia będą ok 20

Daria jeszcze śpi więc pewnie dzis juz drzemki nie będzie

Mikoto deszcz :dry: u nas puki co czysto niebo zobaczymy co bedzie dalej

ok idę wstawić zupę

buzka

reklama
Mikoto milo mi :) ostatnio postanowilam mniej czasu spedzac na kompie i wyszlo mi to na dobre. Jedynie na fb siedze, a z tel jakos mi ciezko was nadrabiac. :) oto moja sypialnia po malowaniu jeszcze nie do konca ogarnieta :)

Mikoto milo mi :) ostatnio postanowilam mniej czasu spedzac na kompie i wyszlo mi to na dobre. Jedynie na fb siedze, a z tel jakos mi ciezko was nadrabiac. :) oto moja sypialnia po malowaniu jeszcze nie do konca ogarnieta :)

zdjecia od okien nie robilam bo nie umyte ale tam biala ściana ; D no i tu jeszcze bajzel poremontowy :D

Załączniki

• 1418631683373.jpg
    1418631683373.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 45
  • 1418631708244.jpg
    1418631708244.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 48
  • 1418631720172.jpg
    1418631720172.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 41
ankaka pięknie masz !!!

dziewczyny mój m zwariował !! wrócił z wielkim pudłem ledwo się w drzwi zmieścił i mówi że to prezent Gwiazdkowy dla mnie żebym więcej już nie szorowała dywanów na kolanach i nie przyszło mi do głowy prać go w wannie :szok::szok:
otwieram a tam ....

Teri to mąż zapunktowal! :-D super prezent! Zobaczysz, będziesz zadowolona :-D daj znać jak się spisuje! Teraz szykuj Niespodziankę dla L.;-) :p byliście w tej restauracji po rewolucjach? Smacznie? Dla nas będzie grzybowa, a dla Zosi barszcz z ziemniakami, do uszek czerwony barszczyk. Ni paprze cały czas jakaś mzawka :-/

Ankaka. Co to za kolory? Fajnie wyszło. I jak przestronnie. Super! Na bb proszę wracać i pisać systematycznie, by nie wypaść w rytmu wydarzeń ;-)

reklama
Teri super prezent i super m. ;)Mi sie marzy robot kuchenny. Moze kiedys sie dorobie. Na urodziny dostalam laptopa.. wiec moze na nastepne moze dostane ten wymarzony robot haha :D

Postaram sie tu bywac czesciej teraz. Za niedlugo wolne wiec moze sie uda :D
Mikoto to jest turkusowy, bezowy i bialy :) jeszcze sufit, ale to przed malowaniem fotka. Tzn on zostal bialy ale na okolo jest bez :)

Załączniki

• 1418634353911.jpg
    1418634353911.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 34
Do góry