reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Madziu brawo! Zosia kocha auta i.piłki, a lalka przypomni jej się raz na tydzień :-/ tak, jak wcześniej pisałam, od początku była uczona by chwile sama się zajęła ;-) Zosi ulubione zabawki ;-)

Załączniki

• 1414059398325.jpg
    1414059398325.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 38
  • 1414059411251.jpg
    1414059411251.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 40
  • 1414059436164.jpg
    1414059436164.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Miki zasnął, a ja siadam pierwszy raz do lapka. Ale mi dziwnie, już się całkiem przyzwyczaiłam do tableta.:baffled:

Mikotku, zdrówka dla Zosinych oczek. Coś Wam ostatnio dokuczają :(

Madzia, u nas też jak tylko się da patzymy co się dzieje w Katowicach. Choćby nie wiem co - idźcie jutro do lekarza. Idzie weekend, lepiej wszystko posprawdzać.

Natis, Darek - współczuję i trzymam kciuki, żeby wszystko się skończyło jak najmniejszymi konsekwencjami (i dla Was i dla tych ludzi).

Anilek - Miki był 100% chłopcem już w 12 tc, a Krysia była na 90% chłopcem do połowy ciąży. &&&&, żeby jak najszybciej pokazała się Anilkowa dziewuszka :)

Nayaa, bo piguły są często gorsze niż sami lekarze. Mnie wnerwia zawsze, jak dzwonię się zarejestrować i słyszę "a co się dzieje?". A co to ją kurde obchodzi? Przecież nie ona będzie mnie diagnozować. Na ploty nie dzwonię. U mojej gin (w opcji na NFZ) to jest w ogóle taka wredota, ze Ci sama przestudiuje wyniki, przeprowadzi wywiad, a jak nie chcesz odpowiadać to jeszcze z fochem może nie chcieć zapisać na wizytę.

UDAŁO SIĘ! Kombinezon jest nasz!!! Pani była zdziwiona, że chcę go dla 1,5 rocznego chłopca, bo on na 2-2,5 roku, ale okazuje się, ze tylko rękawy kurtki są nieco przydługie i guziki przy spodniach muszę nieco przeszyć. Zresztą gdyby był dużo za duży to i tak bym wzięła (na wszelki wypadek na następny rok, za taką cenę!)

A tak się prezentuje na Mikim.

DSC02859.jpgDSC02860.jpgDSC02861.jpg

Załączniki

• DSC02859.jpg
    DSC02859.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC02860.jpg
    DSC02860.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC02861.jpg
    DSC02861.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 42
Palin nie widzę zdjęć :-( super,że udało się z kombinezonem :-D

Zupa gotowa, sałatka zrobiona. Kwiaty podlane, śmieci wyniesione. Zostało sprzątnac kuchnie, odkurzyc, pomyc podłogi. Nadal pada :-(

Madzia - u Ciebie widać? Dzięki za kciuki :*
Mikoto, nie wiem czemu nie widzisz zdjęć? Na wszelki wypadek wrzucam jeszcze raz:

Zobacz załącznik 650124Zobacz załącznik 650125Zobacz załącznik 650126

Lece się kąpać. Mam nadzieję, ze uda się szybko (albo wogóle) wbić na wizytę do Gin... Kolejna nospa łyknięta już jakiś czas temu, a mnie dalej boli jak staję prosto :-(

Madziu ha ha Matt jest miszczu :-D :-D :-D tez bym chciała zaobserwować takie objawy po kilku ćwiczeniach :p sałatka z paluszków krabowych, pyyyycha :-D

Palin teraz tak :-D kombinezon ma służyć nawet do.końca marca, także myślę że nie.jest jakiś wielki ;-) jejku, Palin, trzymaj nogi przy sobie! Nie wyglupiaj się, Krysia, słyszysz?!

Gosiak jak samopoczucie?

Emka, Wisienka, Bona, Kingusia skrobnijcie kilka słów :-*

Mikotku melduje się :-p
Laura właśnie zasnęła po raz drugi. Nawet jest znośna po tym szczepieniu, tylko chce na dwór iść a pogoda paskudna :baffled: na dodatek wchodziła nogami na pianinko i się przewróciła. Mam nadzieję że nie będzie guza, na razie jest czerwone nad łukiem brwiowym.

Palin rzeczywiście rewelacyjna cena kombinezonu :tak: a Miki jaki duży :-)
My mamy kurtkę zimową z next roz 86 i mam nadzieję że wystarczy nam ona do końca zimy choć nie jest jakaś ogromna. Najwyżej będziemy szukać innej jeśli z tej wyrośnie.
Szukam jeszcze jakiś używanych spodni narciarskich bo potrzebujemy ich tylko na sanki itp a jak będzie taka zima jak poprzednia to może 3 razy je założymy :-p

Madzia oby Ł. się nie rozłożył. A Tobie zazdroszcze motywacji do ćwiczeń... ja nie mogę patrzeć na swój brzuch a ćwiczyć nienawidze.

Kingusia i.niech tak już zostanie :-) w dniu szczepienia lepiej nie Wychodzić na dwór, także może i.lepiej, że taka pogoda, przynajmniej nie żal w domu siedzieć :-/ mnie też będzie ciężko dzisiaj zmotywować się do cwiczen :-/ ale samo się nie zrobi :-/ Kingusia ciesz się,że masz do zrobienia TYLKO brzuch :-* :-D

Madzia Przepis: paluszki krabowe Surimi(jedna paczka), 6 jajek, 2 średnie cebulki, koperek, majonez, sól, pieprz do smaku. Wszystko pokroić w drobniutka kosteczkę. Smacznego.

reklama
Madzia mi nie dres przeszkadza bo tak i najwygodiej tylko to ze nie mam co innego na tylek wlozyc :/

Pogoda sie poprawila nawet cieplo i przyjemnie . E nawet pytal czy ma wziasc pol dnia wolnego aby zajac sie Tymkiem ale jakos dociagniemy do 16...pewnie ok 14 zjemy obiad i mam nadzieje ze Tymek pojdziena druga drzemke to i mi moze uda sie zasnac

Mikotku - Zosia swietnie wyglada naeet z autkiem

Palin - ile bateria w tablecie Ci trzyma ?? Ja non stop nie mam neta wlaczonego a 2 dni i musze ładować . Super iombinezon, ja nie nastawiam sie na takie zimy u nas ;)

Mikotku podasz raz jeszcse przepis na ta salatke proszeeeee ;)

Wlasnienlapiemy kupke na nocnik juz 2 razy wysadzalam nie wiem jak Tymka przytrzymac dluzej na nocniczku

Do góry