reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Mikotku - a jak ten syropek sie nazywa ?? wiem, ze pisalas ale ni zanotowalam i mozna go tak bez konsultacji z lekarzem ?? on na pewno nie zaszkodzi ?? pisze jak stara panikara :-p
Troche czasem wlasnie sie zastanwiam nad owsikami, bo Tymek od czasu do czasu siedzac na pupci tak jezdzi jakby na niej...po zmianie pieluszki (choc nie jest przepelniona ) to sie uspokaja choc nie zawsze

reklama
Gosiak syrop jest na receptę, może rodzinny lekarz go wypisze? Albo uda się w aptece bez recepty? Pyrantelum. Moje szwagierki odrobaczaja nim.dzieci co roku. Kiedyś na czacie o tym dyskutowalysmy. Tez nie wiedziałam,że należy profilaktycznir odrobaczac. Dmuchawiec i Julix mnie uświadomiły. Chociaż, jak Pisała Marcysiowa, zdania są podzielone. Ja odrobaczalam Zosie bo niepokoily mnie objawy.o.których wczoraj pisałam. Musze teraz podjechać do lekarza rodzinnego po tabletki dla nas.

Aaaa lekarz pewnie zleci.badanie kału, ale owsiki często nie wychodzą w badaniu :-/

Załączniki

• 1413963408577.jpg
    1413963408577.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 34
o jezu dotarłam:-D Mikotku, jedna z obietnyc wypełniona :p

Piszecie o stoliczku? ja do nowego pokoju dla WOjtka chciałabym ten najzwyklejszy Lack ale szary,bo widzę w katalogu że jest.a z drugiej strony boję się o rogi :eek:
Jak WOjtek uśnie muszę zobaczc o czym tu skrobiecie :))

Dziekuje !!! o tabletkach na odrobaczenie dla psa pomyslalam i mama przywiezie bo do tego przyzywczajona jestem :-D lekarza rodzinnego mamy oki, ale tez w aptece pani moze da, bo fajna babeczka ;-)

Dzień dobry.

My na nogach juz od 7. Moi do rana juz posłał ładnie. Ja, niestety przysnełam dopiero po 5, ale nie czuje się jakąś nie wyspa na. Nawet za oknem brzydka pogoda mi nie przeszkadza. Pewnie dlatego, ze Aro w domu i nie mam tego poczucia, że wszystko na mojej głowie.

Mikoto, to kiszka. W moim przedszkolu były (i są nadal) posiłki. I tak jak nigdzie znakują mi tamtejsze zupa warzywna, makaron z twarogiem i truskawkami i właśnie taka marchewka z groszkiem. Ja za to Waszego przepisu nie znałam.

Madzia, cieszę się, ze z Tynkiem lepiej nieco. Może i sobie zrób kuracje inhalacyjno - katarkową? Pobudek nie było, bo nie spalam. Ale wstawać nie trzeba było. Ta tradycja jakoś w ogóle mi się nie podoba. Agatę najczęściej oglądam na playerze (tam jest o odcinek do przodu. Oglądam tez lekarzy, ale tam się jakoś fabuła skiepscila, a w Agacie ciągle się coś dzieje.

Marcysiowa, czyli dobrze, ze poszliscie do lekarza. Super, ze juz jest poprawa.

Tez zbierany się po zakupy (które czekają mu wa dni). Popołudniu jedziemy na kontrole do lekarza. Chce mieć pewność, ze Miki całkiem doszedł do siebie i jeśli nic nowego się nie przy paleta to za tydzień szczepimy.

Hej kochane. Melduje się tylko na szybko od mamy.
Kisimy kapustę i będziemy robić drożdżowe bułeczki bo narobiłyście smaka :-p

Laura przysnęłą w aucie jak jechałyśmy ale po 5 min ją obudziłam. Teraz chyba zaraz ją położe. Tak nam ciężko ją przestawić na jedną drzemkę :-(
Wczoraj spała 2 razy i pół nocy płakała :-(

Mikotku podlinkuj mi prosze ten znikopis o którym pisałyście :*

Gosiak proszę bardzo :-*

Palin o której idziecie na kontrolę?

Kingusia czyli jednak jedna drzemka musi być :-( jak.u nas. Dzisiaj było.ciężko przetrzymać Zosie, bo wstała po 6, właśnie zasypia. Kochana, nie wiem jaka to firma, J. Wyrzucił opakowanie, ale kupił ten znikopis w Smyku za 69 zł. Mikotkowy jest mistrzem przeplacania :-/ jedyne co, to fakt,iż tablica jest naprawdę duża i ma.stempelki,które ładnie się odbijają, a tablica jest kolorowa, dzięki czemu rysuje się na kolorowo ;-)

Pora na śniadanie.

reklama
Do góry