reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam się w biegu!

Zosia spala całą noc. Obudziła się o 6, ale dolezala do 6.45. Ja w tym czasie ogarnęłam sypialnie i wyszorowalam nas na wyjazd do Biedronki. przed 9 byłyśmy juz w domu z dwiema poduszkami i spodniami dresowymi dla mnie za 17 zł, jakaś jedna para leżała w koszu, akurat przeceniona ;-)

Madziu jak Tymek? Goraczkuje? Dodzwonilas się do szefa?

Gosiak wiem.ze juz się niecierpliwisz, ale to Nela decyduje, kiedy wychodzi ;-) cierpliwości Kochana :-*

Marys dlaczego idziecie do lekarza?

Palin.super noc! Oby Krysia wzięła przykład z brata i rąk wzorowo spala ;-)

Marcysiowa forum nie zamiera, ale miło będzie, Kiedy stałe grono forumek poszerzy się o czerwcowym, które wcześniej pisaly,a tera nie piszą :-) a próbowałas Linomagu zielonego?

Teri udanych łowów! Tak.,jak Ci mówiłam dzisiaj, stolik to Lack, ale przyjaciółka ma.go dla córeczki i fajnie się domywa. Krzesło Mamut ;-) trzeba sprawdzić na stronie Ikea czy cenowo opłaca się gotowy zestaw kupić. Z tego co pamiętam.stoliki Lack były w cenie 19,90 nie wiem jak krzesła. Zaraz poszukam zdjęć tych sniegowcow.

Anilek pogody Zazdroszczę. Jak się czujesz? Mdli Cie?

reklama
Dziewczyny ale naprodukowalyscie i to w nd?
Pomozcie kochane-jeszcze nigdy nic nie wystawialam na allegro,konto od lat ma moj maz. Teraz bym chciala cos sprzedac i w platnosciach zaznaczyc tylko mozliwosc Payu. Tylko nigdzie nie widze w ustawieniach i profilu nr konta meza-jak to z tym jest? Jak on lata temu tam sie rejestrowal to nr konta gdzies tam widnieje tylko odszukac go nie moge? Jak ktos zaplaci Payu to pieniazki dotra? Jezu jaki gamon ze mnie w tym temacie..az wstyd!

Szef odebrał. Mam robić minimum.. tyle tego że siedzę na kompie od przed 8 a biedny Tymus ogląda bajki :/
Do mojej przychodni nie da się dodzwonić :/
Jak na złość Matt ma lekcje do 13.30.. tak to pobawilby się z bratem.
Palin my tez już po inhalacjach, lekarstwach. Śniadanie latało po całym pokoju :/ Ale ja Tymcia nie pilnowałam i pewnie dlatego tak.

Jakie meble są w biedronce?

Przepraszam że więcej nie odpiszę ale już mam kilka maili.. :(

Madziu :-( dobrze,że szef ludzki :-)

Dzisiaj w Biedronce są te meble, u nas nie było. Rani pisałam Teri, że miałabym obawy co do ich stabilności i tego,że są bardzo kanciaste. U nas w ogóle by nie pasowały wizualnie. A za tydzień w Biedronce będą kozaki od rozmiaru 23.

Marcsiowa - sprobuj moze linomag zielony ;) u nas zawsze on pomaga, a tez dlugi czas mielismy czerwona pupke pierwszy raz. Wiem, ze powinnam odpoczywac i wogole ae jestem juz zmeczona i zniecierpliwiona, a ze nie naleze do osob cierpliwychnjest mi zle.....

Palin Tymek tez dzis oospal do 7:30 mimo ze po 5 sie przevudzil i z 40 min pojekiwal. Ale lubię jak wstaje tak pozniej bomprzynajmniej widac ze wyspany jest, chetnie wtedy mleko wypija, a teraz palaszuje buleczke drozdzowa ;)

Terii - ja bardzooo lubie mamuty i tez bede je w swoim czasie kupowac na 100%, choc stoliczek to chyba nie oryginalny, nozki ma nie takie jak trzeba ....

Anielek - trzymam sie , a zarazem wkurzam bo kto nie dzwoni pyta czy juz..... no ale chyba jak sie zacznie dam mamie znac :/ i calej reszcie tez. Tez mialam problem co Tymkowi zrobic i bedzie rosolek... tyle z mojej weny

Eka - pieniazki z payU bede na waszym koncie allegro i tam jest oplcja wyplac reraz. Jak nigdy nie wyplacaliscie, to poprosza o potwierdzenie badz podanie odpowiedniego konta bankowego. Ja tak sprzedalam pare rzeczy i pieniazkibez problemumpo chyba 2 dniach byly na koncie

Znów zdjęcia się nie dodały :-/ będą reż spodnie dziecięce

Załączniki

• 1413793301942.jpg
    1413793301942.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 39
  • 1413793315630.jpg
    1413793315630.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 42
  • 1413793354170.jpg
    1413793354170.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 41
  • 1413793367510.jpg
    1413793367510.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 39
Emka ja mogę spróbować Ci pomóc z all.

My linomagu zielonego używamy na codzień. Teraz jak Ewcie przewijałam to zobaczyłam, że zrobiły się jakieś "krostki". Na 17.40 idziemy do lekarza. Nie będę ryzykować.

Meble mamut sa fajne. My na razie mamy stolik spadkowy po siostrzeńcach a wygląda jak nowy. Dla mnie najważniejsze, że rogów w nim nie ma. Wszystko zaokrąglone.

Ewcia przesyła wam buziaki. Siedzi mi na kolanie i nie daje skończyć pisać ;)

reklama
hej już po łowach poducha kupiona podest też i jeszcze pudełeczko na zabawki z myszki miki ;-)
wiem że ten stolik to nie mamut tylko lack ;-) ten mamut to chyba duzy a ja chcę cos mniejszego nie mam aż tyle miejsca a rogi plastikowe to nawet jakby co to nic się nie stanie ;-)jakbym miała bliżej do ikea to bym pojechała i nie płaciła za wysyłkę ale nie opłaci mi się jechac po stoliczek bo na paliwo więcej wydam :baffled:
dobra biorę się za obiad słoneczko wyszło udało nam sie jeszcze chwilkę pospacerować po zakupach

Do góry