reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Marcysowia po pierwsze zadaszony taras! O matko jak ja teraz psiocze,bo wybralam projekt bez. Zupelnie sie nie znalam,patrzylam tylkom ma metraze pomieszczen...
Udanego weekendu:)

Mikoto mam kombinezon,chcialam na 80 a mam 74/80,teraz na niej troche wisi,wiec mam nadzieje,ze mi z niego ekspresowo nie wyrosnie w grudniu...

Spokojnych nocek.

reklama
Marcysiowa tak jak Emka pisze, zadaszony duuuuuzy taras, pomieszczenie przy kuchni, z którego można wydzielić spiżarnię, pomieszczenie przy kotłowni na pralnie, na to bym na pewno zwracała uwagę. Ale Super,że ruszacie z budową!

Emka super! Fajnie,że udało się kupić kombinezon.

Niedawno wróciliśmy od moich rodziców. Biegiem kaszka, wieczorna toaleta. J. Usypia Zosienke, a ja lecę się kąpać. Chciałabym obejrzeć Taniec z Gwiazdami.

Marys czekamy :-*

Teri gdzie jesteś?

Wiesienka jak samopoczucie? :-*

Hej!

Mąż właśnie kładzie Michasia. Ja dzis o 18 wybylam z domu zrobić paznokcie. Fajnie tak się zrelaksować. No i ta czerwień na paznokciach :) jak wróciłam z pracy Michas spal już prawie 3 godziny, wiec wzięłam się za mycie podłóg :) od razu poczulam się lepiej :)

Skalbka- zdrowka dla Natalki! Dbaj też o siebie, żebyś nie zachorowała... jak w ogóle się czujesz?

Mikotko- Zonia śpi?

Marcysiowa- też myślę, że jak nie ma objawów, to chyba nie trzeba odrobaczac...
Emka i Mikoto trafiły w sedno z zadaszonym tarasem, spiżarnią przy kuchni i pomieszczeniem orzy kotłowni. Znajomi mają syszarnie przy łazience, co też jest fajnym i praktycznym rozwiązaniem :)

Palin- ładnie Miki pospal! Jak wieczór?

Kingusia- jak Laurka?

Teri- co u Was?

Lecę się kąpać, może dotrwam do końca Tańca z Gwiazdami? :)

Dobranoc Kochane!

Ufff, dzień za nami. Miki juz zasnął. Strasznie chrapie, ale wdech robi nosem (stąd takie dźwięki). Kryska nie może się zdecydować jaką obrać pozycje i czuje ja juz chyba wszędzie. Ja już się ogarnelam, jeszcze tylko jakaś mała kolacja, ciepła herbata z cytryną i piątkowy relaks zaczynamy. Mam nadzieje na kolejną dobrą noc. I ze rano Mikołaj nie wstanie skoro świt. Może jak później poszedl spać to pospi chociaż do 7?

Marcysiowa, z Ali musi być niezły łobuziak. U nas Miki tez nam ni raz tak przyłożył, że zęby wbijają się w wargi, albo nos zmienia swoje położenie. Ewa jest spokojniejsza? Skutecznej walki z katarem życzę.

Mikoto, oj żeby nie ta organizacja to bym juz dawno chyba ręce załamała. Co i rusz cos wyskoczy i trzeba to ogarnąć. Przecież nikt za mnie tego nie zrobi. Ale skoro tyle kobiet daje rade, moja mama sama i z 3 dzieci rok po roku dala rade, to wstyd polec przy tylu udogodnieniach.

Skalbka, oj zdroweczka. Żeby Natusia ie rozchorowała się bardziej. Ja też mam lipomal w domu, ale na nasze choróbsko juz za delikatne. &&&& żeby u was był wystarczający.

Bona, popołudnie całkiem dobrze. Im bliżej wieczora tym Miki więcej marudził, ale już nie tak jak wczoraj. Zdecydowanie formę miał lepszą. Zobaczymy jak będzie przez weekend. Oby choroba się poddała.

Jeszcze godzinę temu mając taką możliwość zasnęła bym zanim dobrze dotknęłabym poduszki.a teraz jakoś mi sen przeszedł. A w TV lipa :-( Chyba pora reaktywować DVD.

Ostatnia edycja:
Mikotko - karton juz szykuje :D

Skalbka - do mnie lipomal tez nadciaga... zapasy apteczne porobilam :)

Marcysiowa - udanego weekendu zazdroszczę wyjscia ! &&&&& za zgode na budowe . Ja niestety nie pomoge nie znam sie na tym kompletnie ;)

Bona - ochhhh paznokcie... ja zamierzalam wczoraj u nog pomalowac ale chyba zrobie to dzis na tzw "rozwarcie " ;)

E wrocil pojechalismy na zqkupy potem domparku. Tymek jak burza jak nic ok 2 km przedreptal i pod koniec juz dreptal ledwo, ledwo ale za raczke ani na rece nie chcial ! Po kapieli byl juzntak zmeczony ze nawet kaszki nie dokonczyl. Padl od razu.

Gosiak :-D tez uzupelnialam apteczke, witaminy, ibum, paracetamol, Lipomal, deflegmin, Neosine, musze soli fizjologicznej dokupić. Zuzylam sporo do mycia oczu. Sposób na rowarcie :-o :-D :-D

Juz oglądam taniec, Mikotkowy w kuchni, klopsow mu się jeszcze zachciało. Jutro musimy zrobić zakupy spożywcze, zaraz pisze listę. Zrobię tez sałatkę z paluszków krabowych :-)

reklama
Cześć kochane . jednak wpadam dziś na chwilkę . A na dłużej jutro wieczorem :tak:. U nas katar znów u Jasia :sorry2:. Kurde dopiero co wyleczylismy i znowu . kaszle też trochę - mam nadzieję , ze nic poważniejszego się nie rozkręci . Jutro jadę wspinac się na górę - masakra !!! Jadę z młodzieżą z ośrodka na dyżurku . Już to widze jak ledwo sie czołgam ( z moją kondycją ) a oni mnie poganiają :sorry2::sorry2::sorry2:. Wybaczcie ale tak pobieżnie znów poczytałam co u Was :-:)zawstydzona/y:

Mikoto - Ja nigdy nie odrobaczalam moich dzieci i nikt mi nie doradzał ( myślę o lekarzach ) żeby to zrobić ... Trzeba ????
Gosiak - kciukam już mocno za szybkie i bezpieczne wyjście Neli z brzuszka :tak:
Palin - znów Ci męża zabierają przed porodem ???!!!!!

Do jutra kochane ;-)

Do góry