reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Jestem. Byłyśmy po moją Mamę, potem na chwilę w banku i oczywiście na rowerach. J. uspał Zosię, ja w tym czasie odkurzyłam, zmyłam naczynia i zjadłam śniadanie.

Anula ależ piękny koc się zapowiada! :tak:Kochana, powiedz mi, proszę, jak sytuacja z Twoja wagą? Drgnęła wskazówka do przodu?

Gosiak :szok::shocked2::shocked2::-)wow! Kocyk jest piękny!!! Ależ robicie smaka na naleśniki :sorry2:

Palin J. też chce jechać na kulki, ale dzisiaj Tata wychodzi ze szpitala i nie wiem czy siostra zdąży na 14 do domu, a w razie czego ja pojadę, także auto będzie potrzebne. Póki co Zosia śpi, zobaczymy jak to będzie.

Misianka
zdrówka! Ależ u Was z tymi chorobami :-( Trzymaj się i zaglądaj częściej!

Anilek gdzie jesteś?

Kingusia odsypiasz?

reklama
Mikoto hmmm no waga juz nie leci w dol. Przytylam chyba 2 kg dzieki regularnemu jedzeniu. Moje marzenie to 60-62 kg.
Hihi Karol zasnal i dzwoni Luka "wiesz mama jest u babci (2bloki dalej ) ale jak Karol Ci spi to jej powiem zeby nie przychodzila bo Tosia bedzie krzyczec i Ci go obudzi " uffff :p i znow wyjde na zla synowa, taka malo goscinna hahahah

Palin - zjadlam tuz przed 7 troche platkow z mlekiem, aby wlasnie dotrwac do tej godziny ;-)nauczona jestem jesc z rana i do 10 nie dotrwalabym na glodzie :cool2: tak pisalas wczorasj ze Krysia fika a i moja wczoraj 2 godziny wieczorem latala z prawa na lewo...jak ona nie bedzie teraz nizej to jej latareczka zaczne swiecic :-p

Mikotko - ja wiem, ze przy mezu wiecej pracy masz, ale postaraj sie tez odpoczac ;-)

Nalesniki koncza sie smazyc, lazienka umyta. Tymek wstanie zje i pojdziemy na spacer. Kurier ma byc dzis z jakimis bajerami do zdjec, ale na szczescie miedzy 17 a 18 wiec nie musimy siedziec i czekac. A pogoda sliczna za oknem.

E oczywiscie nie zaczal nawet rozkrecac lozka...moze wezme wkretarke i to zrobie :-p Tymkowi na pewno by sie podobalo :confused: chcialam tam wysprzatac porzadnie i przemyslec co gdzie dac (az 3 sztuki mebli beda :-p) ale chyba mi nie dane bedzie :dry:

Anula ha ha dobre! :-D

Gosiak usiądź! Tyle już zrobiłaś!

Uwaga! Chwalę się. Właśnie był listonosz z paczka od naszego cudownego, utalentowanego Dmuchawca! Jestem zachwycona!!!! Dziękujemy! :-*

Zdjęcia Cudów!

Załączniki

• 1411728161349.jpg
    1411728161349.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 42
  • 1411728180231.jpg
    1411728180231.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 53
  • 1411728194320.jpg
    1411728194320.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 50
Jestem kochane ale głowa mi pęka. Dziękuje za dobre słowa :*
Laurze kapie z nosa i ma 37,5. Na razie nie daje nic na gorączke.
O dziwo pomimo przeziębienia jest w miarę znośna i nawet co nie co zjadła.

Edit. Ja też już mam 37,8

Ostatnia edycja:
reklama
witam kochane !!
dziś zapowiadało się okropnie z rana zimno pochmurno i nawet padało a koło południa normalnie cud miód i malina słoneczko !!! cieplutko wyszłysmy na pół godzinki przed drzemka sie dotlenić a wrociłysmy po 2 godzinach po tylu pochmurnych dniach normalnie chciałam to słoneczko ucałować :-Dtakże drzemka torszkę sie opuzniła i Daria śpi od 13 a wtała dzis o 7 wiec sporo wytrzymała oby pogoda została z nami ponoć od niedzieli znów piękna pogoda juuupiii od razu w domku cieplutko się zrobiło bo słoneczko nam nagrzało a teraz nawet siedzę w kuchni przy otwartym oknie i mi cieplutko ;-)

kingusia o masz babo placek teraz Ty chora :-:)-(ech zdróweczka dla Was kobietki !!
mikoto ciesz się meżem ciesz 2 tyg super !! co zaplanowałaś J do pracy w tym czasie :-Dmój mąż musi jeszcze tydzień zostać dłużej ale na moje imieniny 3 pazdziernika ma dotrzeć ;-)to pewnie pojedziesz na łowy do lidla ??? ja kombinuje kogoś do Darii bo chce zobaczyc te buciki powiedz jaki rozmiar byś kupiła tych butów ja myslę nad 23 ???:dry:buciki szydełkowe cudoooo !!

anula gosia kocyki cudne :)

Do góry