Witam się niedzielnie!
Zosia wstala o 6.30, ale polezala do 7. Pogoda jest straszna :-( mgła, szaro, mokro,zimno. Mam nadzieje, ze się wypogodzi,tak jak wczoraj.
Justa ależ bym potańczyla!
zazdroszczę zumby! odkąd jeździ w aucie tylko raz przysnela na 15 min :-/ na spacerze czy u kogoś w domu,nawet kiedy pora hej drzemki, nie usnie. Dlatego u nas wszystko często w biegu,bo pory wjazdow są podyktowane przez szefowa
koniecznie umów się do ginekologa!
Robaczku jak noc? Ciągle myślę o Hubim :-( mam nadzieje ze jest lepiej.
Gosiak super zakupy! Jak noc? Dalej jesteś opuchnięta?
Palin jejku, biedny Mikołajek :-( Wyspalas sie chociaz odrobine? Nie dość ze późno.się Polozylas, to też wcześnie zaczeliscie dzień :-/
Kingusia jak noc? Mam nadzieje, ze dobre noce wróciły. Jaki plan na dzisiaj macie?
Dmuchawcu ul juz na.chodzie? Kawa się parzy?
Anilek jak się czujesz? Tez miałam Straszne mdłości, wymiotowalam do końca 6. Miesiąca a w 9. Znów wróciło.
Emka co u Was?
Minnie jak się czujesz? Zdrowiejcie?
Marys, Ankaka, Wenusjanka co u Was?
Zosia wstala o 6.30, ale polezala do 7. Pogoda jest straszna :-( mgła, szaro, mokro,zimno. Mam nadzieje, ze się wypogodzi,tak jak wczoraj.
Justa ależ bym potańczyla!
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Robaczku jak noc? Ciągle myślę o Hubim :-( mam nadzieje ze jest lepiej.
Gosiak super zakupy! Jak noc? Dalej jesteś opuchnięta?
Palin jejku, biedny Mikołajek :-( Wyspalas sie chociaz odrobine? Nie dość ze późno.się Polozylas, to też wcześnie zaczeliscie dzień :-/
Kingusia jak noc? Mam nadzieje, ze dobre noce wróciły. Jaki plan na dzisiaj macie?
Dmuchawcu ul juz na.chodzie? Kawa się parzy?
Anilek jak się czujesz? Tez miałam Straszne mdłości, wymiotowalam do końca 6. Miesiąca a w 9. Znów wróciło.
Emka co u Was?
Minnie jak się czujesz? Zdrowiejcie?
Marys, Ankaka, Wenusjanka co u Was?