reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam się porannie!

Zosia wstala o 7, wlasnie robimy poranny przegląd książeczek. Na dworze zimno, ale słonecznie.

Mama2013 gratuluję! Byłaś już u lekarza? Ściągnij sobie na telefon aplikacje BB, nasz wątek oznacz gwiazdka, która będzie
w prawym górnym rogu. Będziesz z nami na bieżąco ;-)

Emka jak Ninka? zauważyłaś poprawę?

Kingusia Laura spala spokojnie? maść pomaga? O.której M. Wrócił?

Palin o której zasnelas?

Gosiak jak noc?

reklama
Witojcie ;-)

Wstalismy z Mikim tradycyjnie 6.30. Miki właśnie poszedł poleżeć, może i drzemnąć się. Lepiej chwile teraz i trochę później, niż pół dnia jak wczoraj. Musimy nadrobić zaległości na mieście. Pogoda dalej utrzymuje się na wysokim poziomie.

Mikoto, po jakiejś 1,5 godziny udało się zasnąć i juz właściwie do rana nic mnie nie zbudziło. Mikołaj podobno marudził, ale nie słyszałam. Aro wstawał do niego.

Chyba z drzemki nici. Także jeszcze chwila i wyjdziemy z domku...

Dzień dobry.
Meldujemy się od mamy. Zrobiłyśmy jazdę próbną auta :-p na razie jest wszystko dobrze i oby tak zostało.
M. wrócił wczoraj po 21.
Laura ucieszona że przyjechała do babci ale zawiedziona że Weronika w szkole.

Dzien dobry,

mama2013 - gratulacje, kolejna czerwcowkowa brzuchataka :-D

Mikotku
- nocka oki, 2 razy cos sie Tymek krecil, ale to chwilowe

Tymek tez wlasnie na drzemke sie udal, mam nadzieje, ze dzis zasnie i beda standardowe 2 drzemki, bo wczoraj juz bidulek taki byl. Nawet nie marudzil za bardzo, ale bylo widac ze zmeczony.
Mnie za to w gardle coraz mocniej drapie, ratuje sie herbata z miodem i cytryna ale poki co kiepski to efekt. W nosie tez cos kreci no ale moze sie nie rozwinie....

U nas angielskiej pogody ciag dalszy, ciekawe kiedy jakies slonce wyjrzy. Dzis w Szkocji referendum czy chca byc niepodleglym panstwem i odlaczyc sie ... az ciekawa jestem co z tego wyniknie

Hej Dziewczyny!

Ja tylko na chwilę, nie było mnie kilka dni przez mój wyjazd. Z góry przepraszam, że będzie tylko o nas.

Sytuacja między mną a moją mamą staje się coraz bardziej napięta, więc chyba wynajęcie przez nas mieszkania jest nieuniknione. Szkoda mi kasy, którą włożyliśmy w dom, ale wolę mieć święty spokój, bo na razie cały czas chodzę struta. Dobrze, że chociaż między mną a Marcinem wszystko dobrze się układa, bo inaczej bym zwariowała.
W pracy natłok wszystkiego...
Michaś zdrowy, uśmiechnięty i radosny, moje kochane słoneczko! <3

Mama 2013 - gratuluję!!!

Nie dam rady więcej, muszę wracać do pracy...
Ściskam Was wszystkie bardzo mocno!!!

Bona o jej kochana to jest aż tak zle :-:)-:)-(my przez takie właśnie spięcia też jesteśmy na wynajętym :-(ale tak jak piszesz wolę mieć święty spokój ja nie umiem mieszkać z kimś ... ja muszę mieć wszystko po swojemu :-p

Palin, Kingusia jak Wam mija dzien?

Gosiak zdrowka Kochana! Co porabiacie?

Bona :-* święty spokój nie ma ceny :-/ tylko pamiętajcie, by było blisko nam do siebie ;-)

Teri to i u Was tez były przejścia :-/ jak Daria? Noc spokojna?

Właśnie się usypiamy. Bylysmy na przejażdżce, 15 km za nami. Marze o Kawie. Jest cudna pogoda!

Hej dziewczyny. Rano w DDTVN byla zajawka programu Rozmowy w toku...Matko nie cierpie tego programu od lat,bo strasznie spadl na psy,jedna wielka patologia,osmieszanie naiwnych ludzi. Dzisiaj chocby nie wiem co obejrze ten odcinek bo sam skrot juz mnie tak zirytowal!!! Bedzie facet,ktory twierdzi,ze kobieta zajmujaca sie dziecmi w domu ma lekko,ma czas dla siebie itd. Zgodzil sie zamienic z zona rolami i to pod okiem kamer! Matko co za idiota,prostak...Program o 16.00.

reklama
Mikotku zastanawiam sie co kieruje takimi ludzmi,ze z takim zachowaniem czy slownictwem ida do programu tv..przeciez to masa ludzi oglada...albo oni nie maja samooceny i uwazaja,ze sa ok ..nie wiem,ale slow brakuje. Bo niby ile im tam placa,ze oplaca im sie tak osmieszac?

Do góry